Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Çeşme Kalamar ve Mercan Avlarım

avlar
04-09-2012, 19:59
Uzun bir zamandır paylaşım yapamadım.Yazı Çeşme'de geçirdim, doğruyu söylemek gerekirse devamlı rüzgar ve fırtınadan pek mercan avına çıkamadık o yüzden Mustafa kaptanım sağ olsun onunla devamlı kalamar avına gittim.Tabi bu sayede kalamar avcılığım baya gelişti:)İnanın diğerleri de çok zevkli ama kalamar avı bir başka.Neyse yazdan bazı kareler.Az laf çok resim;) inşallah bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur.Herkese rastgelsin.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

soncet36
05-09-2012, 07:44
tebrikler tamer bey. güzel bir yaz sezonu geçirmişsiniz. avlarınız bereketli olsun.

MAVİ FENER
05-09-2012, 10:07
Yakışıklı İzmirli Tamer;
Kalamarın neredeyse sonunu getirecektin....
Kırmızı mercanlarda cabası....
Seni kutlarım...paylaşım için çok teşekkür ederim...

dogukan1997
05-09-2012, 13:45
Maşallah kalamarlar bir ayrı güzel ellerinize sağlık afiyet olsun rastgele ...

ferhat ataalp
05-09-2012, 18:18
Evet Tamer çeşmede kalamarı bitirmeden yaz sezonu bitti.Birlikte bereketli avlarda birlikte olmak dileklerimle güzel bir kış sezonu geçiririz inşallah

kaptankarabulut
05-09-2012, 19:19
Tamer,yazın hiçde boş durmamışsın. Maşallah arı gibi çalışmışsın..:D :D :D

Tüm kareler güzelde şu üstten altıncı kare var ya süper..:helal: :helal:

Ben de diyordum bizim buralar da niye kalamar yok diye.Meğerse sen çeşmede kesmişsin önlerini silip süpürmüşsün ne varsa..:D :D

Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzel avların olması dileğimle..

Anıl ÜNALAN
05-09-2012, 19:33
Güzel bir yaz sezonu geçirmişsin Tamer abi.
Kaptanın söylediği gibi bizde diyoruz neden kalamar yok buralarda diye :) :) sebebi anlaşıldı..
Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim abi..
Rastgelsin..

avlar
05-09-2012, 20:47
tebrikler tamer bey. güzel bir yaz sezonu geçirmişsiniz. avlarınız bereketli olsun.

Çetin bey teşekkürler.Daha iyileri sizinle olsun, rastgelsin.

avlar
05-09-2012, 20:50
Yakışıklı İzmirli Tamer;
Kalamarın neredeyse sonunu getirecektin....
Kırmızı mercanlarda cabası....
Seni kutlarım...paylaşım için çok teşekkür ederim...

Üstadım güzel sözlerin için teşekkür ederim,size de rastgelsin.

avlar
05-09-2012, 20:51
Maşallah kalamarlar bir ayrı güzel ellerinize sağlık afiyet olsun rastgele ...

Doğukan'cım sağolasın daha iyileri seninle olsun,rastgelsin.

avlar
05-09-2012, 21:01
Evet Tamer çeşmede kalamarı bitirmeden yaz sezonu bitti.Birlikte bereketli avlarda birlikte olmak dileklerimle güzel bir kış sezonu geçiririz inşallah

Ferhat abi yarın kaçıracağın av için çok üzülüyorum:(Tam mercan havası valla:)Hep beraber bereketli avlara ,rastgelsin.

avlar
05-09-2012, 21:08
Tamer,yazın hiçde boş durmamışsın. Maşallah arı gibi çalışmışsın..:D :D :D

Tüm kareler güzelde şu üstten altıncı kare var ya süper..:helal: :helal:

Ben de diyordum bizim buralar da niye kalamar yok diye.Meğerse sen çeşmede kesmişsin önlerini silip süpürmüşsün ne varsa..:D :D

Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzel avların olması dileğimle..

Süleyman abicim teşekkürler.Kaptanım valla çok güzel ve bereketli bir yaz geçirdim ne yalan söyleyeyim.İnşallah burada da kısmetim devam eder:)Kalamarlar da benle gelmişlerdir yakında piyasaya çıkarlar:DÇok daha güzelleri sizlerle olsun abi,rastgelsin.

avlar
05-09-2012, 21:12
Güzel bir yaz sezonu geçirmişsin Tamer abi.
Kaptanın söylediği gibi bizde diyoruz neden kalamar yok buralarda diye :) :) sebebi anlaşıldı..
Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim abi..
Rastgelsin..

Anıl güzel sözlerin için teşekkürler.İnşallah yakında beraber avlanacağız.Görüşmek üzere rastgelsin.

hus213
06-09-2012, 08:54
Tamer ciğim Süleyman kaptanında dediği gibi bizim körfezde neden kalamar yok olduğunu sayende öğrenmiş olduk.Kardeşim bizede bıraksaydın birazıcık.Hiç olmazsa komşuda pişer bize düşer diye düşünüyorm.Rasgele daha bolları olur inşallah.

TUĞYAN
06-09-2012, 13:04
Tamer bey süper avlar bunlar elinize sağlık gözüm gönlüm açıldı paylaşım için teşekürler

avlar
06-09-2012, 18:35
Tamer ciğim Süleyman kaptanında dediği gibi bizim körfezde neden kalamar yok olduğunu sayende öğrenmiş olduk.Kardeşim bizede bıraksaydın birazıcık.Hiç olmazsa komşuda pişer bize düşer diye düşünüyorm.Rasgele daha bolları olur inşallah.

Hüseyin bey öncelikle teşekkürler,kalamar konusunda latife yaptığınızı biliyorum ama bana göre körfezde şu an kalamar az olma sebebi palamut ve toriğin en sevdiği besin olması.Çeşme'de daha palamut başlamamış,başladığı zaman orada da azaldığını söylüyor oranın balıkçıları.Size de daha bolları rastgelsin.

avlar
06-09-2012, 18:36
Tamer bey süper avlar bunlar elinize sağlık gözüm gönlüm açıldı paylaşım için teşekürler

Tuğyan bey teşekkürler ,daha iyileri sizinle olsun.

Tuncay GÜNAY
06-09-2012, 20:32
tamer abi her zaman ki gibi harikasın fotolar süper kalite kallavi :)

avlar
07-09-2012, 06:21
tamer abi her zaman ki gibi harikasın fotolar süper kalite kallavi :)

Tuncay çok teşekkür ediyorum,senin de güzel paylaşımlarını bekliyorum.Rastgelsin.

Tekniker İbrahim
07-09-2012, 13:32
Tamer Ustam maşallah demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
Bereketli avlarının devamını dilerim.
Saygılarımla

shawshang
08-09-2012, 09:13
Maşşallahhhh süper avlar olmuş. İzmirli bir insanın tekirdağda yaşayıp bu avları görememsi çok üzücü :D

Taygun KOCABIYIK
08-09-2012, 09:38
Tamer abim yaz avları güzel geçmiş sıra geldi lidakilere, şimdi dönüş yoluna çıkmaya başlar onlar yavaş yavaş hem irileşmişlerdir de miss :)

avlar
09-09-2012, 11:03
Tamer Ustam maşallah demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
Bereketli avlarının devamını dilerim.
Saygılarımla

İbrahim teşekkürler,daha bereketli avların seninle olması dileklerimle.Rastgelsin.

avlar
09-09-2012, 11:06
Maşşallahhhh süper avlar olmuş. İzmirli bir insanın tekirdağda yaşayıp bu avları görememsi çok üzücü :D

Tayfun teşekkürler, İzmir'e yolunuz düşerse bekleriz.Rastgelsin.

avlar
09-09-2012, 11:15
Tamer abim yaz avları güzel geçmiş sıra geldi lidakilere, şimdi dönüş yoluna çıkmaya başlar onlar yavaş yavaş hem irileşmişlerdir de miss :)

Taygun gerçekten kaptanım sayesinde güzel bir yaz geçirdim,sağolsun beni almadan kalamara gitmedi.İzmir'e iner inmez ayağımın tozuzla lidaki,çipura avına da gittim (son resme dikkatli bakarsan).Şu palamutlar da bitmeden yetişirsem çok süper olacak.Rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK
12-09-2012, 14:06
Taygun gerçekten kaptanım sayesinde güzel bir yaz geçirdim,sağolsun beni almadan kalamara gitmedi.İzmir'e iner inmez ayağımın tozuzla lidaki,çipura avına da gittim (son resme dikkatli bakarsan).Şu palamutlar da bitmeden yetişirsem çok süper olacak.Rastgelsin.

Kesinlikle yetişirsin abi şöyle ki geçen yıl ekim ayının ortalarına kadar balık aldık, hatta toriğin yoğun olarak oltalara geldiği dönem eylül sonu, ekim başıydı. Bu sene biraz erken bile geldiler denebilir, inşallah erken gitmezler ağız tadıyla balık tutarız :)

avlar
12-09-2012, 18:14
Kesinlikle yetişirsin abi şöyle ki geçen yıl ekim ayının ortalarına kadar balık aldık, hatta toriğin yoğun olarak oltalara geldiği dönem eylül sonu, ekim başıydı. Bu sene biraz erken bile geldiler denebilir, inşallah erken gitmezler ağız tadıyla balık tutarız :)

Taygun bugün palamut tutmak bana da nasip oldu.Anıl'la beraber gerçekleştirdiğimiz bu günkü avımız biraz zayıf geçti ve toplam 15 parçayla günü sonlandırdık ama ben çok keyif aldım.Benim için yeni bir avdı ve yeni şeyler öğrendim.Bu vesileyle de buradan Anıl'a tekrar teşekkür ediyorum.Çok daha bereketli avlar da tekrar görüşmek üzere ,rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK
14-09-2012, 13:53
Fotoğrafları bekliyoruz o zaman Tamer abi :)

hus213
14-09-2012, 13:55
Herkeze hayırlı akşamlar.Geldim gidiyorum bir merhaba demek için uğradım. Görüşmek üzere.

deniz25
15-09-2012, 09:29
Balıklar şahane, deniz şahane ve keyiflere diyecek yok. Yorumlar diyecek şey bırakmamış zaten. Hadi devamı rastgelsin...