Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Tanışma

mursarreis
10-07-2012, 10:45
sa abilerim kardeşilerim.Adım Murat SARIKAYA 1978 İSTANBUL doğumluyum.Sizin gibi işin ehli kişilerden bir şeyler öğrenmek benim için çok büyük bir şans olacağına inanıyorum.Ben genelde İstanbul köprüye gidiyorum ama artık evime yakın olduğu için avcılarda avlanmak istiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

SAYGILARIMLA:cool:

Murat ÇAKMAKÇI
10-07-2012, 11:09
sa abilerim kardeşilerim.Adım Murat SARIKAYA 1978 İSTANBUL doğumluyum.Sizin gibi işin ehli kişilerden bir şeyler öğrenmek benim için çok büyük bir şans olacağına inanıyorum.Ben genelde İstanbul köprüye gidiyorum ama artık evime yakın olduğu için avcılarda avlanmak istiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

SAYGILARIMLA:cool:

Aramıza hoş geldin:helal:
İmza ayarlarını yaparsan iyi olur
İstanbuldan üyelerimiz mutlaka size yardımcı olacaklardır RASTGELSİN

soncet36
10-07-2012, 11:39
hoş geldin . güzel avlar geçirmeni dilerim.
rast gelsin.

ustam18
10-07-2012, 13:21
Murat kardeş aramıza hoş geldin.Aramızda keyifli vakit geçireceğini umarım. Dostlarımızın dediği gibi imza ayarlarını yaparsan hitapta kusur etmemiş oluruz.
Rastgele.

Ahmet TARİH
10-07-2012, 19:53
Murat Avcılarda barınağın kayalıklarından olta atabilirsin. Yada barınak içi ve çevresinde sandal kiralayan kişilerden sandal kiralayarak açıktan balık avlayabilirsin. Bu günlerde bölgenizden istavrit ve mezgit avlayabilirsin. Yemli olta kullanırsan izmaritte alabilirsin.
Başka bir yardım isteğin varsa belirtmen durumunda yardımcı olmaya çalışırım.
Bol ve bereketli avlar dilerim.

dogukan1997
10-07-2012, 21:35
Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim sevgi ve saygılarımla rastgele .

Tekniker İbrahim
11-07-2012, 06:13
Hoşgeldiniz.Avcılar karayollarının oldugu sahilde yakın zamanda lüfer başlar diye düşünüyorum.Üstadımın belirttiği gibi sandalda kiralayabilirsiniz.Ama can emniyetini almak şartıyla .Saygılarımla.

xnode
11-07-2012, 22:45
Hoşgeldiniz,
Sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.