Tüm Versiyonu Göster : Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :)
Taygun KOCABIYIK
15-04-2006, 23:42
Sezonun İlk Kalamarı (benimde ilk kalamarım)
[Only Registered Users Can See Links]
Görmemişlik edip 2 resim çektim :D
Anılda Geri Kalmadı Hemen Yapıştırdı Bi kalamar
EE ben 2 tane çekildim o 1 tane çekilse olmaz :)
Buda Toplam Hasılat Sağda görülen toroman sübye 735 gram gelmiştir.
Buda ayıklanmış pişmeye hazır halleri :)
Güzel bir gün geçirdik. Kalamarlar ve sübyeler mideye indi bile :)
Herkese rastgelsin...
vallah tadını hic bılmıyorum ama son resmı gorünce canım istedii :hıııı: :hıııı: :hıııı: tutan var tutamayan var kardeşımm böle resımler eklemeyin :P :P :P :P ıkınızıde tebrık edıyorum :dans: :dans:
Taygun ve Anıl gözünüz aydın sezonu açmışsınız. Tago ilk kalamar için tebrikler bu arada.
Sayı az ama güzel av olmuş, bence yine de siz Karataş'a fazla takılmayın abicim.
Volkan bu arada kalamarı acilen denemeni tavsiye ederim. gerçi sübye de güzel olur ama kalamar kadar değil...
Not: Farklı renkte zoka denediniz mi? Yeşil dışındaki renkler ile daha iyi kalamar gelebilirdi diye düşünüyorum. Benim favori renklerim kırmızı ve turuncu...
Taygun KOCABIYIK
16-04-2006, 00:16
Not: Farklı renkte zoka denediniz mi? Yeşil dışındaki renkler ile daha iyi kalamar gelebilirdi diye düşünüyorum. Benim favori renklerim kırmızı ve turuncu...
Mert abi ben yeşil ile aldım kalamarı aynı şekilde anılda yeşille aldı. O 735 gram gelen toroman arkadaşıda yeşille yakaladım. Onun yanındaki cengaveri pembe ile turuncu arası bir rapala ile yakaladım.
Balık seyrek olduğu için şimdilik pek renk farketmiyor sanırım. Sonbaharda kırmızı çok iş yapıyor. Diğer renkler sinek avlarken kırmızı tonları çatır çatır balık yakalıyor.
fatih aksuoğlu
16-04-2006, 00:59
Taygun tebrikler.Bu kalamar ve sübye konusunda senden iyisini tanımıyorum desem inan iltifat olmaz .Tekrar tekrar tebrikler
aserkansatı
16-04-2006, 01:52
Tebrik ederim ,aslanlar gibi açmışsınız sezonu.Afiyet olsun...
Anıl ÜNALAN
16-04-2006, 04:48
Öle bi afiyet oldu ki abi gelir gelmez ayıklayıp kızarttık balıkları tadı damağızda kaldı vallaha.Çok aşırı taze balık da tatlı oluyomuş ben bunu anladım.Zevkli bi gün geçirdik taygunum güzel bi tane sübye kaçırdı karaya çıkaramadı havada düştü balık , oda çıksa belki doyardık :D.
Ya kardeşlerim çok güzel resimler Taygunun vermiş olduğu poz hani arkada deniz olanı sanki bana deniz havası verdi balıklara gelince tebrikler yemesi ise size afiyet olsun bana uzak bu balıklar burada kalamar yedim yani tadını bilirim ama dediğim gibi bana uzak sizlere afiyet şeker olsun kardeşler.
kardesler balıklar guzel ama ben yıyemem onları yaa ne bılım bana bır tuhaf geldı
Taygun ve Anıl tebrik ederim sezonu açmışsınız.
HALDUN YALIMLI
17-04-2006, 15:42
Kardeşlerim sizleri tebrik ediyorum. Ama şu körfez olayını bi aşsanız başka yerden yakalayacağınız balıkları yeseniz inanın içim rahat edecek. Tago sen biraz daha körfezden beslenirsen özgül ağırlığın ikiye katlanacak, kalıp 95 kg. göstersede cen 150 falan çekeceksin gibime geliyor. TEBRİKLER
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.