PDA

Tüm Versiyonu Göster : Güzelbahçe kolyoz avı (İZMİR)

Taygun KOCABIYIK
29-08-2012, 14:47
Herkese merhabalar

Uzun süredir denizden uzak kaldım, boş vaktimde hava izin vermedi, havanın izin verdiği zamanlar hayat koşuşturmacası izin vermedi. İstavrit zamanında bir kere balığa çıkamadan istavritler kaçtı gitti. Ara sıra akın yapan uskumrular denize çıkamayan adama nasıl denk gelsin, uskumrudan da nasibimi henüz alabilmiş değilim yani :)

Bayram öncesinde havanın güzel olduğu benim de boş vaktim olduğu bir gün Anıl'ı arayıp yarın balığa çıkalım dedim Motorda ufak bir problem varmış daha önceden haber verseydin bugün hallederdim yarın giderdik dedi. Eh bende başka bir çare düşüneyim dedim.

Güzelbahçe'de nazımın geçtiği abilerimden Mehmet kaptanı aradım. Bir kaç arkadaşım gelebilir, onlar gelmezse birlikte gidelim yarın kolyoz kaynıyor ortalık dedi. Akşam yaptığımız telefon görüşmeleri sonrasında sabah balığa çıkmayı kesinleştirdik.

Sabah şen şakrak yolculuğumuzu yapıp tekneye gittik. Klasik hazırlıklar sonrası avlağımıza gittik. Yaklaşık 1-1,5 saat ara ara kolyozları tekneye aldık. Sonrasında balık kesince çareler aramaya başladık. Kaptan Karabulut'u aradık, o çeşmealtında avlanıyormuş at-çek yapıyorum gelin buraya dedi. Bizde güzel havayı fırsat bilip marşa basıp Çeşmealtı'na doğru yola çıktık. Yarı yolda hava patladı ama kafaya koymuştuk bir kere gitmeyi. Gidene kadar vücudumuzda kuru bir yer kalmadı ama sağ sağlim avlağa geldik. Geldik gelmesine ama 1 saattir balık kesmiş yani biz yola çıktığımız anda balık kesilmiş. Bir kere geldik artık bu kadar yol az biraz avlanalım dedik ama at çek yemler aynı, tık yok. Aynen geldiğimiz gibi geri döndük ilk avlağımıza. Orada da kimse kalmamış balık kestiği için. Yinede şansımızı denedik yarım saat kadar ama balık olmayınca mecbur geri döndük.

1-1,5 saatlik avda 3 kilo 800 gram balık almışız. Nasipten ötesi olmaz diye boşuna demiyorlar, kovaladık balığı ama olmayınca olmuyor.

[Only Registered Users Can See Links]

dogukan1997
29-08-2012, 15:30
Ellerine sağlık taygun abi daha nasipli avların seninle olmasını diliyorum

soncet36
29-08-2012, 15:46
elinize sağlık. paylaşım için teşekkür ederim.
rastgelsin...

hus213
29-08-2012, 16:53
Taygun afiyet olsun 3 kg min üzerinde balık almışsınız daha ne bekliyorsun.Daha fazlaları birdahaki sefere olur.Rasgele.

Raif Yelkenci
29-08-2012, 17:14
Taygun olsun kardeşim nasip bu kadarmış canın sağolsun hoşça kal.

avlar
29-08-2012, 19:02
Taygun paylaşım için teşekkürler,denizlere hoş geldin devamını diliyorum.Rastgelsin.

pendikli balıkçı
30-08-2012, 01:43
Yine de iyi balık yakalamışsınız. Bir daha ki sefere daha güzel bir av olur umarım.

kaptankarabulut
30-08-2012, 08:25
Tagoo,biz seni balık tutmaya çağırdık denizi kurutmaya değil herhalde.:D :D :D

Üç külonun üzerinde balık almışsın Allah bereketini versin diyeceksin.Nasılsa tavalıklar çıkmış.

Bak şimdi önümüzdeki hafta havalar düzeliyo sıva kolları palamutların peşinden koşmaya..:D :D

Daha güzel avların olması dileğimle..

Sargoz35
30-08-2012, 09:35
İri gözlüler çok güzel kardeşim,dahasına bereket inşallah Selamlar.

TUĞYAN
30-08-2012, 13:42
Tavalık ızgaraklıklar çıkmış afiyet olsun

orhan69
30-08-2012, 16:18
iyi bide balık kesmeseydide denizide kurutsaydınız:oha:tebrikler taygun

deniz25
30-08-2012, 19:29
1-1,5 saat boyunca balıklarla haşir-neşir olmak ne demek kardeş, artık rüyasında da göremeyen var :) Afiyetler olsun 3,8 Kg balığın löp löp et olsun :) ;)

deniz25
30-08-2012, 19:31
Tagoo,biz seni balık tutmaya çağırdık denizi kurutmaya değil herhalde.:D :D :D

Üç külonun üzerinde balık almışsın Allah bereketini versin diyeceksin.Nasılsa tavalıklar çıkmış.

Bak şimdi önümüzdeki hafta havalar düzeliyo sıva kolları palamutların peşinden koşmaya..:D :D

Daha güzel avların olması dileğimle..

Öhööö öhööö senden haber ekliyorum abi ona göre demedi deme :):P:P:deli::cool:

MAVİ FENER
30-08-2012, 22:57
Yakışıklı Admin Taygun;
Önce tebrikler....iyi bir av olmuş anlaşılan..
En sevdiğim balıkların başında gelir Kolyos ve uskumru....Afiyet olsun...yarasın...

suvari55
31-08-2012, 08:50
arkadaşlar didime yerleştim burda tık yok güzelbahceye yerleşmeyi düşünüyorum emekliyim balık sevdam var ..nasıl olacak bilmiyorum herkeze rasgelsin

hus213
31-08-2012, 11:09
Suvari 55 önce hoş geldiniz Didimin verimi güzeldir.Balığıda temizdir.Güzelbahçemizde hergün dahada güzelleşiyor.Tabi karar yinede sizin.Hayırlısı ne ise ona karar verceğinizden eminim.Şimdiden rasgele.

kaptankarabulut
31-08-2012, 14:25
arkadaşlar didime yerleştim burda tık yok güzelbahceye yerleşmeyi düşünüyorum emekliyim balık sevdam var ..nasıl olacak bilmiyorum herkeze rasgelsin

Süvari,önce aramıza hoş geldin diyelim.İmza ayarlarını da yaparsan size ismen hitap edebiliriz.Güzel bahce de yıl başına kadar aksiyon hızlı olur.Karar senin..

kaptankarabulut
31-08-2012, 14:27
Öhööö öhööö senden haber ekliyorum abi ona göre demedi deme :):P:P:deli::cool:

Deniz sizin gibi dostlarıma bir telefon kadar yakınım.Önümüzdeki hafta havalar düzelmeye başlıyor.Sizlerin müsait olduğunuz bir günde hep beraber koşarız palamutun peşinden..

izmir3535
31-08-2012, 16:58
izmir ve çevresinden balık raporu görmek çok hoş, tebrikler güzel av olmuş boş dönmemişsiniz en azından

Taygun KOCABIYIK
31-08-2012, 17:52
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler, inşallah daha iyileri sizlerin oltasına denk gelsin.

Süleyman abi çarşamba veya perşembe yanındayım palamutların dişlerini sökelim :)