PDA

Tüm Versiyonu Göster : 7.7.2012 avım

Murat ÇAKMAKÇI
08-07-2012, 11:15
Dün avlak yerlerini dolaşma kararı alıp yola çıktım.
Maksat hava değişimi, biraz yol yapmaktı.Çünkü balığın kıt zamanı bu aylar biraz seyrek oluyor balıklar. Hakikattan bitane balığı almak için göbeğim çatladı:(

Kullandığım mağzemeler...0.24 misina,2 numara iğne,kurşunsuz,macun

[Only Registered Users Can See Links]

Bursa_Erkan
08-07-2012, 18:52
çakmakcı(macuncu) abım sen göbegın catladıgı halde 1 balık almısın benım her tarafım catlasa 10 takla atsam yıne alamazdım:) cepten gırıyorum resımde tam secemedım karagozmu o elındekı abı

Ahmet TARİH
08-07-2012, 19:51
Üstadım eline koluna sağlık. Dediğini her zaman yapan birisi olarak tanıdık seni. İnanıyorum ki niyetin gezmek hava almak ve yol yapmak değilde balık tutmak olsaydı skor çok farklı olurdu. Bu arada gezdiğin yerde hakikaten gezilecek yermiş. Zemini çakıllı taşlı olan yerlerede su son derece berrak oluyor ve seyri insanı mest ediyor.
Afiyet olsun.

ustam18
08-07-2012, 22:18
Değerli kardeşim Gayen balık tutmak olsaydı inanıyorum ki epey balık tutardın.ama genede eli boş dönmekten iyidir değilmi bir balık.
sonraki avlarının bereketli olması dileğimle Rastgele.

Murat ÇAKMAKÇI
08-07-2012, 23:01
çakmakcı(macuncu) abım sen göbegın catladıgı halde 1 balık almısın benım her tarafım catlasa 10 takla atsam yıne alamazdım:) cepten gırıyorum resımde tam secemedım karagozmu o elındekı abı

Erkanım teşekkürler. Çupraydı o kardeşim bigün tanışır, beraber gideriz İŞALLAH

Murat ÇAKMAKÇI
08-07-2012, 23:05
Üstadım eline koluna sağlık. Dediğini her zaman yapan birisi olarak tanıdık seni. İnanıyorum ki niyetin gezmek hava almak ve yol yapmak değilde balık tutmak olsaydı skor çok farklı olurdu. Bu arada gezdiğin yerde hakikaten gezilecek yermiş. Zemini çakıllı taşlı olan yerlerede su son derece berrak oluyor ve seyri insanı mest ediyor.
Afiyet olsun.

Ahmetim teşekkürler. İŞALLAH bigün beraber gezer oltalarında tozunu alırız

Murat ÇAKMAKÇI
08-07-2012, 23:06
Değerli kardeşim Gayen balık tutmak olsaydı inanıyorum ki epey balık tutardın.ama genede eli boş dönmekten iyidir değilmi bir balık.
sonraki avlarının bereketli olması dileğimle Rastgele.

Teşekkürler Hayrettin üstadım

soncet36
09-07-2012, 06:11
tebrikler. boş dönmekten iyidir tabi ki.
afiyet olsun.

TUĞYAN
09-07-2012, 09:58
Maksat sitres atmak ve deniz sevgisi eline sağlık

Murat ÇAKMAKÇI
09-07-2012, 17:32
tebrikler. boş dönmekten iyidir tabi ki.
afiyet olsun.

Teşekkürler abicim zamanı geldimi hep beraber gideriz olurmu

Murat ÇAKMAKÇI
09-07-2012, 17:33
Maksat sitres atmak ve deniz sevgisi eline sağlık

Teşekkürler seninde eline sağlık abicim

MAVİ FENER
09-07-2012, 21:21
Yakışıklı arkadaşım Murat;
Ben onu bunu bilmem....
Balığa çıktınmı evi doyuracak miktarda avlayacaksın....avlayamıyorsan balık pazarından satın alacaksın....
Öyle yarım tane 1 tane ile bu işler olmaz...sende benim gibi yaşlandın artık....teşekkürler....:'(:'(:'(

Murat ÇAKMAKÇI
09-07-2012, 22:19
Yakışıklı arkadaşım Murat;
Ben onu bunu bilmem....
Balığa çıktınmı evi doyuracak miktarda avlayacaksın....avlayamıyorsan balık pazarından satın alacaksın....
Öyle yarım tane 1 tane ile bu işler olmaz...sende benim gibi yaşlandın artık....teşekkürler....:'(:'(:'(

Üstadım balıkçı kızıyla evliyim satın aldığım balığı eve sokmaz:hıııı:
Neler çektiğimi bilsen:(

Tekniker İbrahim
11-07-2012, 06:05
Üstadım Murat Bey afiyet bal şifa olsun.İnşallah yolumuz İzmir'e düşerde tanışırız.Yapmış oldugunuz trofe avlarınıza bizlerde katılırız.
Saygılarımla

ferhat ataalp
11-07-2012, 11:21
Murat kardeşim eline sağlık hiç olamamaktansa bir balık bir balıktır.Denizler önümüzdeki senelerde bol bereket balıkları bizlerden esirgemesin.

Murat ÇAKMAKÇI
12-07-2012, 14:36
Üstadım Murat Bey afiyet bal şifa olsun.İnşallah yolumuz İzmir'e düşerde tanışırız.Yapmış oldugunuz trofe avlarınıza bizlerde katılırız.
Saygılarımla

Teşekkürler İŞALLAH bir gün beklerim gelmeden önce beni ara

Murat ÇAKMAKÇI
12-07-2012, 14:37
Murat kardeşim eline sağlık hiç olamamaktansa bir balık bir balıktır.Denizler önümüzdeki senelerde bol bereket balıkları bizlerden esirgemesin.

İŞALLAH üstadım İŞALLAH