Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Balık İçin Tüple Daldı Boğuldu

MAVİ FENER
16-08-2012, 01:54
[Only Registered Users Can See Links]

Yasak Olduğu Halde Tüple Dalıp Balık Avlamaya Kalkan Dalgıç Hayatını Kaybetti...

Kocaeli’nin Darıca ilçesi’nde oturan ve önceki dün Gebze Eskihisar açıklarında zıpkınla balık avı için tüplü dalış yapan deneyimli dalgıç 41 yaşındaki Berkant Yalçın, suda kayboldu.
Evli ve bir çocuk babası profesyonel dalgıç Berkant Yalçın, aynı binada oturduğu bir komşusuyla birlikte dün öğleden sonra Eskihisar sahiline gitti. Yalçın, burada arkadaşıyla birlikte tekneye binerek İzmit Körfezi’ne açıldı. Feribot iskelesini geçtikten sonra zıpkınını da alıp tüple dalış yapmadan önce arkadaşına, “Saat 17.00’ye kadar çıkmazsam Sahil Güvenliğe haber ver” diye tembihte bulunan Yalçın, saat 15.00 sıralarında suya daldı. Yalçın sudan çıkmayınca arkadaşı durumu jandarmaya bildirdi. Ekipler, dün saat 16.00 sıralarında sahile yakın bir noktada cesede ulaştı.haber8

soncet36
16-08-2012, 05:58
ustam sergen yalçın'ın kardeşimi bu avcı. neyse, Allah rahmet eylesin.

hus213
16-08-2012, 06:17
ALLAH rahmet etsin.Fakat bazı şeylerde profesyonellikte yetmiyor demekki,Zamansız ve yasak olan bir dönemde sadece balık yasağı olarak algılanmamalı gerçeği bir kez daha ortaya çıktığının kanıtıdır diye düşünüyorum.Tekrar ALLAH'tan rahmet acılı ailesine sabır ve metanet dilerim.

hus213
16-08-2012, 06:21
Acılı haber ardından herkeze hayırlı günler bol kazançlar,Rasgele.

MAVİ FENER
16-08-2012, 13:40
ustam sergen yalçın'ın kardeşimi bu avcı. neyse, Allah rahmet eylesin.

Biraz andırıyor gibi....Allah günahlarını affetsin...

soncet36
16-08-2012, 15:34
ustam sima çok benziyor. sonra bir baktım soyisim de aynı. üşenmedim nette aradım sergen yalçın'ın kardeşi bu değil. ama benzerlik çok fazla. Allah günahlarını affetsin...