Tüm Versiyonu Göster : Didim civarlarında avlak yerleri?
Arkadaşlar merhabalar... Didim civarlarında karadan avlanmak için avlak önerisinde bulunmak isteyen var mı? Bayram sonu Didim'de tatil yapmayı planlıyoruz. Yem için de önerilerde bulunursanız memnun oluruz. TEŞEKKÜRLER RASTGELE...
Taygun KOCABIYIK
12-08-2012, 13:12
Yem didimde biraz sıkıntılıydı, benim gittiğim dönemlerde İzmir'den alıp gidiyorduk. Yem konusunu bilemiycem ama Akbük civarında avlandım Carpice otel var onun yan kısmından gece mırmır, lidaki çıkıyordu. Birde Kazıklı koyunda avlandım ki gerçekten cennetten bir köşe yolunuz düşerse orda da avlanabilirsiniz.
çok teşekkürler ...Kazıklıya mutlaka uğrayacağız....
MAVİ FENER
12-08-2012, 15:59
Taner;
Toygun abinin söylediklerine kulak verirsen yolda kalmazsın...bu konularda çok bilğilidir...
Arkadaşlar merhabalar... Didim civarlarında karadan avlanmak için avlak önerisinde bulunmak isteyen var mı? Bayram sonu Didim'de tatil yapmayı planlıyoruz. Yem için de önerilerde bulunursanız memnun oluruz. TEŞEKKÜRLER RASTGELE...
merhaba arkadaşım ben ismail kaptan kazıklıda kalıyorum yemi yenihisar da bir saatcı var onda bula bilirsin yenihisarın içinde akbük yolunda.
MAVİ FENER
16-08-2012, 13:35
Bayramda denize ava çıkacaklara şimdiden başarılar dilerim...Avınız ve havanız bol olsun...
Tuncay GÜNAY
17-08-2012, 18:57
taner kardeşim didim ve civarında kıyıdan av veren kalmamış bilesin küçük ısparoz dan başka bişi yok. ben 1 ay kaldım kıyıdan çok takıldım baktım bişi yok tekneyle çıktım sonunda. bence tatilin tadını çıkar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.