Tüm Versiyonu Göster : Boğaziçi Balıkçılığı Hakkında
MAVİ FENER
26-09-2012, 10:54
[Only Registered Users Can See Links]
soncet36
27-09-2012, 09:19
her insanın izlemesi gereken görüntüler dinlemesi gereken bildirimler. kaptanım eline sağlık.
Kaptanım hakikaten harika bir şey yapmışsınız.Benim nostalciye olan zaafımı sanki tahmin etmişsiniz,bu nostalciyi aşmış her amatörün veya deniz ve balıkla ilgilenen herkezin izlemesi gereken bir görüntüler düzeneği yapmışsınız tekrar teşekkürler.Rasgele.
her insanın izlemesi gereken görüntüler dinlemesi gereken bildirimler. kaptanım eline sağlık.
Çetin ben cumartesi günü sabah saat 4,30 gibi evden çıkıp Süleyman kaptanın yanında olacağım.Sen hala beni arama.Rasgele.
:helal::helal::'(
MAVİ FENER
27-09-2012, 13:38
Hüseyin , Çetin...Güzel yorumlarınız için teşekkürler...İyi günler, bol güneşler....
soncet36
28-09-2012, 06:30
Çetin ben cumartesi günü sabah saat 4,30 gibi evden çıkıp Süleyman kaptanın yanında olacağım.Sen hala beni arama.Rasgele.
:helal::helal::'(
hüseyin ağabeyciğim sen emeklisin oh ne güzel. :) ama ben hala el kapısında çalışıyorum.:( işlerim yoğun olduğu için cumartesi pazar çalışacağım. bu zamana kadar haber vermememin sebebi durumumun belli olmamasıydı. sana rastgelsin diyorum. inşallah trofelerle livarı doldurursun. her şey gönlünce olsun.
rastgelsin.
hüseyin ağabeyciğim sen emeklisin oh ne güzel. :) ama ben hala el kapısında çalışıyorum.:( işlerim yoğun olduğu için cumartesi pazar çalışacağım. bu zamana kadar haber vermememin sebebi durumumun belli olmamasıydı. sana rastgelsin diyorum. inşallah trofelerle livarı doldurursun. her şey gönlünce olsun.
rastgelsin.
Çetinciğim teşekkürlerimi sunarım.Muhakkak herkezin kendine göre gereksinimlerinin öncülüğü vardır.İnşallah o emeklilik sizlerede nasip olurda sizlerde çalışmalarınızın semeresini görürsünüz.Amacım birliktelikti,diyoruz ya balık bahane sohbet şahane işte o sohbeti yakalamaya çalışıyorum.Hayırlı işler bol kazançlar,sağlık ve sıhhatler ile yuvanızda huzur ve mutluluklar dilerim.Rasgele.
Cümleten selamünaleyküm,hayırlı günler,bol kazançlar,sağlık ve sıhhatler ile huzur ve mutluluklar dilerim.Balığa gideceklere şansınız açık kısmetiniz bol tutacağınız balık büyük iğneniz sivri olsun.Rasgeleyin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.