PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lidaki avı 06-10-2012

ergundürüsel
08-10-2012, 10:21
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Merhaba arkadaşlar
uzun bir süredir siteye yazamıyordum . Bu sene gerçekten balık bulmak çok zor .Bulsak tutacağız da .... ctesi sabahı saat 6 gibi bacanak murat baykent ile kahvaltımızı yaptıktan sonra inciraltından açıldık .avlak yerine geldiğimizde galiba balıklar uyuyordu hiç hareket yoktu . Saat 8 gibi daha önce çok az balık aldığımız kertereze oturmaya karar verdik . ilk balık 15 dakika sonra geldi ve saat 13 e kadar kertereze yakın olan yerlerde dolanarak sanırım toplam 25 tane lidaki tuttuk. bendeki resimler payıma düşenler . Bereketli bir av sayılır . Lidakiler eğer bu senekörfeze geç girdiği gibi geç te çıkarsa kasım sonuna kadar iyi balık alacağız. Bu arada granyozlardan haber yok daha 1 tanesi bile elime değmedi .
Bekliyoruz İnşallah gelecekler . Rastgelsin arkadaşlar...

yem mamun , yengeç
derinlik 8m
takım hafif zoka
hava 2-4 kuzey

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Anıl ÜNALAN
08-10-2012, 14:02
Olsun yine de oyalancak balıkları bulmuşsun Ergun abi..
Bana da geçit geç başlayacak gibi geliyor ekim ortasına doğru gidiyoruz hala denize ve toprağa doğru düzgün yağmur değmedi. Önümüzdeki hafta yağmur sıcaklarıyla geçicek bir hafta gibi gözüküyor umarım yağmur getirir ve denizimin bereketine katkıda bulunur..
Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim abi..
Rastgelsin..

nadirsakoglu
08-10-2012, 14:46
tebrikler abim güzel balıklar busenenin bereketli geçeceğine sanki işaret inşallah öyle olur.

avlar
08-10-2012, 14:53
Ergun abi paylaşım için teşekkürler.Bereketli bir av olmuş.Rastgelsin.

TUĞYAN
08-10-2012, 15:47
Eline sağlık ergün abi ama granyozları bekliyorum geçen seneki avlarını çok iyi hatırlıyorum rasgelsin

deniz25
09-10-2012, 11:33
Abi ellerine sağlık hem göze hemde mideye yetecek kadar nasip varmış. Rastgelsin ;)

ferhat ataalp
09-10-2012, 11:47
Ergun bey bereketli av olmuş devamını dileriz.

ferdi demir
09-10-2012, 14:18
Ergun abi ellerine sağlık ,paylaşım için teşekkürler..

ibrahimz35
10-10-2012, 13:09
Ergun abi, tebrikler yine güzel bir av gerçekleştirmişsiniz.
Seni ve Murat abi'yi tebrik ederiz.

Toplam 25 balık pay ediliyor ve;
Ergun: 10
Murat: 15
Abi burda bir yanlışlık yok mu?
Sakın Murat abi seni kandırmış olmasın!!!

Saka bir yana ikinizide tebrik ediyorum daha irilerini ve beklenen granyozları tutmanız dileği ile...

soncet36
10-10-2012, 15:38
tebrikler güzel balıklar. paylaşım için teşekkürler. 2 haftadır gidemiyorum balığa güzel kurt yaptım...:)

Murat ÇAKMAKÇI
10-10-2012, 23:09
Üstad eline koluna sağlık
Afiyet olsun paylaşım için teşekkürler

MAVİ FENER
11-10-2012, 12:20
Üstat Ergun;
Tebrik ederim....Maşallah...:helal::helal::helal:

daywalker3535
11-10-2012, 16:24
kardeşim senin haberin yoktu sanırım geçen martta inciraltından bazı gırgırcılar ve agcılar granyozları katletti benim bildigim sadece biri adını vermeyim 150.000 tl lik granyoz çektiağla eski balıkçılara göre 2015 e kadar kalede granyoz olmaz diyorlar anaçlar dahil olmak üzere tutuldugundan bilgin olsun.granyozcular karaçamurda lidaki avlıyor artık.rastgelsin kardeşim.

muratbaykent
12-10-2012, 09:53
Ergun abi, tebrikler yine güzel bir av gerçekleştirmişsiniz.
Seni ve Murat abi'yi tebrik ederiz.

Toplam 25 balık pay ediliyor ve;
Ergun: 10
Murat: 15
Abi burda bir yanlışlık yok mu?
Sakın Murat abi seni kandırmış olmasın!!!

Saka bir yana ikinizide tebrik ediyorum daha irilerini ve beklenen granyozları tutmanız dileği ile...

şşşşşşşşşşşşşştttt.sen sussana arkadaş ya.ben yakaladıklarımdan iri olanları kendi torbama attım çaktırmadan.:)aramızı bozacaksın bu gidişle:)