Tüm Versiyonu Göster : bugünkü hasılat
Evet arkadaşlar bugünün /kısa günün hasılatı saa13: ten 17 ye kadar..
yer gümüldür / denizatı azmak.. yem ekmek içi /size resmini geçen gün yolladıgım olta sistemi ile ....toplam 1,5 ekmek içi gitti kabuklarıda yesinler /mazmuz.diye suya attım zira suya atmasan bazen su üstü.. çıkmıyorlar
kıyas yapamadım ama en üst sıradaki kefal 35 cm.(burun kuyruk) diğerlerini siz anlarsınız ..... :)
Muvaffak abi oltayla tutulan her balık güzeldir,rastgelsin abi.
Maşallah abi,nihayet rakılıklar çıkmış,akşama ızgara,yarın deniz...
Taygun KOCABIYIK
12-07-2006, 19:47
Muvaffak abicim güzel balıklar vallaha bizide götür tutalım :)
Anıl ÜNALAN
12-07-2006, 20:05
Tebrikler muvaffak abi sonunda çekebildin elemanların fotoğraflarını Tebrik ederim muvaffak abi çok iyi av çıkarmışsın yine.
HALDUN YALIMLI
13-07-2006, 06:55
Muvaffak abi balıklar için tebrik ederim abi. Şükürler olsun ki bu güzel balıkların resimlerinide görmek kısmet oldu, gözümüz gönlümüz şenlendi abi :) , tekrar tebrikler abi ve resimler için sağol.
Abi hiç bu kadar çok balık tutamadım hayatımda.İnşallah oda olacak ileride.Tebrikler abi...
Arkadaşlar belki bir bu kadarıda kaçtı... ya kıyıda yada suyun ortalarında iğneden çıktı. malum bu balık su üstündeki ekmegi emerek yediğinden. bazen dudağın kenarına takılıyor ve yakalandıktan sonra kıyıya kadar gelirken yolda kurtuluyor. ama ortalama 40 cm liklik kefaller genelde ekmegi ve iğnegi tam olarak agız içine alıklarından /iri olanlar garantili geliyor.. kıyıya gelince iri balıkta mutlaka kepçe kullanıyorum.. piyasada 3/4 m. saplı kepçe bulamadıgımdan eski kepçemin sapını dibinden kestim. ve saglamca bir 4.m civarındaki bir dere kamışının ucuna monte ettim. oldu sana uzun saplı kepçe..
gayette iyi iş görüyor..(6m.lik dere sopasının gerisinden yani saptan itibaren 3/4 parçasını kullanırsanız genelede 2 kg da olsa balıgı en azından fileye attınızmı.. yatay olarakta kıyıya alabilirsiniz) malum bazı derelerde veya göllerde bulundugunuz kıyıdan itibaren 2/3 metre önünüzde otluk vs..olabiliyor bu durumda uzun saplı kepçe şart...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.