Tüm Versiyonu Göster : Bende yeni bi rastgelsin üyesi olarak bi kaç foto ekleyeyim...
Tak tük birkaç resim devamı cdlerde olduğu için zaman zaman yollayacağım...
[Only Registered Users Can See Links]
Hoşgeldiniz, turnalar güzelmiş, tebrikler...
Bu arada profilden ad-soyad, yer ve yaş bilgilerinizi de girerseniz seviniriz...
Turnalar harika
Ayrıca hoşgeldin rastgelsine.
HALDUN YALIMLI
04-05-2006, 18:54
Tebrikler Turnalar çok güzel. Resimlerin devamını bekliyoruz. Ayrıca aramıza hoşgldin.
Hoşgeldin Sudak3 ?,
Umarım daha da büyükleri nasip olur,sevgilerimle
Taygun KOCABIYIK
05-05-2006, 01:03
Hoşgeldiniz...
Balıklar çok güzel tebrik ederim yeni resimlerinizide bekliyoruz...
BARBADOS
05-05-2006, 19:59
sudak ilk önce hoşgeldin ad soyad doğum tarihini girersen seni biraz daha tanımış oluruz turnalar süper kutlarım birde avı hakkında bilgi yazarsan sevinirim yem,oltası, av saatleri
Yazmıştım isim ve doğum tarihi ancak tekrar revize ederim tabiki daha bir cok fotograf gelecek 13 tane en kücük 2,5 kilo turna fotolarını bulursam onlar daha da güzel.Sevgi ve Saygılarımla.
Taygun KOCABIYIK
09-05-2006, 05:06
Yazmıştım isim ve doğum tarihi ancak tekrar revize ederim tabiki daha bir cok fotograf gelecek 13 tane en kücük 2,5 kilo turna fotolarını bulursam onlar daha da güzel.Sevgi ve Saygılarımla.
Resimlerinizin devamını dört gözle bekliyoruz.
Av yönteminizden bahsederseniz mutlu oluruz.
Kusura Bakma Epeydir Yoktum Hosgeldin Aramiza Bolsans
Rastgele Balikci
birkaç yeni fotoğraf daha...
Taygun KOCABIYIK
13-05-2006, 23:27
Son resimdeki yere bayıldım orası ev falan mı?
Birde ikinci resimde ortada duran balığı çıkartamadım malum deniz avcısı olduğumdan dolayı normal :)
Turnalar ise süper tebrik ederim
resimler için teşekkürler
Sudak3 ?,tebrikler gayet güzel balıklar,sevgilerimle
turnalar cok guzel arkadasım İMBAT arkadasımızın dedıgı gıbı son resımın oldugu yer super bıyer nereresı orası bılgı verırsen sevınırım bol sanslar umarım daha ırılerı takılır oltana
RASTGELE BALIKCI
Bolu gölköyde özel bir arazi son fotoğrafın olduğu yer o resimde ortada duran balık tatlı su kefali,Sudak 3 ten sonra ?(soru işareti) koymuş Erol abi Sudak 3 nesildir balıkçıyız ilk nesilin mesleği balıkçılık ve tekne isimlerimiz de hep sudak,biliyorsunuzdur illaki tatlı su levreğinin asıl adı zaten,Tekrar ilk nesile dönecek olursak ekmeklerini cıkarmışlar balıkçılıktan ikinci nesil balık hastası ben de daha hayat ne gösterecek emin değilim ama meslek olarak balıkçılık yapmaya niyetliyim bir 10 sene içerisinde bakalım nasip.Herkese rastgelsin tekrar tekrar...
arkadasım ısteklerın umarım dusundugun gıbı olur sana bol sanlar
RASTGELE BALIKCI
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.