Tüm Versiyonu Göster : Bu arkadaşımız kim? -2-
Evet arkadaşlar Bu arkadaşımız kim? başlığı altındaki arkadaşımızı açıklıyorum. Hepinizin tanıdığı ve bildiği üzere o arkadaşımız VOLKAN kardeşimiz...
Ödül olarak ise Volkan'ının vurduklarını verecektik ama ne yazık ki o dalıştan boş çıkan Volkan denizde umduğunu bulamayınca karada araştırma yapmış ne yakalarım diye... Sonunda iki tane canavar gibi tosbağa yakalamış... Haliyle elimizde ödül olarak bu iki tosbağa var.
İşte tosbağalar ve Volkan kardeşimiz...
Taygun KOCABIYIK
24-04-2006, 03:06
ee dalgıç adam komando gibi olmalı gerektiğinde balık gerektiğinde tosbaa yemeli :D
erol hoca
24-04-2006, 19:56
Arkadaşlar; erinmedim, inceledim. Aşağıda isimlerini yazdığım arkadaşlar bi şekilde en az bir kere VOLKAN demişler.
aserkansatı-Serkan
katiti-Mert
Dizzy-anıl
simendifer-Sennur
İmbat-Taygun
rüzgar2-Sami
zıpkıncı-Aytaç
Yazıları iyice inceleyince bazı arkadaşların ısrarcı oldukları görünüyor. bu durumda ödülün birisi Amasya, diğeri İstanbul olmalı diyor ve oylarınıza sunuyorum.
Saygılarımla
Anıl ÜNALAN
24-04-2006, 21:14
İlk başta ben dedim VOLKAN diye sonuç u bildin dediklerinde(özelden) bende konu uzasın diye başkalarının üstüne attım :D Hemen şimdi tosbaaa larımı istiyorum ev adresimi özelden ileticem :P
Sevgili Anıl tosbağalar kargo ile gitmeyi kabul etmiyor. Biz kendimiz gideriz diyorlar. Ayrıca Volkan sana özel ödül verecekmiş...
Anıl ÜNALAN
24-04-2006, 21:26
Tosbalar buraya gelene kadar oooo:D
Hayırdır Anıl, ödülü almaktan vazgeçiyorsun galiba...
Daha önceden ben bildim ödülü isterim diyenlerin sesleri çıkmıyor. Yoksa onlarda mı vazgeçiyor.
Anıl ÜNALAN
24-04-2006, 22:25
Yok abi tosbalar kalsın volkanda ben arada bi ziyaretine gelirim onların :D Aslında ödül ödüldür yollayın yaw:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.