PDA

Tüm Versiyonu Göster : (OLTACILARDER) Davet Ediyor

MAVİ FENER
03-06-2012, 08:58
[Only Registered Users Can See Links]

5. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 09-10 Haziran Tarihlerinde Yapılacak
OLTACILARDER’ in, ülkemizdeki olta balıkçılığının gelişmesi amacı ile organize ettiği faaliyetlerinden bir tanesi olan Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği’nin 4’ncüsü, geçtiğimiz sene 07-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında yine Kesikköprü Baraj Göleti’nde gerçekleşmiş, şenlikte Aksaray, Ankara, Bolu, Bursa, Çorum, Düzce, Eskişehir, İstanbul, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Kütahya, Niğde, Sakarya ve Yozgat illerinden 248 kayıtlı yarışmacı ve toplamda 600 katılımcı yer almıştır. 4. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği, anneler gününe denk gelmiş olsa bile şenliğe gösterilen yoğun ilgi ve yarışmada 1’ nci olan İlköğretim 4. Sınıf öğrencisi Muhammet Raşit HİN yakaladığı 71cm boyundaki turna balığı sebebiyle birçok basın kuruluşunca halen gündemde tutulmaya devam edilmektedir.

Bu yıl yapılacak yarışma; yani OLTACILARDER 5. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 09-10 Haziran 2012 tarihleri arasında yine Ankara ili, Balâ ilçesi, Kesikköprü Baraj Göleti’nde yapılacak olup bu şenlikte ki hedeflerimizden birisi, sizlerinde katkısıyla geçtiğimiz senelerde elde ettiğimiz başarının üzerine çıkarak, yaklaşık 500 kişiye olta atma fırsatı sağlamak ve toplamda 1000 doğa aşığı amatör olta balıkçısını aileleri ile birlikte iki gün boyunca ağırlamaktır.

Bu yarışma; Bot ve tekne ile yarışacak olanlar ile Kıyıdan yarışacak olanlar diye iki ayrı kategoride gerçekleşecek, dereceye girenlere ve yarışmaya katılanlara sponsorlar tarafından sağlanan değerli ödüller ile derneğimizce kupa verilecektir.

Saygılarımızla.

M. Serkan İnanç
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

MAVİ FENER
04-06-2012, 22:43
Bende bu genç yarışmacıların yerine olmak isterdim....İstanbuldan sevgiler gönderiyorum....