Tüm Versiyonu Göster : Tekrar KIrklareli barajı...
Bugün tekrar balığa gittim ve balık kokan ellerimle resimleri ekliyorum...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hepsi bu...
turhan yılmaz
08-07-2006, 18:57
bravo ellerine sağlık der4ya kuzusu dedikleri bu olsa gerek
Sağol.HAkikaten derya kuzusu bunlar...
turhan yılmaz
08-07-2006, 19:09
bizim buralarda balık kalmadı artık sizlerin tuttuğu balıkları gördükce imreniyorumnerede böle balıklar trolcuların avlanmalarından sonra buralarda balık falan kalmadı :'(
Paraşütlerden sonra bizim burada da kalmayacak...
Ancak balığın kalmaması mümkün değil çünkü çok sayıda yavru balık mevcut...
turhan yılmaz
08-07-2006, 19:17
kardeş balığı öldürdüler. yavru mavru dinlemiyorlar.süpürüp götürüyorlar.valla 2 haftadır 3 4 kez çıktım bir iki tane sargozdan başka balık alamadım. üstelik canlı karides kullandığım halde.2 yıl öncesine kadar 2 3 kilo balık aldığım olurdu.şimdi nerdeeee.
Taygun KOCABIYIK
08-07-2006, 21:27
Turhan abi karadenizden troller indikten sonra ne ege ne akdeniz hayır etmedi :( bizde eski avları yapamıyoruz ısparoz bile kıtlaştı senin gibi sargosa meraklı bir abimiz geçen hafta tüm bankolarına gitmiş sadece 2 sargos onlarda iri değil.
Amaaaaaaaaaaaa Yunuscan kardeşim götürüyor malı yavaş yavaş :D
Tebrikler kardeşim resimlerine tebrik ede ede bin küsür oldu mesajım :D
turhan yılmaz
08-07-2006, 21:33
kardeş bizim buralarda tezgahda bile balık kalmadı.yunuscan kardeş gibi bi kaçtane avcı olursa olacağı bu zaten
Anıl ÜNALAN
08-07-2006, 22:57
Tebrikler yunuscan bu arada ayağınla ölçü vermişin ama ayak numaranı belirtmemişsin.
Ayak Numaran kaç??
Yunuscan yine yapmışsın yapacağını:), tebrikler...
Tebrikler yunuscan bu arada ayağınla ölçü vermişin ama ayak numaranı belirtmemişsin.
Ayak Numaran kaç??
Ayak numaram 43.Hepinize çok teşekkürler...
HEpinize çok ama çok teşekkür ederim.Ancak artık balıkların resmi pazardan pazara siteye konulacak.Çünkü ben balığa pazardan pazara gideceğim.Babam artık tek başıma baraja gitmeme izin vermiyor.İti kopuğu var diyor,suya düşersin diyor,arkadaşın düşer senin üstüne kalır diyor vsvsvs.Yani korkuyor babam.Annemde öyle.Ah abilerim keşke bizimde evimiz denizi olan bir yerde olsaydı.Örneğin İzmir.Çık körfeze,sahilden tut balığını.Az da olsa zevk değil mi???Oysa ben sadece pazar günleri gidebiliyorum balığa.Piknikçi bi ailenin çocuğu olmasaydım o da olmazdı...
yunus dogru solersİN bee paraşütlerden kalmıyo bizim burda
Uzm.Dr.Rastgele (oğlu)
01-09-2006, 21:54
Ah o balıklara bak babam götürsede bi balığa bizde tutsak 2-3:( :'(
katiti uyardı beni..ben sizi geçmişteki uzman dr. zannettim...
Uzm.Dr.Rastgele
02-09-2006, 14:45
Selam rüzgar2 ismin imza kısmında yazılı olmadığı için böyle sesleniyorum.Sakın saygısızlık diye düşünme.:) Benim oğlan kendi kullanacağı bir nick yaratacağına benim nick olarak kullandığım ifadenin yanına parantez içinde oğlu ibaresi olarak sitemize kayıt olmuş.Kendisi 11 yaşında süc-i lisan ederse af'ola ...
Selam rüzgar2 ismin imza kısmında yazılı olmadığı için böyle sesleniyorum.Sakın saygısızlık diye düşünme.:) Benim oğlan kendi kullanacağı bir nick yaratacağına benim nick olarak kullandığım ifadenin yanına parantez içinde oğlu ibaresi olarak sitemize kayıt olmuş.Kendisi 11 yaşında süc-i lisan ederse af'ola ...
hata bende ben biraz geçmişe gittim sizi başkasıyla karıştırdım...özür dilerim...
h.barutcu
02-09-2006, 22:39
Sevgili İshak abi senin oğlanda baya uyanıkmış sitede senin popülariteni kullanıp nam salacak:D :D :D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.