Tüm Versiyonu Göster : Gece Yolcusu
Gece beni ziyaret eden arkadaş
aserkansatı
06-06-2006, 09:07
Hay maşallah,tanrı misafirinin de böylesi yenir valla... Tebrikler...
Güzel levrek, böyle misafir her gece gelse keşke :D .
Rastgelsin Armağan nasıl avladığını anlatırsın artık bizlere,atçeklemi yoksa canlı yememi geldi.
Selim abi !
Ben At-çek olayını çok sevmiyorum müthiş can sıkıcı oluyor. İlk 3-5 atışımda levrek gelirse saatlerce at-çek yaparım ama gelmezse hemen oltaları toplarım.
Bu balığı canlı Kaya balığı ile aldım. Alacalı dediğimiz üstü kolyoz desenli açık renkli kaya balıkları var boy olarak 12-13 cm. civarı idi.
Olta düzeneği ip misina(0,24mm)-20 gr. gezer kurşun-2/0 no düz iğne fırdöndü kullanmıyorum
Kaya balığını kuyruktan takıyorum ama yanlamasına değil en üstten iğneyi takıp en alttan çıkarıyorum. Bu şekilde yem düşmeden 50-60 mt. rahatlıkla atabiliyorum.
Yakaladığım yer iskele 5-6 mt. derinlik zemin ise kısa otlar var.tek tük kayalar.
Levrek önce kayabalığını yakalıyor ağzında sıkarak balığı öldürüyor bu aşamada çok az hareket ediyor kayabalığı öldükten sonra ilerlemeye başlıyor o anda bende sıkıca tasmalıyorum.
mendirek
07-06-2006, 08:11
tebrik ederim güzel bir av olmuş.
Güven ÖZYELDAN
07-06-2006, 16:12
bravo gerçekten harika ayda yılda bir kac kez insanın basına böyle güzellik denk gelir tebrikler umarım sık sık basına gelir tabii bizlerede.....
hey maşallah be kardeş .....ama en güzeli av sistemini anlatman ve bizlere aktardıgın bilgi..
afiyet olsun..yarasın çocuklara......
Anıl ÜNALAN
07-06-2006, 17:40
Abi böle misafire her zaman kapımız açık gelsin buyursun mutfak masasının üstünde oturabilir :D
offf süper vallaha helal olsun..darısı başımıza... ;)
Taygun KOCABIYIK
09-06-2006, 18:00
Armağan abi ispendeklerden sonra bu levrek eline baya yakışmış :)
Sık sık davet et sen bu misafiri :D
ellerine sağlık tebrikler
mustafakasim
10-06-2006, 07:03
ah ahhhhhhhhhh biz ne zaman tutacağız şöyle bir balık tebrik ederim Armağan abi
Tebrikler Armağan bey,umarım misafirler yatıya da kalmıştır :) sevgilerimle
Misafirim soframızı onurlandırdı. :)
Darısı hepinizin başına
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.