PDA

Tüm Versiyonu Göster : alaçatıda mırmır

mustafakasim
16-05-2006, 14:52
pazar günü iki aile olarak gittiğimiz alaçatı bizi hüsrana uğrattı :( saat iki de başladığımız av saat 7 ye doğru sona erdi.dört saatte tuttuğumuz sadece bu mırmırdı :) levrekler etrafımızda sıçrayıp bizi delirttiler :deli: .çok şiddetli bir rüzgar vardı biraz onunda etkisi oldu galiba

katiti
16-05-2006, 15:28
Tebrikler, canınız sağolsun levrekleri de biraz daha büyüdükten sonra yakalayacaksınız demek ki :) .

Alaçatı da levrek için bırakma yapabilirseniz çok işe yarar, yalnız arada yılan balığı da çıkabiliyor bilginize...

Rastgelsin...

levrek
16-05-2006, 15:35
Sevgili Mustafa,
tebrik ederim,Mert in de dediği gibi avlandığınız bölge levrek için ideal bir yer,rüzgarın da kuvvetli esip kıyıları dövmesi oldukça uygun bir zamandı,kısmet tabiki,genede fotoğrafdaki o gururlu bakışlar her şeyi anlatıyor,sevgilerimle

Taygun KOCABIYIK
16-05-2006, 21:51
Mustafa abi tebrik ederim güzel mırmırlar balık bu aralar biraz seyrek biz hafta sonu 0 çektik bunada şükür :)

Güven ÖZYELDAN
17-05-2006, 00:26
MERHABA ARKADASLAR SÖRFTE GÜZEL BİR SİTE BULDUM SİNAN ARKADASIMIZIN GÜZEL BİR EMEĞİ FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜSÜNÜYORUM İSTERSENİZ BİR GÖZ ATIN...[Only Registered Users Can See Links]

hijacker54
17-05-2006, 03:23
olsun onu bulamayanlarda war mesela ben gittim bir kere wurmadı hiç değilse size 1kere wurmuş dua edin lütfen:D:D:D:D