PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kerterizimizde gezerken suç üstü yakalananlar

muratbaykent
11-09-2012, 14:28
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Merhaba Rastgelsin ailesi
Uzun zamandan beri bekleye bekleye göz bebeklerimizi sarartan, bugünde yemlerimizi itina ile bir bir çalan ama sonunda yakayı ele veren malum şahısları afişe etmeye karar verdim.Eminin bir çok bölgede arananlar listesinde olan resimdeki arkadaşları gören bulan varsa lütfen buradan paylaşsın:)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Sabah bacanağım Ergun Dürüsel ile erkenden başlayan avımız saat 12:00 gibi resimdeki arkadaşların firar etmesiyle bitti.
havanında çok sert olması sonucu erkenden avımızı bitirdik.
Yem olarak teke ve mamun kullandık.Oltamız ise zoka takımı.
Tüm arkadaşlara rastgele.

ustam18
11-09-2012, 15:16
:helal::helal:Murat kardeş tebrikler.Yaaa işte böyle çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakayı ele verir.:deli:

Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.

soncet36
11-09-2012, 15:46
arkadaşım siz ne yaptınız yaa. ben ne zamandan beri onları arıyordum. şimdi oldu mu bu yaptığınız. :)
paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık, tutamıyoruz bari fotolara bakalım.
rastgelsin.

pendikli balıkçı
11-09-2012, 16:19
Muhteşem bir av ve bir o kadar güzel bir anlatım. Helal olsun.

hus213
11-09-2012, 18:18
Harika bir kaçak yakalama oparasyonu gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımınız için çok teşekkürler.Bizlerede teselli oldu .

Taygun KOCABIYIK
11-09-2012, 18:35
Murat abi aranan kaçaklar sonunda yakalanmış size. Yakında granyozlarıda suç üstü yaparsınız umarım, bu sezon benim hedefte granyozlar var :)

drasty41_41
11-09-2012, 22:22
Tebrikler kaçakları yakalamışsınız vede ödülü almışsınız :) afiyet olsun.

ibrahimz35
12-09-2012, 09:43
Murat abi beklenen fakat bir türlü gelmeyen arkadaşlar en sonunda teşfik etmişler.
Ben olsam onları yakalamazdım, takip edim tüm şebekeyi suçüstü yapardım.

Böyle güzel avların devamını ve fazlasını dilerim.
İnşallah granyozlarda bekletmezlerde onlarada bir suçüstü yaparsınız.

MAVİ FENER
12-09-2012, 10:18
Murat;
Sen kerterizde böyle avlanırsan, normalde neler yapacaksın kimbilir...kutlarım seni...

avlar
12-09-2012, 18:16
Tebrikler güzel bir av olmuş.Devamını diliyorum rastgelsin.

dogukan1997
12-09-2012, 19:40
Ellerinize sağşık abi çok iyi bir av günü geçirmişsiniz umarım bundan sonra hep bu kareleri sende görürüz tüm rastgelsin ailese sevgilerimle oltalarınız boş çıkmasın ...

alp candaş
13-09-2012, 18:25
çok güzel bir av olmuştebrik ederim bu taraflarda artık çupra kalmadı 1-2 senedir palamut başladı

Alp1925
14-09-2012, 04:35
Murat abi tebrikler çok güzel bir av olmuş ben onlardan 1 tanesini tutabilsem sevinçten ne yapcağımı şaşırım umarım bizde sizin gibi bu işin ustası olabiliriz tekrar tebrik ederim daha iyi avların nasip olması dileğiyle iyi günler :)

muratbaykent
14-09-2012, 09:05
Murat abi tebrikler çok güzel bir av olmuş ben onlardan 1 tanesini tutabilsem sevinçten ne yapcağımı şaşırım umarım bizde sizin gibi bu işin ustası olabiliriz tekrar tebrik ederim daha iyi avların nasip olması dileğiyle iyi günler :)

Ustalık elbet önemli Alp kardeşim.Biz ustalarımızla beraber ava çıktığımızda onlar yakalıyordu biz seyrediyorduk.Ancak artık ustaların bile boş döndüğü zamanlardayız.Maalesef balık avlamak değil yaptığımız nefsimizi köreltmek.Zira kaliteli balık artık okadar az kaldı ki.Umarım yeni av yasasıyla eski günlerimize geri dönebiliriz.Yorumun için teşekkür ederim Alp.Umarım sanada denk gelir.

çok güzel bir av olmuştebrik ederim bu taraflarda artık çupra kalmadı 1-2 senedir palamut başladı

Evet Alp haklısın.Artık körfezden çıkıyor balıklar.Palamutta maaşallah bereketli geçiyor bu sene.Anıl ve sülayman kaptandan duyduğumuz kadarıyla.Rastgele.

Ellerinize sağşık abi çok iyi bir av günü geçirmişsiniz umarım bundan sonra hep bu kareleri sende görürüz tüm rastgelsin ailese sevgilerimle oltalarınız boş çıkmasın ...

Umarın iyi dileklerin tutar Doğukan.Teşekkür ederim.

:helal::helal:Murat kardeş tebrikler.Yaaa işte böyle çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakayı ele verir.:deli:

:)Keşke çekirgeler kadar çok olsalarda hepimiz çıktığımız avlardan keyifle dönebilsek.Rastgelsin.

Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.

Teşekkür ederim.

arkadaşım siz ne yaptınız yaa. ben ne zamandan beri onları arıyordum. şimdi oldu mu bu yaptığınız. :)
paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık, tutamıyoruz bari fotolara bakalım.
rastgelsin.

Valla bizde uzun zamandan beri arıyorduk.Denk geldi bakalım devamı olacakmı.Sizede rast gelir umarım.

Muhteşem bir av ve bir o kadar güzel bir anlatım. Helal olsun.

Teşekkür ederim.Avcı balıktan nekadar keyifli dönerse raporuda o derece keyifli oluyor sanırım.

Harika bir kaçak yakalama oparasyonu gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımınız için çok teşekkürler.Bizlerede teselli oldu .

Bende sizin raporuma katkınızdan dolayı teşekkür ederim.

Murat abi aranan kaçaklar sonunda yakalanmış size. Yakında granyozlarıda suç üstü yaparsınız umarım, bu sezon benim hedefte granyozlar var :)

Eveeet Taygun.Suç üstü yapılacak balıklar sanırım geçen seneki gibi verimli bir av vermeyecek.Ama umarım ben yanılıyorumdur.Görüşelim Taygun.Rastgele.

Tebrikler kaçakları yakalamışsınız vede ödülü almışsınız :) afiyet olsun.

Teşekkür ederim.Darısı sizinde başınıza.

Murat abi beklenen fakat bir türlü gelmeyen arkadaşlar en sonunda teşfik etmişler.
Ben olsam onları yakalamazdım, takip edim tüm şebekeyi suçüstü yapardım.

Böyle güzel avların devamını ve fazlasını dilerim.
İnşallah granyozlarda bekletmezlerde onlarada bir suçüstü yaparsınız.

Alında haksız değilsin.Bir tanesini yakalyıp verisi takabilsek ne balık yakalarız öyle değilmi.:helal:

Murat;
Sen kerterizde böyle avlanırsan, normalde neler yapacaksın kimbilir...kutlarım seni...
Teşekkür ederim.Kerterizler hep boş çıkıyordu.Şans diyelim:)

Tebrikler güzel bir av olmuş.Devamını diliyorum rastgelsin.

Teşekkür ederim.Rastgele.

Raif Yelkenci
14-09-2012, 17:11
Murat bey tebrikler doğrusu sizden de ancak böyle bir av beklenirdi gereken yapılmış al yanaklılar tekneye misafir edilmiş umarım da yerken ağlatılmayacak selamlar rastgele.

muratbaykent
17-09-2012, 09:04
Murat bey tebrikler doğrusu sizden de ancak böyle bir av beklenirdi gereken yapılmış al yanaklılar tekneye misafir edilmiş umarım da yerken ağlatılmayacak selamlar rastgele.

Nerede o eski günler Raif bey.Hem takvimler şaştı hemde balık kalmadı.Ama yinede bu sefer olacak ümidiyle peşlerinden koşarak gitmek bile, deniz üzerinde zaman geçirmek bile çok iyi geliyor.Ayrıca misafirlerimizi ağlatmadığımızı bilmenizi istedim.Artık çeşmealtıda hareketlenmek üzeredir.Sizdende eski bereketli raporlarınıza benzer raporlar bekliyoruz.Rastgele,hoşçakalın.

Anıl ÜNALAN
17-09-2012, 13:06
Hey maşallah.. Eski günler geliyor sanırım abi :) Sezon başladı bence.. Ben palamutlarla idare ediyorum o bizi kocakafalı godoman abiler ne alemde :) özledik sanırım onları :) :)
Daha iyilerinin yine sizle olmasını dilerim..

hus213
17-09-2012, 13:13
Merhaalar canlarım iki gündür siteye giremedim Maydonozdaki arkadaşımı ziyarete gittim dödüm geldim.

muratbaykent
19-09-2012, 07:07
Hey maşallah.. Eski günler geliyor sanırım abi :) Sezon başladı bence.. Ben palamutlarla idare ediyorum o bizi kocakafalı godoman abiler ne alemde :) özledik sanırım onları :) :)
Daha iyilerinin yine sizle olmasını dilerim..

Geçen sene godomanlar hunharca avlandı Anıl.İnsanlar teknelerine sığdıramayacakları kadar balığı bir günde yakaladı ve günlerce bu böyle devam etti.Sanıyorumki bu sene geçen seneki gibi bereketli olmayacak godoman avı.Ama en az bende senin kadar beklemedeyim.Bu arada sen uskumrular palamutlarla oyalanıyorsun neyseki.Rastgelsin kardeşim.

muratbaykent
19-09-2012, 07:08
Merhaalar canlarım iki gündür siteye giremedim Maydonozdaki arkadaşımı ziyarete gittim dödüm geldim.

Merhabalar Hüseyin amca.Hoşgeldiniz:)

ademmen
25-09-2012, 10:50
Afiyetolsun..Tebrikler.

muratbaykent
25-09-2012, 11:48
Afiyetolsun..Tebrikler.

Teşekkür ederim.Sizede rastgelsin.