PDA

Tüm Versiyonu Göster : 18 Temmuz Kilitbahir / ÇANAKKALE sargoz karagöz avım

pendikli balıkçı
25-07-2012, 20:26
Yine bir heyecan ile bir gün önceden Su Ürünleri Fakültesin de öğrenim gören arkadaşım Engin ile beraber ertesi gün balık tutmak için anlaştık. Akşam üstü hemen oltalarımı alıp Çanakkale den feribota atlayıp Kilitbahir'e geçtim. Hava çok rüzgarlıydı. Suda çok akıntılıydı. Hava kararana kadar başımın tatlı belaları ispariler dalgasını geçti. Arkadaşımda saat 22:00 gibi yanıma geldi. Hava kararınca Karagöz ve sargozlar kendini göstermeye başladı. Havada biraz durulunca tamam dedim bugün iyi bir av yapacağım. Yakaladığım balıklardan çok daha fazlasına yakalayabileceğim halde benim balık tuttuğumu gören yakınımdaki balık sevdalıları hemen yanıma doğru yanaştılar. :confused: Sonra birde baktımki arkamdan önümden sağımdan solumdan bir anda bir sürü olta atılıyor. Adeta kuşatıldım. Ama o gün nasip benimmiş. 4 saatte bu kadar balık yakaladım.İri isparileride aldım kızartınca güzel oluyorlar. Yanımdan olta atanlarında hep oltaları karıştı.:D
İşte kısmetlerimizde bunlar ;

RESİMDEKİ KALEM DAHA HİÇ AÇILMAMIŞ BİR KALEMDİR. EVREN AÇILMIŞ KALEMLE BALIKLARI BÜYÜK GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR DEMEYESİNİZ:D:D:D

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

hus213
25-07-2012, 20:43
Rasgelsin birdahakine daha büyükleri olur inşallah paylaşımın için teşekkürler.

dogukan1997
25-07-2012, 22:03
Ellerine sağlık çok güzel bir ava imza atmışsın oltan her daim keskin olsun rastgele ...

delvel
25-07-2012, 22:09
evet sargoz cok ürkek bir balık sigara içemezsin ses cıkaramazsın takımı suya bırakırken şapırtı çıkartmaman gerekir ve seninkide tam bir şanssızlık olmuş tamda balık toplanmışken:) ama sonuç gayet iyi. afiyet olsun:)

avlar
25-07-2012, 22:27
Tebrikler,rastgelsin.

TUĞYAN
26-07-2012, 07:03
Evren kardeşim eline sağlık kurtları dökmüşsündür biraz rasgelsin

Tekniker İbrahim
26-07-2012, 08:12
Maşallah daha büyüklerini yakalarsın.İgnelerin her daim keskin olsun.Saygılarımla

Taygun KOCABIYIK
26-07-2012, 09:45
Tebrikler Evren gayet güzel av olmuş, içtimaya dizmişsin balıkları :)
Daha bereketli avlar dilerim

ferhat ataalp
26-07-2012, 10:10
Çanakkale balık tutmayı çok istediğim yerlerden birisi güzel av olmuş ellerinize sağlık.

orhan69
26-07-2012, 10:40
tebrikler evren dahada güzelleri nasip olsun

hus213
26-07-2012, 21:54
Bilmeyenlere Çupra diye satıyorlar.

hus213
26-07-2012, 21:56
Haydi bakalım uzun oturma zamanı geldi hayırlı geceler.

pendikli balıkçı
27-07-2012, 19:46
Rasgelsin birdahakine daha büyükleri olur inşallah paylaşımın için teşekkürler.

Ellerine sağlık çok güzel bir ava imza atmışsın oltan her daim keskin olsun rastgele ...

evet sargoz cok ürkek bir balık sigara içemezsin ses cıkaramazsın takımı suya bırakırken şapırtı çıkartmaman gerekir ve seninkide tam bir şanssızlık olmuş tamda balık toplanmışken:) ama sonuç gayet iyi. afiyet olsun:)

Tebrikler,rastgelsin.

Evren kardeşim eline sağlık kurtları dökmüşsündür biraz rasgelsin

Maşallah daha büyüklerini yakalarsın.İgnelerin her daim keskin olsun.Saygılarımla

Tebrikler Evren gayet güzel av olmuş, içtimaya dizmişsin balıkları :)
Daha bereketli avlar dilerim

Çanakkale balık tutmayı çok istediğim yerlerden birisi güzel av olmuş ellerinize sağlık.

tebrikler evren dahada güzelleri nasip olsun

Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım daha iyi avlar paylaşmak nasip olur hepimize.

hus213
27-07-2012, 19:53
Cümleten hayırlı akşamlar

Murat ÇAKMAKÇI
28-07-2012, 00:09
MAŞALLAH ellerine sağlık paylaşım iyi geldi bu zamanda:helal:.İğnen keskin,livarın balıklarla dolsun

kaptankarabulut
28-07-2012, 09:21
Evren,amaç denizin karşısında haftanın yorgunluğunu atabilmek.Yanında bir kaç parçada balık oldumu değmeyin o keyfe.Zaten sende bunu yapmışsın.paylaşım için teşekkürler..

pendikli balıkçı
02-08-2012, 23:27
MAŞALLAH ellerine sağlık paylaşım iyi geldi bu zamanda:helal:.İğnen keskin,livarın balıklarla dolsun

Evren,amaç denizin karşısında haftanın yorgunluğunu atabilmek.Yanında bir kaç parçada balık oldumu değmeyin o keyfe.Zaten sende bunu yapmışsın.paylaşım için teşekkürler..

Teşekkür ederim üstadlarım sizin avlarınızın yanında lafı olmasa da sağolun bu sırada paylaşım azaldı hayırdır İzmir'de havalar mı bozuk yoksa balık tutmaktan paylaşım yapmaya zaman mı bulamıyor sunuz? :D

Murat ÇAKMAKÇI
02-08-2012, 23:33
Evet evrenim havalar musait deyil. Hava düzgün olur ben musait olmuyorum

MAVİ FENER
03-08-2012, 02:03
Evren sen çanakkale'den işi bitiriver...Karagöz, beyaz göz derken işi bitiriver....İzmir'de sıcaklık fazla olduğundan balıklarda mayolarını giyip tatile çıktılar....teşekkürler...

soncet36
03-08-2012, 05:55
Evren sen çanakkale'den işi bitiriver...Karagöz, beyaz göz derken işi bitiriver....İzmir'de sıcaklık fazla olduğundan balıklarda mayolarını giyip tatile çıktılar....teşekkürler...

aynen ustam. zaten balık tutamıyorduk. şimdi oltaya vuran da yok. geçen gece gittim 04.00 da sabah dokuza kadar kimse uğramadı yanıma. oysa en azından yemleri alırlardı.
afiyet olsun . rastgelsin.

pendikli balıkçı
03-08-2012, 14:56
Burada da hava 1 hafta rüzgarsızdı. Çanakakale'de rüzgar olmayınca hayvan pek yemlenmiyor. Hava bugün biraz hareketlenmeye başladı. Bu sıralar güzel bir av yaparız inşallah.

hus213
03-08-2012, 15:20
Evren rasgele inşallak düşündüğün trofeyi takalarsın.

MAVİ FENER
04-08-2012, 01:22
aynen ustam. zaten balık tutamıyorduk. şimdi oltaya vuran da yok. geçen gece gittim 04.00 da sabah dokuza kadar kimse uğramadı yanıma. oysa en azından yemleri alırlardı.
afiyet olsun . rastgelsin.

Yakışıklı arkadaşım...dediğim gibi...Mayolarını giyip tatile çıkmışlar..
Ancak bu anormal sıcaklarda Depremin habercisi....Evvelsi gün Manisa'da oldu...
Bu nedenle İzmir bölgesinde de deniz dibinde hareketlilik olabilr.Bu nedenlede balık kendini uzaklaştırır...

umutdeu
06-08-2012, 12:05
Tebrikler güzel balıklar.