Tüm Versiyonu Göster : Palamut avı
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Geçen hafta deneyip tadına doyamadığım palamut avına tekrar gitmek için Anıl kardeşimi aradım ve Cuma günü saat 5.30 gibi buluştuk.Gün ağarınca da başladık sırtı çekmeye.Başlarda çok randımanlı geçmeyen avımız saatler ilerledikçe çok daha verimli olmaya başladı.Saat 10.00'da patlayan hava yüzünden limana dönmeye karar vermiştik ki Anıl kuşların yoğun hareketliliğini farkedip ''abi sana 15 palamut yakalattırmadan limana dönmeyeceğim'' dedi.Anıl sözünü tuttu ve o saate kadar 10 olan palamut sayım 15'e ulaşınca ''abi tamam mı'' dedi ben :)gülünce de saat 11.00 civarı limanın yolunu tuttuk.Bu keyifli avı bana yaşattığı için Anıl'a tekrar çok teşekkür ediyorum.Sizlere de böyle keyifli avlar diliyorum, rastgelsin.
ibrahimz35
22-09-2012, 12:51
Tamer bey, maşallah çok güzel bir palamut avı olmuş.
Seni ve Anıl'ı kutlarım.
nadirsakoglu
22-09-2012, 13:41
negüzel bir av tebrik ederim balıklarda bol busene maşallah.
ferhat ataalp
22-09-2012, 14:30
Tamer süper geçmiş sen kafana koydunmu yakalamadan rahat etmezsin.Önce çipura,lidaki,Çeşmede mercan rekorları,(99 mercan rekoruna bu gidişle kimse yaklaşamıyacak).Sonra yazın kalamar rekorları şimdide palamut.Tabiki senin ısrarcı azmin araştırmacılığın bu işe gönül vermen süper sonuçlar getiriyor.İş dünyasındaki zamansızlıktan geç başlayabildiğim balık avı dünyasında seninle ava gitmekten seni tanımaktan çok mutlu olduğumu bilmeni isterim.Daha nice güzel süper AVLAR ını görmek umuduyla Rastgelsin.
Raif Yelkenci
22-09-2012, 17:20
Tamer bey keyifli bir av olmuş mevsimin en lezzetli balığını avlamışsınız sizi ve Anılı tebrik ederim.
dogukan1997
22-09-2012, 19:31
Eline sağlık tamer abi rastgele
pendikli balıkçı
22-09-2012, 23:14
Harika bir av olmuş. Abi şimdiden balıkların birazını lakerda yapmanı tavsiye ederim.
Tamer bey, maşallah çok güzel bir palamut avı olmuş.
Seni ve Anıl'ı kutlarım.
İbrahim bey teşekkürler gerçekten Anıl'ın sayesinde güzel bir av oldu.Rastgelsin.
negüzel bir av tebrik ederim balıklarda bol busene maşallah.
Nadir bey teşekkürler,gerçekten palamut bu sene balıkçıların yüzünü güldürüyor.Biz amatörler bile nasibimize düşenden memnunuz.Rastgelsin.
Tamer süper geçmiş sen kafana koydunmu yakalamadan rahat etmezsin.Önce çipura,lidaki,Çeşmede mercan rekorları,(99 mercan rekoruna bu gidişle kimse yaklaşamıyacak).Sonra yazın kalamar rekorları şimdide palamut.Tabiki senin ısrarcı azmin araştırmacılığın bu işe gönül vermen süper sonuçlar getiriyor.İş dünyasındaki zamansızlıktan geç başlayabildiğim balık avı dünyasında seninle ava gitmekten seni tanımaktan çok mutlu olduğumu bilmeni isterim.Daha nice güzel süper AVLAR ını görmek umuduyla Rastgelsin.
Abicim güzel görüşlerin için teşekkür ediyor bilmukabele diyorum.Sıra geldi darboğaza.Takımları hazırlamaya başlayalım:)Çok daha güzel avlarda birlikte olmak dileklerimle..Rastgelsin.
Tamer bey keyifli bir av olmuş mevsimin en lezzetli balığını avlamışsınız sizi ve Anılı tebrik ederim.
Raif bey teşekkürler,gerçekten yakalaması ayrı keyif, lezzeti ayrı keyif.Çok daha güzelleri size rastgelsin.
Eline sağlık tamer abi rastgele
Doğukan'cım teşekkürler.Sana da rastgelsin.
Harika bir av olmuş. Abi şimdiden balıkların birazını lakerda yapmanı tavsiye ederim.
Evren'cim teşekkürler.Lakerda konusunda torikden daha güzel olduğunu söylüyorlar.Körfezde torik yakalayan abilerimizde oluyor.Dualarımız bize de denk gelmesi;)Rastgelsin.
Harika bir av olmuş afiyet bal şeker olsun.Bizede nasip olsun.
MAVİ FENER
23-09-2012, 14:52
Tamer;
Harika palamut balığı resimleri için ve raporun için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
pendikli balıkçı
23-09-2012, 14:56
Evren'cim teşekkürler.Lakerda konusunda torikden daha güzel olduğunu söylüyorlar.Körfezde torik yakalayan abilerimizde oluyor.Dualarımız bize de denk gelmesi;)Rastgelsin.
Umarım denk gelir.Bu sene gerçekten çok bereketli İzmir'den Karadeniz'e kadar her yerde palamut ve torik çıkıyor. Kastamonu'da palamutun tanesi 1.25 liraya kadar düşmüş. Bu balığın lakerdası harika oluyor.Hazır palamut ucuzken ben 1 kavanoz deneyeceğim.
Taygun KOCABIYIK
24-09-2012, 09:04
Tamer abi maşallah ki ne maşallah benim yakaladığım palamutlar belli ki irileşmiş. Tebrik ediyorum çok güzel bir av olmuş
Umarım denk gelir.Bu sene gerçekten çok bereketli İzmir'den Karadeniz'e kadar her yerde palamut ve torik çıkıyor. Kastamonu'da palamutun tanesi 1.25 liraya kadar düşmüş. Bu balığın lakerdası harika oluyor.Hazır palamut ucuzken ben 1 kavanoz deneyeceğim.
Evren sanırım 2 yıl önce Ramazan bayramında idi. Mordoğan'da bir tanıdığın teknesiyle balığa çıkmak için davet aldık. Tekne balıkçı tipi kamaralıydı geceden gidip teknede kalalım dedik. Akşam teknede keyif yaparken kaptanın bir tanıdığı geldi. Mordoğan'da balıkçılık yapıyormuş 500 çift palamut yakalamışlar bir gece, tayfalık hakkını para olarak değil de palamut olarak almış yaklaşık 50 çift balığı lakerda yapmış. Daha tam olmadı ama ben getireyim biraz tadına bakın dedi. Gerçekten harika bir lezzet ki tam olmamış ve önceden tuzundan arındırılmamıştı. Ona rağmen bayıla bayıla yemiştim. Gerçekten yapmaya denemeye değer hazır palamut ucuzken.
Harika bir av olmuş afiyet bal şeker olsun.Bizede nasip olsun.
Teşekkür ediyorum,inşallah çok daha iyileri size de nasip olur.Rastgelsin.
Tamer;
Harika palamut balığı resimleri için ve raporun için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
Kaptan teşekkürler.Size de iyi günler bol güneşler.Rastgelsin.
Tamer abi maşallah ki ne maşallah benim yakaladığım palamutlar belli ki irileşmiş. Tebrik ediyorum çok güzel bir av olmuş
Taygun teşekkür ediyorum.Valla palamutlar gittikçe irileşiyor inşallah hepimize torik nasip olur diyorum.Rastgelsin.
Evren sanırım 2 yıl önce Ramazan bayramında idi. Mordoğan'da bir tanıdığın teknesiyle balığa çıkmak için davet aldık. Tekne balıkçı tipi kamaralıydı geceden gidip teknede kalalım dedik. Akşam teknede keyif yaparken kaptanın bir tanıdığı geldi. Mordoğan'da balıkçılık yapıyormuş 500 çift palamut yakalamışlar bir gece, tayfalık hakkını para olarak değil de palamut olarak almış yaklaşık 50 çift balığı lakerda yapmış. Daha tam olmadı ama ben getireyim biraz tadına bakın dedi. Gerçekten harika bir lezzet ki tam olmamış ve önceden tuzundan arındırılmamıştı. Ona rağmen bayıla bayıla yemiştim. Gerçekten yapmaya denemeye değer hazır palamut ucuzken.
Tekniker İbrahim
25-09-2012, 10:42
Üstat maşallah bu ne güzellikler.İnşallah daha bol avların olur.
BU aralar hiç çıkamıyorum ama sizlerin yaptıgı avları görünce sizlerin adına çok mutlu oluyorum.
Hayırlısı olsun.İğneniz keskin,kısmetiniz bol olsun.
Saygılarmla
Üstat maşallah bu ne güzellikler.İnşallah daha bol avların olur.
BU aralar hiç çıkamıyorum ama sizlerin yaptıgı avları görünce sizlerin adına çok mutlu oluyorum.
Hayırlısı olsun.İğneniz keskin,kısmetiniz bol olsun.
Saygılarmla
İbrahim bey güzel görüşleriniz için teşekkürler.Çok daha güzelleri size de nasip olur inşallah.Rastgelsin.
soncet36
26-09-2012, 15:48
bu kadar güzel balıkları ve bu güzel raporu ben nasıl göremedim. üç gün geçmiş aradan.:( ustalar kusuruma bakmayın atlamışım olayı.
paylaşımınız için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
oltanız her daim gergin, livarınız dolu olsun.
samimakis
26-09-2012, 17:56
TAMER BEY kutlarım. Başarılı avlarınızı sitemizde okuyoruz.Seviyeli vegüzel paylaşımlarının devamını diler ,bir gün sizinle Çeşme,de beraber avlanmayı umarım.
Taygun KOCABIYIK
27-09-2012, 11:40
TAMER BEY kutlarım. Başarılı avlarınızı sitemizde okuyoruz.Seviyeli vegüzel paylaşımlarının devamını diler ,bir gün sizinle Çeşme,de beraber avlanmayı umarım.
Çok sayın doktorum, ne sesiniz çıkıyor ne soluğunuz :)
İnşallah her şey yolundadır Samim abim, en kısa sürede görüşebilmek o neşeli kahkahalarını tekrar dinlemek dileğiyle :)
bu kadar güzel balıkları ve bu güzel raporu ben nasıl göremedim. üç gün geçmiş aradan.:( ustalar kusuruma bakmayın atlamışım olayı.
paylaşımınız için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
oltanız her daim gergin, livarınız dolu olsun.
Çetin bey güzel düşünceleriniz için teşekkürler.Size çok daha güzelleri rastgelsin.
Samim bey teşekkür ediyorum.Çeşme'de ne zaman isterseniz ava gideriz .Sağlıkla kalın rastgelsin.
Güzel av olmuş ellerinize sağlık, afiyet olsun.
Tadını geçtik bakarken bile doyuyor insan. Daha güzel günlerde daha güzel avlara...
alp candaş
30-09-2012, 13:02
Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak:(:(:(
fresenius
30-09-2012, 19:23
Bi ben bulamıyom şu palamutlatrın yerini:)))
Tadını geçtik bakarken bile doyuyor insan. Daha güzel günlerde daha güzel avlara...
Teşekkürler,daha güzelleri sizinle olur inşallah.
Güzel av olmuş ellerinize sağlık, afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum,size de rastgelir inşallah.
Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak:(:(:(
Size katılmamak elde değil fakat balık baştan kokarmış bizlerin sesi maalesef yetmiyor.Rastgelsin.
Bi ben bulamıyom şu palamutlatrın yerini:)))
Hakan bey ben de geç buldum çabuk kaybettim.Şu aralar palamut yok gibi birşey .İnşallah tekrar kendini gösterir, avı müthiş keyifli.Rastgelsin.
sakkucuk
01-10-2012, 10:48
Çok sevmeme rağmen Antakya'da palamut pek bulunmuyor. Bulunmuyor derken balık tezgahlarını kastettim. İskenderun ya da Samandağ'da tutuluyor mu pek bilmem ama tutuluyor olsa tezgaha da düşerdi sanırım.
Resimleri görünce önce ağzım sulandı ardından av sırasında yaşadığınızı tahmin ettiğim zevkli dakikaları düşünerek iki kat hayıflandım kendi adıma. Ellerinize sağlık süper bir av olmuş.
Anıl ÜNALAN
01-10-2012, 12:48
Bu delikanlıların peşini kaybetmeseydik iyiydi. Çok zevkli avlar yapıyorduk fakat bu bi kaç gündür pek yüzlerini göstermiyorlar. Ama tekrardan geleceklerini bildiğim için çokta kaygılanmıyorum :)
Tekrardan böyle avlara imza atacağız Tamer abi biliyorum ;)
Nasibimiz her daim açık olsun..
Doğru söze ne hacet.. Mücadele gerekiyor fakat mücadelede yalnız kalıp tüm güçleri karşıya almak söz konusu olabilir.. Bir kaç denemem olmuştu fakat tüm güçler ellerinde.. Sadece yazıklar olsun diyorum olup bitenlere..
Çok sevmeme rağmen Antakya'da palamut pek bulunmuyor. Bulunmuyor derken balık tezgahlarını kastettim. İskenderun ya da Samandağ'da tutuluyor mu pek bilmem ama tutuluyor olsa tezgaha da düşerdi sanırım.
Resimleri görünce önce ağzım sulandı ardından av sırasında yaşadığınızı tahmin ettiğim zevkli dakikaları düşünerek iki kat hayıflandım kendi adıma. Ellerinize sağlık süper bir av olmuş.
Çok teşekkür ederim,gerçekten avı da yemesi de çok zevkli ağız sulanmaması imkansız.Rastgelsin.
Tuncay GÜNAY
01-10-2012, 20:19
Geçen hafta deneyip tadına doyamadığım palamut avına tekrar gitmek için Anıl kardeşimi aradım ve Cuma günü saat 5.30 gibi buluştuk.Gün ağarınca da başladık sırtı çekmeye.Başlarda çok randımanlı geçmeyen avımız saatler ilerledikçe çok daha verimli olmaya başladı.Saat 10.00'da patlayan hava yüzünden limana dönmeye karar vermiştik ki Anıl kuşların yoğun hareketliliğini farkedip ''abi sana 15 palamut yakalattırmadan limana dönmeyeceğim'' dedi.Anıl sözünü tuttu ve o saate kadar 10 olan palamut sayım 15'e ulaşınca ''abi tamam mı'' dedi ben :)gülünce de saat 11.00 civarı limanın yolunu tuttuk.Bu keyifli avı bana yaşattığı için Anıl'a tekrar çok teşekkür ediyorum.Sizlere de böyle keyifli avlar diliyorum, rastgelsin.
tamer abi mercanlardan sonra palamutlarda yakışmış sana tebrik ederim. kırmızı raporlarını dört gözle bekliyorum.
Tuncay çok teşekkürler.Çeşme meramızda mercanlar çok ufak.O yüzden mercana biraz ara verdik yağmurlar yağdıktan sonra tekrar deneyeceğiz.İnşallah paylaşacak bir şeyler yakalarız,rastgelsin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.