Tüm Versiyonu Göster : Miryanalar...
Dün gittiğim Kırklareli barajından 2 saatlik süre içerisinde sadece kamışla 2 miryana bir levrek bir de kızılkanat tuttuk.Levrek kuma koyduğumuz gibi tekrar suya döndü...
Miryana hiç yemedim alabalıktan kat kat daha lezzetli diyorlar.
Resimler:
Bu gün de gidersek koyu yemleyip balıkları tutmayı deneyeceğiz....
Yunuscan tebrikler, tatlı su balıklarını tanımam ama deneyince bize de söylersin tadını, afiyet olsun:).
HALDUN YALIMLI
07-07-2006, 11:01
Yunus maşallahın var tatlısu, deniz, göl, baraj, nehir, dere ayrımı yapmıyorsun. Yolda su birikintisi görsen olta atarmısın merak ediyorum :P . Şaka bir yana tebrik ederim kardeşim afiyet olsun.
Anıl ÜNALAN
07-07-2006, 12:15
Balıklar biraz ufak ama tutmak marifet olan :D Tebrik ederim yunuscan hertelden çalıyosun:D
Taygun KOCABIYIK
07-07-2006, 13:00
Yunuscan denizde balık bırakmadın şimdide göllere derelere barajlara korku salıyorsun :deli: :dans:
Abilerim çok sağolun.Anıl o balıklar zaten ufak.Yani bizim tuttuklarımız büyük bile sayılır.Kızılkanatıda torbama attım.Çok ufaktı ama iğneyi çıkartırken ağzı koptu solungaçlarıyla beraber.ziyan olmasın diye aldım.Haldun abi o dediğin birikintiye olta atma olayı gerçekleşmedi daha ama akvaryuma sinek iğne atıp japon balığı tuttuğum oldu...
Abiler bide balıktan dönerken arkadaşla öyle bir takla attık ki anlatamam.Arkadaşın bisikletin ön lastiği patladı.Bende onu ne akla hizmetse önüme aldım o da bisikleti elinde tuttu ve yola koyulduk.Baya bi yol aldık şehre tam girerken çeşmenin orada arkadaş su içelim derken elindeki bisiklet kaydı.Tabii can havliyle beni de çekti.Dengemi kaybedince frenlere asıldım.YEni aldığım bisikletin ön freni disk fren olduğuna bayır aşağı giderken bize takla attırdı.Arkadaş düştü ben yaklaşık bi 3 saniye sonra 1.5-2 metre yükseklikten onun üstüne çakıldım.Verilmiş sadakamız varmış hafif sıyrıklarla ve incilmelerle kazayı atlattık.Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Çok hızlı olmadığımıza ve arkadan arabanın gelmediğine şükrediyorum...
Anıl ÜNALAN
07-07-2006, 19:31
Abiler bide balıktan dönerken arkadaşla öyle bir takla attık ki anlatamam.Arkadaşın bisikletin ön lastiği patladı.Bende onu ne akla hizmetse önüme aldım o da bisikleti elinde tuttu ve yola koyulduk.Baya bi yol aldık şehre tam girerken çeşmenin orada arkadaş su içelim derken elindeki bisiklet kaydı.Tabii can havliyle beni de çekti.Dengemi kaybedince frenlere asıldım.YEni aldığım bisikletin ön freni disk fren olduğuna bayır aşağı giderken bize takla attırdı.Arkadaş düştü ben yaklaşık bi 3 saniye sonra 1.5-2 metre yükseklikten onun üstüne çakıldım.Verilmiş sadakamız varmış hafif sıyrıklarla ve incilmelerle kazayı atlattık.Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Çok hızlı olmadığımıza ve arkadan arabanın gelmediğine şükrediyorum...
Aman yunuscan sen bize lazımsın daha fazla dikkatli ol.
Anıl ÜNALAN
07-07-2006, 19:35
Abilerim çok sağolun.Anıl o balıklar zaten ufak.Yani bizim tuttuklarımız büyük bile sayılır.Kızılkanatıda torbama attım.Çok ufaktı ama iğneyi çıkartırken ağzı koptu solungaçlarıyla beraber.ziyan olmasın diye aldım.Haldun abi o dediğin birikintiye olta atma olayı gerçekleşmedi daha ama akvaryuma sinek iğne atıp japon balığı tuttuğum oldu...
Yazıık yaaa japon balığı çok hassas balıktır ölmüştür kesin olaydan sonra yazıktır günahtır öle şeyler yapma yunuscan.
Taygun KOCABIYIK
07-07-2006, 21:40
Yunuscan naptınız siz öyle yaw canınıza kastınız mı var allah korumuş geçmiş olsun.
Yunuscan dikkat edin kendinize, geçmiş olsun...
Hepiniz sağolun..Anıl balık ölmedi.Çünkü akvaryum konusunda çok hassas ve tecrübeliyim.BAlığa göl balığı gibi davranmadım.Bu yaptığım olay hakikaten canilik gibi gelmeye başladı ama ne yapabilirm???Şimdiki hayalim ise güzel bir havuz kurup içine koi(havuz japonu)atıp onları tutmak.O balıklara bir zarar gelmez çünkü chasse & peche kanalında izledim,adamlar tuttular ve kızarttılar...Renkli renkli koilileri...Hiç olmazsa balığa gitmediğim günlerde zevkimi tatmin ederim...Sazandan farkı yok ve beraber yaşıyorlar...
Koi resimleri:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
08-07-2006, 08:07
renkli renkli hem göze hem parmağa hitap eder bu balıklar yunuscan bahçeniz varsa yapay göl hazırlayabiliszin 5-10 m2 bi yer yaşarlar gül gibi sende kriz gelince bahçeden avlarsın :D
TAygun abi ben bu işi yapacağım ama önce bi okuyp meslek sahibi olayım dimi???Aileme niye yük olayım???BAhçemiz var hatta bir boş arazimiz bile var ama en iyisi bahçe...MEslek sahibi olursam ki inşallah olurum,bu hayali gerçekleştireceğim...
Abi bir resim daha ekliyorum.Buda siteye üye olmadan önce fakat bu sezon kaşıkla tuttuğum iri bir levrek...Kaşık uyduruk bir kaşık...Boyaları çıkmıştı bende cd kalemiyle siyah noktalar çizdim şansıma bu balık geldi...
Resim...
İlerleyen asvalt yol eski Bulgaristan yolu...
Taygun KOCABIYIK
08-07-2006, 17:40
Yunuscan dediklerin çok iyi bu senin sorumluluk sahibi biri olduğunu gösterir helal olsun kardeşim.
Resimdeki bayan kim? Ablan? Kardeşin? Arkadaş? Kuzen? ııııı girl friend :) ?
Kuzenim abi...Ailecek pikniğe gittik.Ben balık tuttum...
Taygun KOCABIYIK
08-07-2006, 21:28
Hıı anladım
bak girl frien olayına girersen zehirle onuda al götür balığa yoksa balık yüzü göremezsin forumda örnekleri mevcut bolca aman diyim Yunuscan :D
Anıl ÜNALAN
08-07-2006, 23:00
Hıı anladım
bak girl frien olayına girersen zehirle onuda al götür balığa yoksa balık yüzü göremezsin forumda örnekleri mevcut bolca aman diyim Yunuscan :D
Aman diyim yunuscan dikkat et bu konuya evlenceğin zamanda balık sevgisini aşıladığın biriyle evlen yoksa sitemizin değerli üyelerinden adı meçhul olanlar gibi evde oturursun balığa gidemezsin :D:D:D
Yok abi kız arkadaşım olursa benim gibi olsun...Aslında kafa dengi bir kız olduktan sonra biraz da seviyorsa bu ricamı kırmayacağını sanıyorum...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.