Tüm Versiyonu Göster : 14.12.2012 Kalamar Avı
Kötü havalardan sonra yem bulamamak bizi alternatif avlara yöneltti mecburen.Aslında kötü de olmadı kaptanımı kalamar avına gitmeye başka türlü kandıramazdım.Onun için varsa yoksa lidaki çipura avı.Ben ise yemsiz yapılan avlara bayılıyorum.Bugün de sabah 06.30 da kaptanımı alıp doğru av bölgesine.Fakat sabah hava çok sert:( akışta teknemiz uçarak gittiğinden kalamar ve ahtapottan eser yok.Sonradan hafifleyen :) havayla beraber ben 4 kg kalamar kaptanım da 4 kg ahtapot yakaladı. 800 gr gelen resimdeki kalamarın güzelliğini sizlerle paylaşmak istedim.Herkese rastgelsin.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bu da daha önceki avlarımızdan birinde kaptanımın tuttuğu çipura.Güzel balık :)[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Kepçelemek şerefi bana nasip olduğu için hatıra fotosu.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Anıl ÜNALAN
14-12-2012, 19:32
Hey maşallah. Dün az tuttuğumuz kalamarların adresi belli oldu :) O tarafa gitmişler..
Ben bugünde sizden Çupra haberi bekliyordum fakat nasip bunlaraymış..
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim Tamer abi..
Hey maşallah. Dün az tuttuğumuz kalamarların adresi belli oldu :) O tarafa gitmişler..
Ben bugünde sizden Çupra haberi bekliyordum fakat nasip bunlaraymış..
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim Tamer abi..
Anıl sen şimdi hangi zoka çalıştı merak etmişsindir:)Cevap veriyorum mavi yamashita. Çok daha güzel avlar da beraber olmak dileği ile, rastgelsin.
Anıl ÜNALAN
14-12-2012, 22:09
Anıl sen şimdi hangi zoka çalıştı merak etmişsindir:)Cevap veriyorum mavi yamashita. Çok daha güzel avlar da beraber olmak dileği ile, rastgelsin.
Bir milyonluklardan almanı tavsiye ederim, onlar daha iyi :D bizim buraların varoş balıkları genelde ucuza takılırlar :D
Görüşmek üzere sayın abim :)
Raif Yelkenci
16-12-2012, 13:33
Tebrik ederim bereketli olsun.
Bursa_Erkan
17-12-2012, 06:28
Tamer abi bilmediğimden soruyorum bu yakaladıgınız kalamarlar ne oluyor yanı yenıyomu çorbamı ne bılım işte nabılıyo yav?
Erkancığım sakın yemeye kalkma alışkanlık yapar başka bir şemezsin artık.
Her keze hayırlı akşamlar rasgele.
Bir milyonluklardan almanı tavsiye ederim, onlar daha iyi :D bizim buraların varoş balıkları genelde ucuza takılırlar :D
Anıl doğru söylüyorsun adamlar yapmış hem 1 lira hem de en kral avı o zoka yapıyor.Her çanta da bulunması lazım:)Görüşmek üzere rastgelsin.
Tebrik ederim bereketli olsun.
Teşekkür ederim sizlere de rastgelsin.
Tamer abi bilmediğimden soruyorum bu yakaladıgınız kalamarlar ne oluyor yanı yenıyomu çorbamı ne bılım işte nabılıyo yav?
Erkan tavası, dolması, ızgarası her şeyi oluyor kalamarın.Tavsiye ederim dene muhakkak .
Erkancığım sakın yemeye kalkma alışkanlık yapar başka bir şemezsin artık.
Her keze hayırlı akşamlar rasgele.
Size de iyi akşamlar rastgelsin.
Anıl doğru söylüyorsun adamlar yapmış hem 1 lira hem de en kral avı o zoka yapıyor.Her çanta da bulunması lazım:)Görüşmek üzere rastgelsin.
Teşekkür ederim sizlere de rastgelsin.
Erkan tavası, dolması, ızgarası her şeyi oluyor kalamarın.Tavsiye ederim dene muhakkak .
Size de iyi akşamlar rastgelsin.
Hoş gemişsin Tamerciğim hayırlı akşamların olsun.Rasgele.:helal::helal:
Tebrikler, kalamarlara bittim, afiyet olsun, avlarınız daim olsun.
Anıl, demek İzmir de milyoncular kalamar takımıda satıyorlar, İzmir e geldiğimde o milyonculara mutlaka uğramak isterim, o zaman adres alırım.
Bereketli av elinize sağlık afiyet olsun
Extreme Catch
18-12-2012, 09:24
Tamer abicim eline koluna sağlık. Cipurada çok güzelmiş tebrikler. Daha nice güzel avlara rastgelsin...
MAVİ FENER
18-12-2012, 14:08
Yakışıklı arkadaşım Tamer;
Denizde Kalamar bırakmadım desem herhalde doğru söylemiş olurum...Rapor için teşekkürler....afiyet olsun...
soncet36
18-12-2012, 15:42
bu güzel av resimleri için teşekkürler. afiyet olsun. (bu zamana kalmamıştır zaten:)...)
Tebrikler, kalamarlara bittim, afiyet olsun, avlarınız daim olsun.
Teşekkürler size de rastgelsin.
Anıl, demek İzmir de milyoncular kalamar takımıda satıyorlar, İzmir e geldiğimde o milyonculara mutlaka uğramak isterim, o zaman adres alırım.
Zokalar heryerde satılan ürünler. milyonluk sözün gelişi,genelde 2TL ye satılan erma yada lineaeffe marka zokalar.
Bereketli av elinize sağlık afiyet olsun
Teşekkürler daha iyileri size rastgelsin.
Tamer abicim eline koluna sağlık. Cipurada çok güzelmiş tebrikler. Daha nice güzel avlara rastgelsin...
Fevkicim teşekkür ederim.Çipura 940 gr geldi, tam senin kalemin :)
Yakışıklı arkadaşım Tamer;
Denizde Kalamar bırakmadım desem herhalde doğru söylemiş olurum...Rapor için teşekkürler....afiyet olsun...
Abicim teşekkür ediyorum.çok daha güzelleri sizinle olsun,rastgelsin.
bu güzel av resimleri için teşekkürler. afiyet olsun. (bu zamana kalmamıştır zaten:)...)
Kalamarlar yerini buldu gerçekten:)Daha iyileri size de rastgelsin.
Anıl ÜNALAN
18-12-2012, 21:22
Aslında konunun aslı daha eskilere dayanmakta. Bu takımlar piyasada uzun süre 1 milyon liraya satılmaktaydı ve balıkçıların kendi arasında söylediği lakap haline gelmiş durumda, fiyatı genelde 1.75 - 2 lira arasında satılmakta model ismi olarak "1 milyonluk" denmekte :) ;)
muratdogan
23-12-2012, 18:30
Tamer abi öncelikle selamlar.
Yemsiz av gerçekten güzel, doğru şekilde yapılırsa da harika avlarla dönünce ayrı bir güzel oluyor.
Ayrıca senin de tecrübelerini göze alırsak :) daha nice avlar göreceğiz demektir.
Tuncay GÜNAY
23-12-2012, 22:07
tamer abi harikasın gene kalamarlarda gözüm kaldı afiyet şeker olsun.
Cümleten hayırlı geceler canlar ne var ne yok. nasılsınız.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.