PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin... foruma bugün yeni katıldım

izmirli48
04-06-2012, 16:20
Olta balıkçılığını ve amatörce balık tutmayı çok ama çok seviyorum.Yaşım 48, İzmirliyim ve İzmirde ikamet ediyorum. Uzun yıllar balık tutarım ama işin tekniğini çok bilmem. ögrenebilmek biraz olsun bilgi edinebilmek için rastgelsin.org sitesine üye oldum. Dilerim fayda sağlar ve birşeyler ögrenme sansım olur.

Bugüne kadar kamışlı olta kullanmadım sürekli misina ile kıyıdan avlandım. Balığın vuruşuu elle daha iyi anlıyorum ama kamışlı olta ile avcılığı bilmiyorum. Benim çok iddam yok illa büyük balık yakalamak için ama elim boş dönmeyeyim ailece yakaladığım balıkları yiyebilelim ve keyif alabilelim istiyorum.

balıkların birçogunu tanıyor sayılırım ama hangi balık için nasıl bir olta onu da doğrusu bilmiyorum. Mesela kumluk yerde nasıl bir olta takımı kullanabilirim ve kumluk yerde ne tür balık yakalanır ? Taşlık yerde nasıl bir olta kullanabilirim ? Nasıl bir yerde daha çok balık bulunur ? bu konularda bilgi verirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Karagöz, isparoz, lidaki, mırmır, tarzı balıkları yakalamk için ne tür yem ve olta takımı uygundur ? Bu balıklar daha çok ne zaman tutulur. Saygılar...

Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 20:13
Aramıza hoş geldiniz:helal:.Umarım aradığınız herşeyi burada bulursunuz

MAVİ FENER
04-06-2012, 22:22
İzmirli48;
Aramıza ve sitemize hoş geldiniz...iyi paylaşımlar dilerim....

ustam18
05-06-2012, 07:01
İzmirli kardeşim ailemize hoş geldiniz.
Burada hepimiz acemiyiz.Bu forumların gayesi de bilgi paylaşımında bulunarak bilmediklerimizi öğrenmek,bildiklerimizi de resim ve raporlarla paylaşmaktır.
Ad soyad yaş(48) şehir vb İmza ayarlarını yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.
Rastgele.

sabri güngör
05-06-2012, 08:33
Hoş geldiniz keyifli formlar

izmirli48
05-06-2012, 18:12
Foruma ve aramıza Hoşgeldiniz diye mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim. Daha ilk günden bu denli sıcak bir yaklaşım görmek gerçekten de benim açımdan çok memnun edici bir olay. Sanırım aradığım doğru yerdeyim diye düşünüyorum. Yardımlarınızı ve bilgilerinizi paylasırsanız çok sevinirim. Forum sayfasının tamamen yabancısı olduğum için zaman zaman hata yaparsam şimdiden kusuruma bakmayın. Kişisel bilgilerimi nereye kayıt edeceğimi de henüz bilmiyorum. Admin bana mail den yol gösterir ve link verirse ayrıca sevinirim. Çok konu ve çok başlık var artık belki ilk başlarda biraz başınızı ağrıtırsam tekrardan özür dilerim degerli dostlar...

Erdoğan sızarlar
05-06-2012, 21:12
hoşgeldiniz.... Gelmekle iyi yapmadınız.. Burası bağımlılık yapar bir daha bu siteden kurtulamazsınız. :)

Tuncay GÜNAY
05-06-2012, 22:41
aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.