PDA

Tüm Versiyonu Göster : Herkese Selamlar

Muhammet Çil
05-10-2012, 00:36
Öncelikle selamlar.
Adım Muhammet ve 15 yaşındayım. "Amatör Olta Balıkçılığının Sosyal Yaşantıya Etkisi" hakkında bir proje hazırlıyorum ve internette ki çoğu araştırmamdan pekde yarar sağlamış değilim. Bu forumdaki dostça ve kardeşçe ortamdan çok etkilendim ve "Tanışma" bölümüne böyle bir başlık açmayı düşündüm.Projemde yardımcı olabilecek linkler ve bölümler gösterebilirseniz harika olur.

hus213
05-10-2012, 05:43
Hoş geldin Muhammet kalıcı ve devamlı paylaşımlarını bekleriz.Konun hakkında gerekli bilgilerine büyüklerin vasıtasıyla en kısa zamanda ulaşırsın inşallah.Hayırlısı olsun.Rasgele.

xnode
05-10-2012, 20:18
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
Lütfen kontrol paneline girerek (veya bu mesjın altındaki linke tıklayarak) imza ayarlarınızı tamamlayınız.

MAVİ FENER
06-10-2012, 13:04
Öncelikle selamlar.
Adım Muhammet ve 15 yaşındayım. "Amatör Olta Balıkçılığının Sosyal Yaşantıya Etkisi" hakkında bir proje hazırlıyorum ve internette ki çoğu araştırmamdan pekde yarar sağlamış değilim. Bu forumdaki dostça ve kardeşçe ortamdan çok etkilendim ve "Tanışma" bölümüne böyle bir başlık açmayı düşündüm.Projemde yardımcı olabilecek linkler ve bölümler gösterebilirseniz harika olur.

Bu konu ile ilğili olarak Site yönetiminden gerekli yardımı alabilirsin kanısındayım...Aramıza hoş geldin ..iyi günler, bol güneşler...