Tüm Versiyonu Göster : bu da benden İzmir'in kralı....çipura
hepinize mrhb bu da benım merhebe foto olsun agustos 2005 1,200 gr.
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
25-04-2006, 18:04
Tebrikler çupra harika.
İzmir 'in neresinde yakaladınız bilgi verirseniz sevinirim.
pardon ıste resim kusura kalmayın
siz resimlerden anladığım kadarıyla mıthatpaşa avlamnıyorsunuz ben de mıthatpaşalıyım ama bu gece avı kordon nato önünün balığı
çok güzel çipura tebrikler...
balığın tek kusuru körfez balığı olması :'( ...
Taygun KOCABIYIK
25-04-2006, 18:09
:) Benim avatardaki çupra geçtiğimiz eylül ayında karataş polis evini civarlarında yakaladım. yem yengeç takım olarak gezer kurşun çift zoka değişik bir takım kullandım bırakma ile aldım tam 300 gram geldi sabah 7:25 sularında almıştım şöyle 10 gibi falan alsam 350 olurdu heralde :D
ilhanmania
25-04-2006, 18:14
Çupra gusellmiş;;tebrikler...
Anıl ÜNALAN
25-04-2006, 19:05
Gerçekten çupra çok güzel balık tebrikler.
Anıl ve Taygun koyun avatarınıza şöyle bir balık..Avatarındaki balığın ismini söylemesen anlaşılmayacak kadar küçük... :D :D :D
Sami Abi benim avatara koymama gerek yok, "bunlar da benden" başlığı yeter fotoğrafların altındaki :artist: :D :D :D .
Mert çok afedersin Taygun yazacaktım...Biliyorum onuda kullanmıştım zaten hatırlarsan...Hemen düzeltiyorum
Taygun KOCABIYIK
25-04-2006, 21:15
ben hemen hemen her gittiğim avın resimlerini buraya ekliyorum sami abi
avatarı dahada büyütebilirim ama diğer üyelerin haklarını gaspetmemek için büyütmüyorum.
Ör:
[Only Registered Users Can See Links] (geçtiğimiz salı yaptığım av)
ben hemen hemen her gittiğim avın resimlerini buraya ekliyorum sami abi
avatarı dahada büyütebilirim ama diğer üyelerin haklarını gaspetmemek için büyütmüyorum.
Ör:
[Only Registered Users Can See Links] (geçtiğimiz salı yaptığım av)
Şaka söylemiştim taygun...gasp olayını anlamadım :soru:
imzada gaspa girerse kaldırım hemen...
Taygun KOCABIYIK
25-04-2006, 21:41
Yok öyle demek istemedim. Bazı forumlarda adaminler dana kadar avatar koymuş diğerleri koyamıyor ben böyle birşeyin olmasını istemediğimden koymuyorum. Yoksa imzaya resim koymak serbest boyutuda serbest ayrıca o güzel bayandan bizi mahrum bırakmanı istemem açıkçası :)
Mert çok afedersin Taygun yazacaktım...Biliyorum onuda kullanmıştım zaten hatırlarsan...Hemen düzeltiyorum
Hah tamam abi, ben de beni acemi çipuracılarla :P bir tutuyorsun sanmıştım ;) :D .
onlar şimdilik takılsın sübyeye kalamara, biz de o sübyeleri yem yapıp çipura alırız abi :D .
Taygun KOCABIYIK
26-04-2006, 03:38
Kafama taş geldi ama geri atmıyorum biz büyüğümüze öyle şeyler yapmayız :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.