Tüm Versiyonu Göster : İlklerin resmi :)
Çoook uzun zamandan sonra değerine değer biçemediğim bir dostumla birlikte kararlaştırdık. Artık derdimize derman arayacaktık. Bu öyle bir dert ki bu sitede böyle derdi olmayan yoktur sanırım ;) ;)
Bütün olumsuzluklara rağmen karar verilmişti bir kere dönenin kamışı kırılsın dedik :) Normal şartlarda 45 dk'lık yolu 5 saat'e aldıysak varın siz düşünün aksiliklerin boyutunu. 05:00'te çıkılan macera Sonunda av yerindeydik saat 10:00 civarı artık meradaydık nasıl bir iş ise adını siz koyun. Dert dedik ya derman arıyoruz dedik ya. Derdi veren Allah dermanı vermez mi? Yeter ki kul az biraz çabalasın Mevlam daha neler verir. Dönüş saatimiz 15:30 suları kısa ve zevkli bir macera oldu vesselam.
Uzun lafın kısası
Derinlik 75 M
İğneler 2 ve 3 numara siyah ve beyaz düz (keşke çapraz olsaydı)
Yemler Mamun (koktu kokacak), sülünez (diri ve iri :) ) ve sardalya (ezik ve büzük)
Alınan haz TARİFSİZ
Ve sonuç
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Harunxpronto
28-09-2012, 15:32
Hey maşallah...
Anlatım ve fotoraflar için teşekkürler livarlarımız dolu olsun...
Paylaşım için teşekkürler.Öyle veya böyle sonuç güzel olmuş.Devamını diliyorum.Rastgelsin.
Kırmızılar güzel eline bileğine sağlık çektiğin tüm eziyetlere değmiştir umarım afiyet olsun deniz kardeşim
:helal::helal:Tebrikler Deniz kardeş.Anlatımınız ve resimler için teşekkürler.:helal::helal:
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
soncet36
28-09-2012, 17:04
tebrik ediyorum. çileli bir günün sonunda yüzünüz gülmüş. en kötü gününüz böyle olsun. afiyet olsun.
Canım kardeşim her ne kadar problem yaşamış isenizde sonucu meydanda kul sıkılmayınca hızır yetişmiyormuş öyle değimi.Yaşadığınız sıkıntının karşılığını almışsınız.Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele afiyet balşeker olsun.
Hey maşallah...
Anlatım ve fotoraflar için teşekkürler livarlarımız dolu olsun...
umarım herkesin livarı gönlünce dolu olur ;) Rastgelsin...
Paylaşım için teşekkürler.Öyle veya böyle sonuç güzel olmuş.Devamını diliyorum.Rastgelsin.
Teşekkür ederim abi, hepimize RASTGELSİN...
Kırmızılar güzel eline bileğine sağlık çektiğin tüm eziyetlere değmiştir umarım afiyet olsun deniz kardeşim
Deydi abi deymezmi. Bir daha ki sefere bu kadar aksilik istesemde olmazsanırım :) :)
:helal::helal:Tebrikler Deniz kardeş.Anlatımınız ve resimler için teşekkürler.:helal::helal:
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Hayrettin abicim asıl ben teşekkür ederim, siz değerli üstadlarımız olmasa biz nereden göreceğiz bu kadar balığı ;) Teşekkürler, hep beraber bereketleniriz inşallah...
tebrik ediyorum. çileli bir günün sonunda yüzünüz gülmüş. en kötü gününüz böyle olsun. afiyet olsun.
Sağolasın Çetin abi, çilelide olsa malum tutku tutkudur. Darısı diğer günlerde başımıza olsun...
Canım kardeşim her ne kadar problem yaşamış isenizde sonucu meydanda kul sıkılmayınca hızır yetişmiyormuş öyle değimi.Yaşadığınız sıkıntının karşılığını almışsınız.Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele afiyet balşeker olsun.
Hüseyin abicim böyle gönlü, yüzü ve mesajları temiz olan abilerimle ve kardeşlerimle aynı ortamda olmak bile güzel, maksat muhabbet olsun.Cefa çekmeyince malum sefa sürülmüyormuş. Umarım bundan sonra az cefa çok sefa olur hepimiz adına tabi. Teşekkürler...
MAVİ FENER
29-09-2012, 20:21
Şahin Deniz;
Resimler ve rapor için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
Anıl ÜNALAN
01-10-2012, 12:52
Ahh keşke aksaklık yaşamadan avınıza gidebilseydiniz, hem o zaman sabah suyunu da kaçırmamış olacaktınız.. Daha güzel avlarının sizinle olmasını diliyorum..
Rastgelsin..
Tuncay GÜNAY
01-10-2012, 20:22
nihayet mercanları gördüm oh be :) kopes mercan süslemeli talihsizlikle başlayan avınız bereketini vermiş afiyet şeker olsun.
Şahin Deniz;
Resimler ve rapor için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
Kaptanım çok teşekkürler, güzel günlerde ki güneşten beraber faydalanabilme ümidi ile...
Ahh keşke aksaklık yaşamadan avınıza gidebilseydiniz, hem o zaman sabah suyunu da kaçırmamış olacaktınız.. Daha güzel avlarının sizinle olmasını diliyorum..
Rastgelsin..
Evet Kardeşim, keşke aklikler olmasaydı ama olan ile ölene çare bulunmuyor maalesef. Gel gör ki eve dönüş yolunda bile o yorgunluğu unutturacak heyecanı yaşamak yetiyor insana. Güzel avları paylaşabilme duasıyla. Rastgelsin :)
nihayet mercanları gördüm oh be :) kopes mercan süslemeli talihsizlikle başlayan avınız bereketini vermiş afiyet şeker olsun.
Tuncay abi gönlünde ki Kırmızılara doyman temennisiyle Rastgelsin...
aegeanonur
05-10-2012, 21:32
abi tebrikler iyi bir av çıkarmışsın.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler ya seninkide öyle olmuş.bundan sonraki avlarının bereketli geçmesiyle .
abi tebrikler iyi bir av çıkarmışsın.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler ya seninkide öyle olmuş.bundan sonraki avlarının bereketli geçmesiyle .
O bereketten hepimizin nasiplenmesidir dileğimiz Kardeşim. Rastgelsin...
Murat ÇAKMAKÇI
10-10-2012, 23:05
Eline koluna emeğine sağlık
Bereketli av yapmışınız
Afiyet olsun. Paylaşım için teşekkürler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.