PDA

Tüm Versiyonu Göster : 24-25 Ağustos 2012 Karareis Avım. (İZMİR)

umutdeu
25-08-2012, 15:33
Ramazan sonrasındaki ilk haftasonu.Cumartesi'yi beklemeden Cuma'dan çıktık yola olta meraklısı bir arkadaşım ile.Karareise gidelim dedik ve bir daha caymadık.Yolda gördüğümüz "ooo burda iyi balık vadır" dediğimiz heryeri de es geçtik :)
Cuma akşam üstü güneşin batmasına 15 dk. kala oltalarımız suda idi.Sadece yengeç attık.Gece ve gündüz kasnaklar ile de sülünez attık. 23:00 - 04:00 arası kestirdik (Baya iyi geldi).Oltama bir deniz çıyanı takıldı,yengeçi yutmuş.Hemen kestim kafadan :)
Herkese iyi günler,Rastgelsin...

[Only Registered Users Can See Links]

izmir3535
25-08-2012, 16:19
balıklar güzel umut tebrikler afiyet olsun, balık herkesin hobisi ama yanına ortak bulmak zor ortağının değerini bil:)

umutdeu
25-08-2012, 17:46
Teşekkür ederim kardeşim,İmza ayarların olmadığı için "kardeşim" diyorum kusura bakma.
Evet değerini bilmek lazım dostluğun ve arkadaşlığın.Orda saatlerce oturup sohbet etmek ve avlanmak her kafa uymuyor,çok haklısın.

hus213
25-08-2012, 17:59
Ellerinize sağlık harika şeyleri bulmuşsunuz paylaşım için teşekkürler.

umutdeu
25-08-2012, 18:03
Teşekkürler Hüseyin Bey.

kaptankarabulut
25-08-2012, 18:48
Umut bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Balığın azlığı çokluğu değil,iyi ve hoşca vakit geçirebilmenin önemi büyük.Zaten bunuda başarmışsınız.Daha güzel avlarınızın olması dileğimle..

Tuncay GÜNAY
25-08-2012, 19:49
umut paylaşım için teşekkürler avların her zaman bereketli olsun sağ baştaki paşa güzeldi :)

umutdeu
25-08-2012, 23:33
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Zaten bu işe zevk ve spor olarak,muhabbet olarak bakmasak çekilir mi abi kıyıdan av? Bunun muhabbeti yeter :) Yoksa atla tekneye al bir kova balığı gel. Nacizane kendi görüşüm.

hus213
26-08-2012, 11:19
Herkese selamlar hayırlı günler .

umutdeu
26-08-2012, 14:06
Aleyküm selam , hayırlı günler Hüseyin bey.

umutdeu
26-08-2012, 14:11
Herkese selamlar. Karareis kıyıdan yer önerecek var mı? Ben bu avı Fatih koleji'nin sol tarafında yaptım.Mesela videolara bakıyorum,Paşa Team Hasan Balıkçı'nın avlandığı yer çok müsait gibi görünüyor.Küçük çakıllık oltanın takılma riski de azalır.Burayı tam olarak tarif edebilecek varsa sevinirim.Mesela hangi balık çiftliğinin kıyısı,yada nerden,hangi levhadan gireceğim sahile doğru :)
Şimdiden teşekkürler.Rastgelsin...

pendikli balıkçı
26-08-2012, 20:48
Güzel bir av olmuş tebrikler.

umutdeu
26-08-2012, 22:45
Teşekkürler Evren Tan.

MAVİ FENER
27-08-2012, 10:37
Umut;
Resim ve raporun için teşekkürler...İyi bir av olduğu balıklardan da belli oluyor....Devamını dilerim...

Anıl ÜNALAN
27-08-2012, 11:13
Tebrik ederim çupralar çok güzel gözüküyor. Karareis tarafında çiftlik yemiyle de çok güzel balıklar alabilirsiniz bir dahaki sefere denemeyi ihmal etmeyin derim :)
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim..
Rastgelsin..

umutdeu
27-08-2012, 22:28
30 ağustos resmi tatil.Muhtemelen Karareise gideceğim.Belkide eğrilimana.Çiftlik yemini deneyeyim bakalım sonuçlar nasıl olacak.Tavsiyesi olan var mı?Avlak,Takım,Yem vs...

soncet36
28-08-2012, 08:46
paylaşım için teşekkürler. güzel bir av geçirmişsin. devamını dilerim.
rastgelsin.

özgür45
28-08-2012, 11:49
umut kardeş güzel bir av olmuş hangi sahil kenarı oldugunu sormamda bi sakınca varmı ben yeni yeni kıyı balıkçıgına başlıyorum tavsiye edebileceginiz kıyı balıkçılığı için uygun yerler varmı.ilginize şimdiden teşekkürler.

umutdeu
29-08-2012, 10:58
umut kardeş güzel bir av olmuş hangi sahil kenarı oldugunu sormamda bi sakınca varmı ben yeni yeni kıyı balıkçıgına başlıyorum tavsiye edebileceginiz kıyı balıkçılığı için uygun yerler varmı.ilginize şimdiden teşekkürler.

Özgür selamlar.İmza ayarlarında yaşın olmadığı için adın ile hitap ediyorum kusura bakma.
İzmir'in tüm kıyı şeridinden kıyıdan olta ile av yapman mümkün.Fakat konak sahil ve bir koldan karşıyaka diğer koldan güzel bahçeye kadar uzanan kıyı şeridini pek tavsiye etmem.Çünkü su ürünleri mühendisi arkadaşlarım , denizin ağır metal barındırdığını söylüyor.Zaten biraz ağır kokuda var sahilde.Eğer altında araban varsa çeşme koyları,karaburun,mordoğan birçok balıkçı abi ve kardeşlerimizin sürekli avlaklarıdır.Zaten bu işler deneme yanılma yoluyla oluyor, birazda şans işi.Bu avı nerde yaptığımı aralarda biyerde yazdım.İyi günler.
Rastgelsin...

umutdeu
29-08-2012, 11:00
Umut;
Resim ve raporun için teşekkürler...İyi bir av olduğu balıklardan da belli oluyor....Devamını dilerim...

Çok teşekkürler Kaptan,inşallah daha iyilerini yakalarım ve burda hepimiz görürüz.Saygılar.Rastgelsin.

Raif Yelkenci
29-08-2012, 17:21
Umut kardeşim güzel av eline sağlık alyanaklar pırıl pırıl paylaştığın için teşekkürler daha iyi ve irilerine rastgele.

umutdeu
01-09-2012, 22:15
Umut kardeşim güzel av eline sağlık alyanaklar pırıl pırıl paylaştığın için teşekkürler daha iyi ve irilerine rastgele.

Eyvallah Raif abi teşekkürler.Yeni yeni başladım adam gibi balık almaya abi.Öğrencez işte ya.Rastgelsin...