Tüm Versiyonu Göster : 30 Ağustos 2012 - Eğriliman Avım (İZMİR)
Herkese selamlar.Zafer bayramı tatilinde yine 2 arkadaş ava çıktık.Sabah saat 5:00 sıralarında Eğrilimanda kıyıda avlağımızdaydık.Hava felaket patlaktı , ama yapacak bişey yok.Raporlara bakmıştım ama böyle patlak olacağını tahmin edemedim.O rüzgarda olta atmak akıl kârı değil :deli:
Sadece sabah avlandık , öğlen evde olmuştuk.sabahın ilk aydınlığında oltama gelen paşa beni sevindirdi,her ne kadar arkadaşım üzülmüş olsa da :D
Sargoz hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
İğne:496/1
Yem:Yengeç-Madya
[Only Registered Users Can See Links]
Maşallah hava bozuk olmasına rağmen çeşit yapmışsın.Afiet olsun.
Teşekkürler Turgay bey.Hava gerçekten kötüydü,bir durulmadı.
Paylaşım için teşekkürler,rastgelsin.
MAVİ FENER
30-08-2012, 22:52
umut;kısa zamanda işi bitirivermişsin...kutlarım seni...afiyet olsun...yarasın , kilo yapmasın...
kaptankarabulut
31-08-2012, 14:16
Umut,daha güzel havada daha iyileri daha irileri rastgelsin.Havalar önümüzdeki haftadan itibaren düzelmeye başlıyor.Yani yeni yeni planlar yapabilirsin..
izmir3535
31-08-2012, 17:00
olsun bu bile bir şey en azından balığı çekerken alınan zevkten mahrum kalmamışsınız
Ege Demirağ
31-08-2012, 17:55
Çok güzel avlar yapmanız dileğiyle .. mırmır küçükmüş büyükleri inşallah..
olsun bu bile bir şey en azından balığı çekerken alınan zevkten mahrum kalmamışsınız
Bir arkadaşım (zıpkıncı) sargozun 5 kg'ını vurduğunu söyledi.Bu balık yaklaşık 350-400gr. 3-4 kg.nın oltamıza takıldığını düşünsene :deli:
Umut,daha güzel havada daha iyileri daha irileri rastgelsin.Havalar önümüzdeki haftadan itibaren düzelmeye başlıyor.Yani yeni yeni planlar yapabilirsin..
İnşallah hava düzelsin,durulsun da ne yaptığımızı bilelim kaptan. Teşekkürler,Rastgelsin.
Karagözü normalde almazdım fakat gözünden takmışım iğneyi almak zorunda kaldım.
Sarımert1994
03-09-2012, 20:17
Bir arkadaşım (zıpkıncı) sargozun 5 kg'ını vurduğunu söyledi.Bu balık yaklaşık 350-400gr. 3-4 kg.nın oltamıza takıldığını düşünsene :deli: Ne yaptın abi sen kamış elimizde kalır valla :D :D
Keşke takılsada, kamış elimizde kalsa be Mert kardeşim :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.