PDA

Tüm Versiyonu Göster : İzmir - Kordon balık durumu

selo3535
20-06-2012, 15:19
MERHABA ;
UZUN ZAMANDAN BERİ YAKLAŞIK 5.5 AYDIR İZMİRDEN VE BALIK AVINDAN UZAĞIM NAS İPSE AYIN 29 UNDA MEMLEKETİMDEYİM KIYI AVINI ÇIPRA TUTMAYI ÇOK ÖZLEDİM GEÇEN SENE KORDONDAN KİLO ÜSTÜ ÇIPURALAR ÇEKMİŞTİM ŞUAN BALIK DURUMU NEDİR KORDON VEYA DİĞER YERLERDE BALIK VARMI ÇOK MERAKTAYIM ,AYRICA BENİ FENA DENİZ TUTYOR İLAÇ FALAN NAFİLE BUNUNLADA İLGİLİ YARDIM :confused::confused:

Kerem YAMAN
20-06-2012, 21:16
15 gün önceye çok balık alıyorduk 3 gündür kesti her haziran ayı olur 10 güne geceye dönük birşekilde başlar

MAVİ FENER
20-06-2012, 22:31
MERHABA ;
UZUN ZAMANDAN BERİ YAKLAŞIK 5.5 AYDIR İZMİRDEN VE BALIK AVINDAN UZAĞIM NAS İPSE AYIN 29 UNDA MEMLEKETİMDEYİM KIYI AVINI ÇIPRA TUTMAYI ÇOK ÖZLEDİM GEÇEN SENE KORDONDAN KİLO ÜSTÜ ÇIPURALAR ÇEKMİŞTİM ŞUAN BALIK DURUMU NEDİR KORDON VEYA DİĞER YERLERDE BALIK VARMI ÇOK MERAKTAYIM ,AYRICA BENİ FENA DENİZ TUTYOR İLAÇ FALAN NAFİLE BUNUNLADA İLGİLİ YARDIM :confused::confused:

Deniz tutmasına karşın eczaneden bulantı hapı alabilirsin...Sana iyi avlar diliyorum...

selo3535
20-06-2012, 23:09
ilaç fayda etmiyo abicim başka çaresi yokmu bunun

domino
21-06-2012, 00:48
Bu aralar Kordon civarı kaya balıklarının istilasına uğramış sanırım:) birkaç gündür kaya balığından başka bir şey rast gelmedi henüz....Saygılarımla...

MAVİ FENER
21-06-2012, 10:36
ilaç fayda etmiyo abicim başka çaresi yokmu bunun

Yakışıklı kardeşim...
benim gemide 30 tayfa çalışıyor...Karadenizde avlanıyoruz...Hepsine 1 kutu sezon başında METPAMİD veya EMADUR veriyorum...Çokda iyi netice alıyoruz...

Sandala binmeden yarım saat önce içtiğinde sorun olmaması gerekiyor...Diğer taraftan su içmemeye çalış ve tok karna ava çıkma....Bazen temiz deniz suyuda içmek iyi gelir....
Eğer bunlardan çare bulamıyorsan, o zaman orta kulağında bir sorun olabilir. Onun için bir Kulak Boğazcıya görünebilirsin....
Sana bereketli avlar dilerim..

aegeanonur
26-06-2012, 16:34
MERHABA ;
abi deniz tutmasının pisikolajik oldugunu savunuyorlar.tuttumu tutuyormuş. bi yerde okumuşdum bu işin hapı filan olmuyomuş ne denersek deneyelim faydasızmış.bende tutar diye korkuyodum ALLAHA şükür bu günü kadar hiç tutmadı.

ferhat ataalp
26-06-2012, 16:57
Selo kardeş bendede sadece denizde olan tutma yaşadım bulantı hapları fayda etmedi.Gastrolaji ye gittim endoskopi yaptılar midede mikroba raslandı.Bu dışarıdan alınan bir mikrop değilmiş vucutta çeşitli nedenlerden oluşurmuş.Sıkı bir ilaç tedavisi gördüm geçti bir ara ilaçları kestim tekrarledı.Şimdi çok iyiyim bulantı yok.Sende bir gastrolaji uzmanına görünmeni öneririm.Hastalık benim gibi ise bulantı haplarının hiçbir faydasını görmezssin.Sana kısa zamanda iyi günler diliyorum.