Tüm Versiyonu Göster : 3 Ağostos çapariyle ilk uskumru avım..
kaptankarabulut
03-08-2012, 18:08
Bilindiği gibi her yıl temmuz ağostos ayları bizim kabusumuz olur.Çünkü bu ayların hemen hemen her günü rüzgarlı olur.Dolayısıylada denize uzaktan bakar iç çekeriz.:D :D
Bağzı günler deniz hafiften kalır gibi olur.
İşte bizde o fırsatları kollar kendimizi denize atarız.Ve hedef balığımızı aramaya başlarız...Çünkü uzun zamandır çıkamadığımız denizimiz bize neler getirdi..
İşte bu günde öyle oldu.Havanın biraz düşmesini fırsat bilip kendimizi deniz anamızın kollarına attık.Hedef balığımızı yani uskumruyu bulmak için vira dedik..
Yanımda bu günkü misafirim, Doğukan Kay vardı.Yol boyunca çayımız içildi kahvaltı yapıldı.
Veee avlak bölgesine varıldı.Çapa atılıp çaparilerimiz suyla buluştuğu anda aksiyon başladı.Beşli altılı sekizli dokuzlu takımlar doluyordu.Çapari takımlarımızın en güzel tarafı da VURGUN çapari olması..
Balık çok kısa süreli av verdi tahminen bir saat kadar sürdü.. Ama yetti..
Çok daha bereketli avlar sizinle olsun..
[Only Registered Users Can See Links]
pendikli balıkçı
03-08-2012, 18:16
Hey maşallah kaptan bende diyordum paylaşım yapmıyor kimse hayırdır inşallah diye. İçimize sular serpti av Doğukan'da tutmuş kısmetini ikinize de helal olsun.
kaptankarabulut
03-08-2012, 18:48
Evren teşekkürler.Uzun zamandır çıkamıyorduk,çıksak da dişe dokunur avlar olmuyordu.Artık bizim av günlerimiz geldi.Umarım çok daha güzel paylaşımlarımla birlikte oluruz.
Bu ara da sendende güzel paylaşımlar bekliyoruz..:D :D :D
:helal::helal::helal:Kaptanım :helal::helal::helal:
Ramazan nedeniyle gidemiyorum ama deli oluyorum.seferi olup 2 gün ırmak kenarında,göl kenarında konaklamak kurtları iyice dökmek istiyorum ama olmuyor.bayramdan sonra inşallah bende böyle fotolar ve raporlarla sahneye çıkacağım.
Eline emeğine sağlık.paylaşımın için teşekkürler. Avlarınızın bereketli olması dileğimle Rastgele.:helal::helal::helal:
Elineemeğine paylaşımına teşekkürler paylaşımın bir harika yakında yanındayım.
Sonunda gerçek bir av hikayesi.Güzel anlatımın ve paylaştığın resimler için çok teşekkürler Süleyman abicim.Doğukan'ıda ayrıca tebrik ediyorum.Ben de Çeşme'de bu sene en kesat dönemimi yaşıyorum burası Güzelbahçe'nin iki misli uçuyor.Eylül ayını dört gözle bekliyorum.Abicim avlarının daim olmasını diliyorum,rastgelsin.
Murat ÇAKMAKÇI
03-08-2012, 20:52
P:helal:AYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
dogukan1997
04-08-2012, 07:24
Süleyman abi o günü asla unutamam çok güzeldi hani oltalara yetişemedik :D Bir daha ki avda gÖrüşmek üzre ....
Tebrikler çok güzel av olmuş. Ne zamandır İzmir 'den paylaşım gelmiyordu. İçimiz açıldı
Tuncay GÜNAY
04-08-2012, 12:00
kaptanım bereketli olsun iğnen her daim dolu gelsin.
soncet36
04-08-2012, 12:33
elinize sağlık. afiyet olsun. ekip kuruldu sayılır yakında bir organizasyon yaparız inş.
bu arada cumartesi günü(bugün) işe gelmeden ,alsancakta sırf hasret gidermek amacı ile olta salladım. tabi yine boş. ama baktım yanımdaki arkadaş kasnakla avlanıyor sanırım 5 no iğne. yazık yaw parmak kadar balıkları topladı gitti. tanımam etmem bir şey de diyemedim.:( içime oturdu.
neyse size rastgelsin. avınız büyük olsun.
ferhat ataalp
04-08-2012, 15:17
Kaptanım tebrikler hakikatten havaların kötü gitmesiyle ava hasret kaldık.Güzel bir av olmuş gözümüzün pası gitti. Dogukan kardeşimide kutluyorum.Güzel avlarınızın devamını bekliyoruz.
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:44
:helal::helal::helal:Kaptanım :helal::helal::helal:
Ramazan nedeniyle gidemiyorum ama deli oluyorum.seferi olup 2 gün ırmak kenarında,göl kenarında konaklamak kurtları iyice dökmek istiyorum ama olmuyor.bayramdan sonra inşallah bende böyle fotolar ve raporlarla sahneye çıkacağım.
Eline emeğine sağlık.paylaşımın için teşekkürler. Avlarınızın bereketli olması dileğimle Rastgele.:helal::helal::helal:
Hayrettin Ustam, sen kısa bir süreliğine daha fotolarla idare et bakalım.Amaaaaaa, bayramdan sonra senden güzel paylaşımlar bekliyoruz.Bereketli avlarınızın olması dileğimle...
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:45
Elineemeğine paylaşımına teşekkürler paylaşımın bir harika yakında yanındayım.
Teşekkürler Hüseyin abim bayramdan sonra umarım görüşürüz...
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:51
Sonunda gerçek bir av hikayesi.Güzel anlatımın ve paylaştığın resimler için çok teşekkürler Süleyman abicim.Doğukan'ıda ayrıca tebrik ediyorum.Ben de Çeşme'de bu sene en kesat dönemimi yaşıyorum burası Güzelbahçe'nin iki misli uçuyor.Eylül ayını dört gözle bekliyorum.Abicim avlarının daim olmasını diliyorum,rastgelsin.
Teşekkürler Tamer kardeşim.Her yıl bu aylarda oturuyoruz evde.Ama bu yıl daha uzun bozuk geçti gibi geldi bana.Havaların düzelmesiyle güzel paylaşımlar bekliyoruz senden..
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:51
P:helal:AYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Katkıların için teşekkürler Murat'cım..
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:53
Süleyman abi o günü asla unutamam çok güzeldi hani oltalara yetişemedik :D Bir daha ki avda gÖrüşmek üzre ....
Bu yılın çapariyle ilk uskumru avını birlikte gerçekleştirdik.Umarım çok daha güzel avlarımız olur..
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:54
Tebrikler çok güzel av olmuş. Ne zamandır İzmir 'den paylaşım gelmiyordu. İçimiz açıldı
Teşekkürler Fuat,İzmirden paylaşımlar gelecek de havalar bir düzelse..:D :D
kaptankarabulut
04-08-2012, 15:56
kaptanım bereketli olsun iğnen her daim dolu gelsin.
Teşekkür ederim Tuncayım. nerelerdesin sen.Sanırım işlerin altında kaldın.Hadi bakalım İzmir yolları özlemiştir sen..:D :D :D
kaptankarabulut
04-08-2012, 16:00
elinize sağlık. afiyet olsun. ekip kuruldu sayılır yakında bir organizasyon yaparız inş.
bu arada cumartesi günü(bugün) işe gelmeden ,alsancakta sırf hasret gidermek amacı ile olta salladım. tabi yine boş. ama baktım yanımdaki arkadaş kasnakla avlanıyor sanırım 5 no iğne. yazık yaw parmak kadar balıkları topladı gitti. tanımam etmem bir şey de diyemedim.:( içime oturdu.
neyse size rastgelsin. avınız büyük olsun.
Çtin kardeşim beklerim her daim.Bağzı insanlar nato kafa nato mermer.Ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okuyorlar.Yapacak bir şey yok.GÜZEL KANUNLAR ÇIKMADIĞI,SIKI KANUN KORUYUCULARI OLMADIĞI SÜRECE..
kaptankarabulut
04-08-2012, 16:03
Kaptanım tebrikler hakikatten havaların kötü gitmesiyle ava hasret kaldık.Güzel bir av olmuş gözümüzün pası gitti. Dogukan kardeşimide kutluyorum.Güzel avlarınızın devamını bekliyoruz.
Teşekkürler,eylülden sonra havaların daha sakinleyeceğini ve daha bereketli avlarımız olacağını umuyorum..
dogukan1997
04-08-2012, 19:58
Bu yılın çapariyle ilk uskumru avını birlikte gerçekleştirdik.Umarım çok daha güzel avlarımız olur..
Kesinlikle öle olur abi bende bir şans var beni ondan yanına aldıgını biliyorum zaten :) ;) Sevgilerimle Rastgele
Kutlarım kaptan uskumrular başladı herhalde hadi hayırlı avlar rasgelsin
MAVİ FENER
05-08-2012, 22:28
Kaptan Karabulut;
seni bu güzel uskumru balıkların ve raporun için kutluyorum...Teşekkürler....
nerede istanbul da bu bolluk...
kaptankarabulut
06-08-2012, 07:16
Kutlarım kaptan uskumrular başladı herhalde hadi hayırlı avlar rasgelsin
Teşekkürler Turgay abim,öncüler başladı umarım arkası daha bereketli olur..
kaptankarabulut
06-08-2012, 07:18
Kaptan Karabulut;
seni bu güzel uskumru balıkların ve raporun için kutluyorum...Teşekkürler....
nerede istanbul da bu bolluk...
Kaptanım,katkılarından dolayı teşekkür ederim.Bunlar ilk öncüleri devamını eylülde daha bereketli olarak bekliyoruz..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.