Tüm Versiyonu Göster : İzmir-Bayraklı
Selamlar... İzmir'e yeni geldim. izbanın salhane durağında inip anadolu caddesinden karşıya geçince sahil şeridi var ama orada hiç balık tutan birilerini görmedim. genel de insan da görmüyorum oralarda :) acaba o bölge yasaklı mı ya da avlak olarak kötü bir bölge mi? bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Selamlar... İzmir'e yeni geldim. izbanın salhane durağında inip anadolu caddesinden karşıya geçince sahil şeridi var ama orada hiç balık tutan birilerini görmedim. genel de insan da görmüyorum oralarda :) acaba o bölge yasaklı mı ya da avlak olarak kötü bir bölge mi? bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Öncelikle hem İzmire hemde sitemize hoşgeldiniz.Adınızı yaşınızıda belirttirirseniz her hangi bir hataya mahal vermezsiniz.Gelelim sorunuza siz o sahil şeridine hangi saatte gittinizde orada kimseler yoktu.Orası devamlı olarak insan kaynar,hele tatil günlerinde.Balık tutmanın yasak olduğu kısmen doru oradan çıkan balık şahsi görüşüm olarak yemem ama tutup yiyanlerin çok olduğunuda biliyorum.Şimdiden Rasgele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.