Tüm Versiyonu Göster : Son turlarda oltaya takılanlar
Taygun KOCABIYIK
30-11-2012, 00:30
Merhabalar
Uzun süredir işlerim dolayısıyla siteye giremiyorum, balığa çıkamıyorum.
Anıl ile yaptığım telefon görüşmelerinde palamut var gel, lidaki var gel, kalamar başladı gel diye beni tahrik etmesine bile göz yummak zorunda kaldım yaklaşık 3 aydır. 12 Aralık'ta vatani görevimi yapmak için şuan henüz belli olmayan bir yere gideceğim için işi gücü bıraktım. Eşimle dostumla vakit geçirmeye başladım 1-2 gündür. Bu eşim dostum arasında elbette denizin içinde yaşayan canlılarda vardı :deli:
Salı günü sabah ahtapot-sübye-kalamar avlamak için denize açıldık saat 8 civarında. Seyrek olmasına rağmen kalamar ve sübye avlayarak öğlen 2 civarlarına kadar vakit geçirdik denizde. Daha sonra limana dönüp yemek, çay molası verdik.
Akşam suyu için 4 civarı tekrar denize açıldık. Akışta 1-2 kamalar ve sübye aldıktan sonra dolunayı fırsat bilerek sırtı çekmeye başladık. Sırtıda 4-5 kalamar aldık hava soğuduğu için avı kısa kestik. Yaklaşık 2,5 kilo kalamar 2 kilo sübye ile günü sonlandırdık. Jumbo karides ile yemlediğimiz oltaya bile gelmeyen ahtapotlara ise teessüflerimi iletiyorum buradan :)
Mürekkepler tekneyi kirletmesin diye sadece iri kalamarlarla şöyle bir boy gösterdim.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
soncet36
30-11-2012, 06:55
en kısa sürede seni yine burada görmek isteriz. güle güle git güle güle gel kardeşim.
hayırlı tezkereler...
Vatan borcu namus borcudur ALLAH sağlık ve sıhhatlerle hayırlı teskereler dilerim.
Taygun kardeşim bu avlarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Vatan borcu, sayılı gün çabuk geçer.Rabbimden dilerim ki kazasız belasız bitirir sağ salim aramıza dönersin.
Sana şimdiden HAYIRLI TESKERELER dilerim.
Taygun paylaşım için teşekkürler.Sana hayırlı tezkereler diliyorum.Sağlıkla git sağlıkla dön.
MAVİ FENER
30-11-2012, 16:16
Yakışıklı Taygun;
Hayırlısı olsun...Benim oğlan 32 yaşında 2 ay oldu geleli....İlk Narlı dereyi çekti, ardından Mamak mekanize birliğini....Hayırlı tezkereler dilerim....
Taygun KOCABIYIK
01-12-2012, 11:07
en kısa sürede seni yine burada görmek isteriz. güle güle git güle güle gel kardeşim.
hayırlı tezkereler...
Vatan borcu namus borcudur ALLAH sağlık ve sıhhatlerle hayırlı teskereler dilerim.
Taygun kardeşim bu avlarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Vatan borcu, sayılı gün çabuk geçer.Rabbimden dilerim ki kazasız belasız bitirir sağ salim aramıza dönersin.
Sana şimdiden HAYIRLI TESKERELER dilerim.
Taygun paylaşım için teşekkürler.Sana hayırlı tezkereler diliyorum.Sağlıkla git sağlıkla dön.
Yakışıklı Taygun;
Hayırlısı olsun...Benim oğlan 32 yaşında 2 ay oldu geleli....İlk Narlı dereyi çekti, ardından Mamak mekanize birliğini....Hayırlı tezkereler dilerim....
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Havalar düzelirse 1-2 sefer daha balığa çıkmak istiyorum gitmeden bakalım kısmet.
Nuri kaptanım bakarsın İstanbul'a düşer yolum misafir olurum sana :)
baypipo_tr
01-12-2012, 11:28
Taygun hayırlısıyla tamamlarsın inşallah askerliği.Şimdiden Hayırlı Tezkereler Kardeş..Bu arada paylaşım için saol..emeğinize sağlık
ishak BALLICA
01-12-2012, 19:55
Tago cum, selamet ile git.Selamet ile gel.;)
Hayırlı akşamlar kimsecikler yokmu.Çay kahve içerdik.Birazda sohbet ederdik.
Anıl ÜNALAN
02-12-2012, 11:04
Git sen git ben yine senin yerine de balık tutuyo olucam kardeşim :)
Hayırlısıyla gel başka bişey istemiyorum ;) Zamanı gelsin çok trofelere koşturcaz seninle ;)
Taygun balıkları yakalayıp kurtlarını dökmüşsün tebrik ederim.
Allah Hayırlı, güzel ve sağlıklı bir şekilde Vatan borcunu tamamlamanı nasib eylesin
Hayırlı teskereler sağlıcakla git gel kardeşim
Bursa_Erkan
03-12-2012, 09:27
paylaşım için teşekkürler taygun arkadaşım.
hayırlı teskereler sağ salim gider gelirsin inşallah.
Taygun KOCABIYIK
04-12-2012, 22:17
Taygun hayırlısıyla tamamlarsın inşallah askerliği.Şimdiden Hayırlı Tezkereler Kardeş..Bu arada paylaşım için saol..emeğinize sağlık
Teşekkür ederim iyi dileklerin için abi.
Tago cum, selamet ile git.Selamet ile gel.;)
Canım abim pek vaktim kalmadı eş dost ziyaretine çarşamba günü teslim olacağım. Ama yolum düşerse illaki yanına bir uğramak istiyorum uğrayamazsamda kusuruma bakma geldiğimde acısını deniz kenarında çıkartırız.
Git sen git ben yine senin yerine de balık tutuyo olucam kardeşim :)
Hayırlısıyla gel başka bişey istemiyorum ;) Zamanı gelsin çok trofelere koşturcaz seninle ;)
Kardeşim biliyorsun ki su birikintisine olta atmaya gitsek bile bizim için farketmez. Balık bazen olur bazen olmaz neşemiz yerinde olsun yeter ki. Kısa bir ayrılıktan sonra kaldığımız yerden devam ederiz.
Taygun balıkları yakalayıp kurtlarını dökmüşsün tebrik ederim.
Allah Hayırlı, güzel ve sağlıklı bir şekilde Vatan borcunu tamamlamanı nasib eylesin
Cem abi teşekkürler inşallah en güzel şekild vazifemi tamamlayıp sağlık sıhhatle dönerim.
Hayırlı teskereler sağlıcakla git gel kardeşim
Turgay abim çok teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler taygun arkadaşım.
hayırlı teskereler sağ salim gider gelirsin inşallah.
Sağolasın abi paylaşım bahane ufak bir veda konusu sayılır bu, inşallah dönüşte daha güzel avları paylaşmak nasip olur.
hayırlı teskereler kardeşim.. kalamarları afiyetle yemişsindir:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.