Tüm Versiyonu Göster : alaçatıda mırmır
mustafakasim
16-05-2006, 14:52
pazar günü iki aile olarak gittiğimiz alaçatı bizi hüsrana uğrattı :( saat iki de başladığımız av saat 7 ye doğru sona erdi.dört saatte tuttuğumuz sadece bu mırmırdı :) levrekler etrafımızda sıçrayıp bizi delirttiler :deli: .çok şiddetli bir rüzgar vardı biraz onunda etkisi oldu galiba
Tebrikler, canınız sağolsun levrekleri de biraz daha büyüdükten sonra yakalayacaksınız demek ki :) .
Alaçatı da levrek için bırakma yapabilirseniz çok işe yarar, yalnız arada yılan balığı da çıkabiliyor bilginize...
Rastgelsin...
Sevgili Mustafa,
tebrik ederim,Mert in de dediği gibi avlandığınız bölge levrek için ideal bir yer,rüzgarın da kuvvetli esip kıyıları dövmesi oldukça uygun bir zamandı,kısmet tabiki,genede fotoğrafdaki o gururlu bakışlar her şeyi anlatıyor,sevgilerimle
Taygun KOCABIYIK
16-05-2006, 21:51
Mustafa abi tebrik ederim güzel mırmırlar balık bu aralar biraz seyrek biz hafta sonu 0 çektik bunada şükür :)
Güven ÖZYELDAN
17-05-2006, 00:26
MERHABA ARKADASLAR SÖRFTE GÜZEL BİR SİTE BULDUM SİNAN ARKADASIMIZIN GÜZEL BİR EMEĞİ FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜSÜNÜYORUM İSTERSENİZ BİR GÖZ ATIN...[Only Registered Users Can See Links]
hijacker54
17-05-2006, 03:23
olsun onu bulamayanlarda war mesela ben gittim bir kere wurmadı hiç değilse size 1kere wurmuş dua edin lütfen:D:D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.