PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kamış ve Makine öneriniz


akman90
22-06-2012, 10:09
Merhaba ben zonguldakta kıyıdan balık avlamayı düşünüyorum bu hobiye daha yeni başlıyacağım hobi hakkında fazla bilgim yok araştırarak bir kamış ve makine seçtim sizin yorumlarınızı bekliyorum

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

kamışın kullanım özelliğini felan bilmiyorum bununla hangi balıklar tutulur iyimidir hiç bir bilgim yok , ben kıyıdan oltamı atıp balık gelmesini beklemek istiyorum araştırdıklarıma göre spin denilen kamışlar var ince oluyor çok ince kamış istemiyorum kırılmaması için :) :)

Ahmet TARİH
22-06-2012, 12:41
Sayın Akman sizi daha yakından tanımak, sorduğunuz sorulara cevap verirken hitapta kusur etmemek için öncelikle imza ayarlarınızı yapmanızı rica ederim.
Olta, balığı kandıracak takım ve yemi istenen mesafeye gönderecek ve tutulan balığı rahatlıkla çekebilecek kapasitede olmalıdır. Siz kıyıdan ve beklemeli av yapacağınızı belirttiğinize göre seçtiğiniz takımların amacınıza uygun olacağını düşünüyorum.
Spin kamışlar sahte yemlerle at-çek tarzı av yapmak için tasarlanmış kamışlardır. Sahteler hafif malzemelerden imal edildikleri için atış mesafesini arttırmak için bu kamışlarda ince ve duyarlı imal edilmişlerdir. Atış olarak fazla yük alamasada yakalanan balığı çekme konusunda başarılıdırlar. Ancak beklemeli yemli avlar için uygun değildirler.
Ben seçmiş olduğunuz takımı uymlu buldum ve beğendim. İyi günlerde bol ve bereketli avlarınız olmasını diliyorum.

akman90
22-06-2012, 16:28
teşekkür ederim en kısa zamanda düzenliyeceğim , bu olta takımı işimi görür yani. makine spin makine grubunda ama bir sıkıntı çıkarmaz heralde