PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kandiliniz Mübarek olsun

ustam18
14-08-2012, 20:41
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
Tüm dostlarımızın kadir gecesini kutlar,günahlarımızın affı için Rabbimden Af dilerim.

16Mert16
14-08-2012, 21:38
seninde kandilin mübarek olsun

Murat ÇAKMAKÇI
14-08-2012, 23:36
Seninde hayrettin abi

MAVİ FENER
15-08-2012, 00:38
Tüm arkadaşlarımın Kadir gecesini kutlarım...umarım her dua edenin günahları af olunmuştur...yüce tanrımız Af isteyenleri geri çevirmez...

soncet36
15-08-2012, 06:59
Tüm arkadaşlarımın geçmiş Kadir gecesini kutlarım. eğer bayram mesajı gönderemeyecek olursamda şimdiden herkesin ramazan bayramını kutlarım. hayırlı bayramlar.

MAVİ FENER
15-08-2012, 15:46
Tüm arkadaşlarımın geçmiş Kadir gecesini kutlarım. eğer bayram mesajı gönderemeyecek olursamda şimdiden herkesin ramazan bayramını kutlarım. hayırlı bayramlar.

Hayrola Çetin...Bayramda denizemi açılıyorsun....

soncet36
16-08-2012, 05:49
Hayrola Çetin...Bayramda denizemi açılıyorsun....
bayram arefesinde balığa gideceğim. 1. ve 2. günü eş dost. 3. günü beni kimse tutamaz. tekneyle gitmek istiyorum ama ekibi kuramadım. ayrıca takımlarım yeterli değil sanırım. ya da neler lazım olur onları araştırmam lazım.

hus213
16-08-2012, 06:32
Çetin bey günaydın hayırlı bir gün dilerim.Tekne ile balığa gideceğim ekibi ayarlıyamadım, takımlrımı hazırlamadım.Bunları biraz açarsanız hepsinede cevap alırsınız sanırım.Bir-tekne nerede bir angajmanınız varmı.İki-Daha önce böyle birliktelik sağladınızmı ve nerelere gittiniz kimlerle birlikte idiniz.Üç- Tutmak istediğiniz balık ismi varmı yoksa teknede iken kısmetinize ne çıkarsamı.Bunlara göre takım hazırlamak teknede de yapılabilir.Teknesi ile çıkacağınız kişi gerekli bilgileri verecektir götüreceği avlakta nasıl bir takım gerektiğini söylüyecektir.Şimdiden rasgele .Kısmetin bol şansın açık,iğnen sivri balığın büyük olsun.

MAVİ FENER
16-08-2012, 13:44
bayram arefesinde balığa gideceğim. 1. ve 2. günü eş dost. 3. günü beni kimse tutamaz. tekneyle gitmek istiyorum ama ekibi kuramadım. ayrıca takımlarım yeterli değil sanırım. ya da neler lazım olur onları araştırmam lazım.

Hayırlısı olsun...Bol avlar dilerim..