Tüm Versiyonu Göster : 14 Haziran Eğriliman balık avı
Raif Yelkenci
15-06-2012, 20:52
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Arkadaşlar;
Çok uzun süredir av yapamadığımdan dolayı sizlerle rapor paylaşamamıştım. Sebebi de bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı çok sevdiğim bu uğraşa ara vermemdi. Ama çok şükür şimdi daha iyiyim.
Çok sevdiğim abim Mustafa Özşahin ile Çeşme Dalyan köyden ikimiz çıktık, hava 2-4 derinlik 62 metre, yemler sardalye, mamun, teke ve sülünez. Öğleden sonraya kadar sığlıklarda başarısız sırtı denemelerinden sonra mercan boğazını geçerek Karaburun'a doğru yola çıktık. Baya uzun bir süre yol aldık akşam üzeri 5'te yerimize vardık. İlk iki saatte sadece 5 adet mercan çektik.
Fakat akşam suyunda, sadece yirmi dakikada 35 tane mercan aldık, bir ara ikili ve üçlü dolu balıkları çektik. Toplamda 60 parça balığımız oldu güzel ve keyifli bir av geçti, fakat yorucuduydu. Gece 10'da çapayı çekip dönüşe geçtik. Limana vardığımızda 24.30du. Ava değdi, uzun bir süre sonra kavuşmak bereketli olmuştu.
Herkese selam...
dogukan1997
15-06-2012, 21:03
Raif abi ellerine sağlık çok güzel bir ava imza atmışsınız . Afiyet olsun sevgilerimle rastgele .
muratdogan
15-06-2012, 21:05
Raif abicim geçmiş olsun.
.
Raporlarınızı özlemiştik ve hızlı bir giriş oldu.
Açıkçası bu kırmızı güzellere bayılıyorum, herbiri birbirinden güzel.
Bu sıralar bende pek gidemedim ve kurtlarım kaynamaya başladılar.
İnşallah daha nice raporlarına diyelim Rastgelsin.
Raif Yelkenci
15-06-2012, 21:54
Raif abi ellerine sağlık çok güzel bir ava imza atmışsınız . Afiyet olsun sevgilerimle rastgele .
Doğukan teşekkürler sizede rastgele.
Raif Yelkenci
15-06-2012, 21:57
Raif abicim geçmiş olsun.
.
Raporlarınızı özlemiştik ve hızlı bir giriş oldu.
Açıkçası bu kırmızı güzellere bayılıyorum, herbiri birbirinden güzel.
Bu sıralar bende pek gidemedim ve kurtlarım kaynamaya başladılar.
İnşallah daha nice raporlarına diyelim Rastgelsin.
Çok teşekkür ederim kardeşim sizinde avları takip ediyorum hepsi çok güzel ve bereketli rastgele.
Anıl ÜNALAN
16-06-2012, 06:07
Tebrik ederim Raif abi çok güzel bi av olmuş daha güzel avların seninle olmasını dilerim..
Geçmiş olsun abi raporlarını özlemiştim doğrusu :)
ibrahimz35
16-06-2012, 07:56
Raif abi, öncelikle çok geçmiş olsun Allah iyilik sağlık versin.
Seni her zaman denizlerde güzel avlar yaparken görmek isteriz.
Maşallah bu seferki avın zor ve yorucu olsada sonucuna değmiş.
Son zamanlarda böyle güzel ve iri mercan görmemiştik.
Ellerine sağlık, böyle güzel avların devamını dilerim.
Raif abi seni yeniden aramızda görmek çok güzel.
serkan KSK
16-06-2012, 09:44
abi öncelikle geçmiş olsun güzel av günü deymiş rastgele
MAVİ FENER
16-06-2012, 10:09
Tünaydın Raif;
Harikalar yaratmışsınız...nerdeyse denizde Mercan kalmayacaktı....Resimler için teşekkürler....
Murat ÇAKMAKÇI
16-06-2012, 15:14
İlk olarak üstadım geçmiş olsun biran önce İŞALLAH sağlığına kavuşursun
Paylaşım için de teşekkür ederim
Gözlerimizin pası silindi :helal:Tebrik ederim:helal:
Afiyet olsun
Rair abi en önce hastalığın için geçmiş olsun dileklerimden sonra on numara bir av ne demişler kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun afiyet olsun
akarsoftware
16-06-2012, 19:24
Raif abi öncelikle geçmiş olsun. Bu güzel av rapoeru içinde teşekkürler :) Afiyet olsun...
Bursa_Erkan
16-06-2012, 19:30
bel fıtığı denilen hastalık artık benim yaşlarda insanlarda bile çıkıyo.
Geçmiş olsun kendini korucan Raif abi...
ağır kaldırmıcan mesala trofe falan çekme abi tekneye:)
Dönüşün muhteşem olmuş ellerine emeğine sağlık...
Baba Yalçın
16-06-2012, 20:46
Raif'çim önce geçmiş olsun. Aynı dert bendede var çekmeyen bilemez.
Kırmızılar içinde afiyet olsun güzel av olmuş bizim buralarda o balıklar hayal oldu artık. Çünkü bütün av dönemi boyunca alayını haritadan sildiler. Forumdaki arkadaşlara yeri gelmişken bir uyarıda bulunayım. Hiç bir zaman ulu orta balıkları nerede tuttuğunuzu mevkii belirtmeyin. Kendi arkadaşlarınız ya da forumdaşlar arasında özelden mesajlaşın. Nedenine gelince malum internet ortamında "Tatlı Su Kurnazları" radyasyon gibi her yere sızar heryerde eli gözü kulakları var aliamallah tespit ettikleri anda o merayı haritadan silerler sakın söylemedi demeyin.
Raif'cim sizlerin ve forumdaki tüm arkadaşlara Kandiliniz mübarek olsun diyor nice güzel avlar diliyorum. Saygılar.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 21:59
Tebrik ederim Raif abi çok güzel bi av olmuş daha güzel avların seninle olmasını dilerim..
Geçmiş olsun abi raporlarını özlemiştim doğrusu :)
Eyvallah Anıl teşekkürler kendine iyi bak kardeşim.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:03
Raif abi, öncelikle çok geçmiş olsun Allah iyilik sağlık versin.
Seni her zaman denizlerde güzel avlar yaparken görmek isteriz.
Maşallah bu seferki avın zor ve yorucu olsada sonucuna değmiş.
Son zamanlarda böyle güzel ve iri mercan görmemiştik.
Ellerine sağlık, böyle güzel avların devamını dilerim.
Raif abi seni yeniden aramızda görmek çok güzel.
İbo sağol kardeşim telefonda konuştuğumuz gibi seninle bu yeri ziyarete gidicez hoşçakal.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:04
abi öncelikle geçmiş olsun güzel av günü deymiş rastgele
Serkan kardeş teşekkürler sizede denk gelsin .
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:06
Tünaydın Raif;
Harikalar yaratmışsınız...nerdeyse denizde Mercan kalmayacaktı....Resimler için teşekkürler....
Ustacım teşekkür ederim mesajınız için.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:09
İlk olarak üstadım geçmiş olsun biran önce İŞALLAH sağlığına kavuşursun
Paylaşım için de teşekkür ederim
Gözlerimizin pası silindi :helal:Tebrik ederim:helal:
Afiyet olsun
Murat teşekkür ederim senin raporlarında her zaman kaliteli oluyor bende seni tebrik ediyorum rastgele kardeşim.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:11
Rair abi en önce hastalığın için geçmiş olsun dileklerimden sonra on numara bir av ne demişler kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun afiyet olsun
Kubilay çok sağol iyi dileklerin için daha güzelleri size denk gelsin.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:12
Raif abi öncelikle geçmiş olsun. Bu güzel av rapoeru içinde teşekkürler :) Afiyet olsun...
Tuncay kardeş teşekkürler.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:15
bel fıtığı denilen hastalık artık benim yaşlarda insanlarda bile çıkıyo.
Geçmiş olsun kendini korucan Raif abi...
ağır kaldırmıcan mesala trofe falan çekme abi tekneye:)
Dönüşün muhteşem olmuş ellerine emeğine sağlık...
Teşekkürler kardeşim söz trofe denk gelirse dikkat edicem bu arada epey güldüm bu mesaja sağolasın.
Raif Yelkenci
16-06-2012, 22:18
Raif'çim önce geçmiş olsun. Aynı dert bendede var çekmeyen bilemez.
Kırmızılar içinde afiyet olsun güzel av olmuş bizim buralarda o balıklar hayal oldu artık. Çünkü bütün av dönemi boyunca alayını haritadan sildiler. Forumdaki arkadaşlara yeri gelmişken bir uyarıda bulunayım. Hiç bir zaman ulu orta balıkları nerede tuttuğunuzu mevkii belirtmeyin. Kendi arkadaşlarınız ya da forumdaşlar arasında özelden mesajlaşın. Nedenine gelince malum internet ortamında "Tatlı Su Kurnazları" radyasyon gibi her yere sızar heryerde eli gözü kulakları var aliamallah tespit ettikleri anda o merayı haritadan silerler sakın söylemedi demeyin.
Raif'cim sizlerin ve forumdaki tüm arkadaşlara Kandiliniz mübarek olsun diyor nice güzel avlar diliyorum. Saygılar.
Abi teşekkür ederim sizin de kandiliniz mübarek olsun uyarınızı da dikkate alıcam sağlıkla kalın.
Bursa_Erkan
17-06-2012, 01:43
Teşekkürler kardeşim söz trofe denk gelirse dikkat edicem bu arada epey güldüm bu mesaja sağolasın.
Güldürdüysem ne mutlu bana Raif abicim:D
kaptankarabulut
17-06-2012, 19:32
Raif öncelikle büyük geçmiş olsun.Şahsen ben yaşamamış olsamda yakın cevremde o rahatsızlığı yaşayan dostlarımdan biliyorum, çok ızdırap verici bir rahatsızlık.Umarım tekrarlamaz.Aman çok dikkat et..
Paylaşımına gelince gerçekten senin o güzel paylaşımlarını özlemişiz.Teşekkür ederiz.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle...
Salih Reis
18-06-2012, 10:07
Raif kaptan gelmiş geçmiş olsun, bel ağrısı çok kötü bir olay, umarım eski sağlığına bir an önce kavuşursun.
Mercanları epeydir göremez olmuştuk, sayende gözlerimiz bayram etti. tebrikler :)
daha niceleri rastgelsin :)
Raif Yelkenci
18-06-2012, 19:05
Raif öncelikle büyük geçmiş olsun.Şahsen ben yaşamamış olsamda yakın cevremde o rahatsızlığı yaşayan dostlarımdan biliyorum, çok ızdırap verici bir rahatsızlık.Umarım tekrarlamaz.Aman çok dikkat et..
Paylaşımına gelince gerçekten senin o güzel paylaşımlarını özlemişiz.Teşekkür ederiz.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle...
Sevgili Süleyman abi iyi dileklerin için teşekkürler sağlıkla kal rastele.
Raif Yelkenci
18-06-2012, 19:07
Raif kaptan gelmiş geçmiş olsun, bel ağrısı çok kötü bir olay, umarım eski sağlığına bir an önce kavuşursun.
Mercanları epeydir göremez olmuştuk, sayende gözlerimiz bayram etti. tebrikler :)
daha niceleri rastgelsin :)
Salih reis çok teşekkür ederim daha denizde karşılaşamadık bakalım ne zaman kısmet olucak hoşça kal.
Ahmet TARİH
18-06-2012, 19:17
Raif abi balıklar güzel ama seni görmek harika. Özledik valla abi seni. Bu arada çok geçmiş olsun. Balık işi bel ağrısına hiç yaramıyor abi gerçekten. Aynı sıkıntı bendede var. Yanlız siz suda çok kalıyorsunuz abi. Av yapmasanızda rüzgar fena yapıyor adamı.
Kendine iyi bak, tekrar bol balıklı avlarını bekliyorum.
Allaha emanet ol.
Tekniker İbrahim
19-06-2012, 06:05
Raif Abi çok geçmiş olsun.Balıklar çok harika, Maşallah diyorum.Bizlerede nasip olur bir gün.Sağlıcakla kalın.
Raif Yelkenci
19-06-2012, 18:57
Raif abi balıklar güzel ama seni görmek harika. Özledik valla abi seni. Bu arada çok geçmiş olsun. Balık işi bel ağrısına hiç yaramıyor abi gerçekten. Aynı sıkıntı bendede var. Yanlız siz suda çok kalıyorsunuz abi. Av yapmasanızda rüzgar fena yapıyor adamı.
Kendine iyi bak, tekrar bol balıklı avlarını bekliyorum.
Allaha emanet ol.
Ahmet çim bu değerli mesajın için çok çok teşekkür ederim sizde Allaha emanet olun iyi ve bereketli avlar dilerim.
Raif Yelkenci
19-06-2012, 18:59
Raif Abi çok geçmiş olsun.Balıklar çok harika, Maşallah diyorum.Bizlerede nasip olur bir gün.Sağlıcakla kalın.
İbrahim bey kardeşim teşekkürler sizlere daha iyileri kısmet olsun inşallah hoşça kal.
nertetiker
20-06-2012, 11:29
tebrikler çok güzel bi av raporu ve bereketli geçen bir av
Raif bey geçmiş olsun,
güzel av yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.
Daha güzelleri inşallah
Raif Yelkenci
20-06-2012, 20:43
tebrikler çok güzel bi av raporu ve bereketli geçen bir av
Teşekkürler sizede rastgele.
Raif Yelkenci
20-06-2012, 20:44
Raif bey geçmiş olsun,
güzel av yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.
Daha güzelleri inşallah
Halim abi size teşekkür ederim hoşça kalın.
Maşaallah, Allah bereketini artırsın.
Raif Yelkenci
22-06-2012, 17:44
Maşaallah, Allah bereketini artırsın.
Sağolun sizede nasip olsun hoşçakalın.
muratbaykent
23-06-2012, 10:39
Geçmiş olsun Raif bey.Uzun zamandır siteye girmediğim için yeni gördüm raporunuzu.Önce geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Sonrada bu bereketli avdan dolayı tebrik ederim.Afiyet olsun.
ferhat ataalp
23-06-2012, 13:20
Raif bey geçmiş olsun .Güzel bir av çıkarmışssınız mercanlar doyumsuz.Sağlıklı günlerde nice bol bereketli avlara .Ratgelsin.
goldenman
23-06-2012, 16:07
Tebrikler Raif abi.Tebrikler güzel av olmuş.
Raif Yelkenci
24-06-2012, 22:30
Geçmiş olsun Raif bey.Uzun zamandır siteye girmediğim için yeni gördüm raporunuzu.Önce geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Sonrada bu bereketli avdan dolayı tebrik ederim.Afiyet olsun.
Murat bey merhaba önce mesajınız için teşekkürler sonrada inşallah İboyu da alarak beraber av yaparız hoşçakalın.
Raif Yelkenci
24-06-2012, 22:32
Raif bey geçmiş olsun .Güzel bir av çıkarmışssınız mercanlar doyumsuz.Sağlıklı günlerde nice bol bereketli avlara .Ratgelsin.
Ferhat abi teşekkür ederim iyi dileklerinize sizede rastgele hayırlı günler dilerim.
Raif Yelkenci
24-06-2012, 22:33
Tebrikler Raif abi.Tebrikler güzel av olmuş.
Çok teşekkürler daha iyileri size denk gelsin.
muratbaykent
26-06-2012, 07:54
Murat bey merhaba önce mesajınız için teşekkürler sonrada inşallah İboyu da alarak beraber av yaparız hoşçakalın.
Ben her zaman hazırım.Siz programı yapın yeter.:helal:
sevgili raif bey ,
rahmetli üstadımız sahhaf raif yelkenciyle akrabalığınız var mı ?
aegeanonur
26-06-2012, 16:26
raif abi öncelikle geçmiş olsun. ellerine saglık çok güzel av olmuş.
Raif Yelkenci
27-06-2012, 18:45
sevgili raif bey ,
rahmetli üstadımız sahhaf raif yelkenciyle akrabalığınız var mı ?
Hayır efendim öyle bir akrabam yok.
Raif Yelkenci
27-06-2012, 18:46
raif abi öncelikle geçmiş olsun. ellerine saglık çok güzel av olmuş.
Teşekkür ederim rastgele .
Aynı derdin başlangıcından muzdarip bir kardeşin olarak geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın. Derya kuzularına gelince de ''Yeme de yanında yat'' misali gibiler. Afiyet ve şeker gibi yenilmiştir umarım ;)
Raif Yelkenci
16-07-2012, 19:35
Teşekkürler kardeşim gereken yapılmıştır merak etme hoşça kal.
Raif Yelkenci
16-07-2012, 19:36
Aynı derdin başlangıcından muzdarip bir kardeşin olarak geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın. Derya kuzularına gelince de ''Yeme de yanında yat'' misali gibiler. Afiyet ve şeker gibi yenilmiştir umarım ;)
Teşekkürler kardeşim gereken yapılmıştır merak etme hoşça kal.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.