Tüm Versiyonu Göster : Boğazda balık durumu
herkese rastgele.boğazda balık durumu nasıl bilen var mı ?kıyıdan istavrit ,çinekop alan var mı ?bilgi vereceklere teşekkürler
Fehmi İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaklardır muhakkak. Rasgele.
MAVİ FENER
12-09-2012, 10:10
herkese rastgele.boğazda balık durumu nasıl bilen var mı ?kıyıdan istavrit ,çinekop alan var mı ?bilgi vereceklere teşekkürler
İstanbul'un her kıyısında şu sıralarda İstavrit bolca yakalanıyor...çinekoplar daha ziyade sandallar ile açılan oltacılar tarafından yakalanıyor....
teşekkürler ustalar.kısmetse yarın gidip bi kolaçan edelim.fotoğraf ta koyarız inş.
MAVİ FENER
13-09-2012, 09:53
teşekkürler ustalar.kısmetse yarın gidip bi kolaçan edelim.fotoğraf ta koyarız inş.
Rast gelsin...inşallah elin dolu gelirsin....resimlerini bekliyorum....Manzaralı resimler olursa daha iyi olur kanımca....
boğazda istavritin i si bile yok :) çinekoplar talan ediyo ortalığı üsküdarda yemli takımla çinekop alınıyor ideal boyda,pazar günü kandillideydim 2 adet palamut aldım kiloluk o da bana yetti ama şuan istavrit hiç yok,çinekopda sadece yemli takıma geliyor,palamut tutmak istersen de rapalayla kandilli tarafını dene derim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.