Tüm Versiyonu Göster : T.Su Levreği Niyetine Alabalık...
aserkansatı
21-08-2006, 21:15
Bu hafta iri tatlı su levreklerinin çıktığını duyduğumuz Derinöz Barajına gittik...Amacımız solucanlı dip oltalarıyla bu balığı avlamaktı.Bu baraj gölü oldukça yüksek rakımlı bir bölgede ve 2-3 sene önce yapıldı.Her neyse oltalarımızı attık balık bekliyoruz ama tık yok.Açıkçası biz de burada hangi balıklar var bilmiyoruz.Bir süre sonra Sedat ,kıyıda hiç yavru balık olmadığını söyleyince, Oğuz(boili uzmanımız) kaşık atmaya karar verdi.Kaşığı atar atmaz bir balık yakaladı ,inanın ki kolum kadar,ama balık sudan sıçradı ve iğneyi ağzından attı...Belki üç saniye ama alabalık olduğunu anladık ve hemen bizde kaşık taktık.Hayatımın en iri alabalıklarını burada avladım...Harika bir gündü...
aserkansatı
21-08-2006, 21:17
Günün şampiyonu Sedat 8 tane yakaladı...
aserkansatı
21-08-2006, 21:18
Alabalık suda başka tabakta başka güzel...
aserkansatı
21-08-2006, 21:20
Burası da avlandığımız bölge...Derinöz Barajı...
Taygun KOCABIYIK
21-08-2006, 21:24
Serkan abi süpper bir av olmuş doğal alabalığında tadı başka olur :)
afiyet olsun tebrikler
aserkansatı
21-08-2006, 23:21
Sağol Taygun...Gerçekten piyango oldu,350-400 gramlık 15 tane alabalık...
Vaaay süper balıklar hemde kala-balık cinsinden... Ben oralarda yokken neler yakalamışsınız yaaa. Bekle yakında memleketteyim aserkansatı.
h.barutcu
22-08-2006, 17:44
Tebrik ederim cok güzel balıklar (kuzu budu gibi).Kim bilir nasıl tadı vardır:'(
Serkan abi gökkuşağı şahane allah şansını daim etsin,yalnız anlayamadım,balığı alenen gösteriyorsunuzda neden sigarayı saklıyorsunuz? yoksa resim çektirirken sigara içmek yasakmı?
aserkansatı
23-08-2006, 21:55
Yok Mehmet Abi, öğretmeniz ya ondan kaynaklanıyor bu durum.Fotoğraf çekilrken oğlum bile büyüyünce görmesin diyerek elime almam aslında ama heyecandan dolayı unutmuşum.Saklıyayım dedim çaresizce...Olay budur,yani sitemizi ziyaret eden gençler özenmesin diye....Çok dikkatlisin bu arada abi,sevgilerimle...
Serkan güzel bir av olmuş tebrikler balıklarda bayağı iri tadları nasıldı.
aserkansatı
27-08-2006, 22:37
Etleri somon rengindeydi ama biraz kuru geldi bana.Yağsızdı yani Selimcim...Ama kuyruk bölgesi harikaydı...Bu gün yine gittik fakat sadece 5 tane tutabildik...Ama alabalık avının üstüne tanımadığımı da söylemeliyim...
aserkansatı
04-09-2006, 22:59
Sağol Sennur teşekkürler...
HALDUN YALIMLI
05-09-2006, 07:29
Serkan bey, Serkan bey tebriklerimi sunarım size harika resimler harika balıklar, İzmir'e geldiğinde kısmetse bu güzel enstantanelerden söz edelim. RASTGELSİN.
aserkansatı
06-09-2006, 02:13
Sağol Haldunum teşekkürler...Gelince konuşuruz bol bol...
serkan abi yeni gördüm görüntüleri deli oldum be abi :deli: valla kendimi zor tutuyorum eger gelirsem memlekete ertesi gün mutlaka oaradayım dedimya bayramdada ben yakaladım iki kuzu sazandan vaz geçtim ......muhteşem balıklar ya...maşallah...
aserkansatı
09-11-2006, 20:56
Sen gel gel,alabalık bol burada,gideriz hep beraber...
Abi süpoer balıklar hakikaten.HEle son resimde iyice içim kımıldandı.Özledim yaw.Bu arada biz suni alabalık alırdık annem tereyağlı yapardı onu.O zaman kuru olmazdı.tereyağlı bi dene abi derim ben.Ellerine sağlık.Afiyet oldun.İnşallah bizede nasip olur.Saygılar.
aserkansatı
11-12-2006, 21:05
Sağol Yunuscan,dediğin yöntemi deneyeceğim.İnşallah tutarsın tabi, yeter ki çevrende alabalık olan bir yer olsun...İzmirde otururken benim için de hayaldi alabalık ama Amasyada tutmayanı dövüyorlar...:D :D :D
Bizim burada da dolu alabalık.HEm de hakiki alabalıkalar.Her çeşidi var ama Bulgar sınırında kalıyor o dereler.Bi de Armağan barajında var.Ama buraların hepsi uzak yerler.Babam da götürmez beni buralara.Zaten ben büyüyüp araba alana kadar o göllerde ve derelerde balık kalmayacak.:(
aserkansatı
11-12-2006, 21:16
Tutarsın o zaman merak etme...Hemen nesilleri tükenecek değil ya... Biraz daha sabret tamamdır...;)
cansever
28-03-2007, 22:08
abi gercekten tebrikler bu arada ben bursadan alabalıgtın en iyisi burdadır uludag alası kırmızı benekli burayada beklerim ve biz alabalıgı bu sekilde golde degil kucuk derelerde avlıyoruz surekli yuruyerek guzel bi avlanma tarzı:D
aserkansatı
06-04-2007, 21:17
İnşallah beraber de olta atarız Cansever...Hem sizin ki tam spor olur dere boylarında ilerlerken...
cansever
06-04-2007, 21:18
ewet abi beklerim abi buralara yolunuzun duserse en iyi sekilde agırlamaya calısırım
aserkansatı
06-04-2007, 21:21
Biz de Amasyaya bekleriz sevgili kardeşim...Rastgelsin...
okidoki59
17-05-2007, 18:54
serkan abi gerçekten güzel bir av olmuş :helal: :helal: afiyet olsun....bunun yanında mekanda çok harika ....rastgele....
MEHTERAN
21-05-2007, 15:47
ewet abi beklerim abi buralara yolunuzun duserse en iyi sekilde agırlamaya calısırım
Biz Türk milletiyiz, misafiri kim sevmezki buralara gelen olsa bende en iyi şekilde ağırlarım tabiki ama gelen yok, tabi gelmezler, deniz yok balık yok kışın bol bol soğuk yazın ise iki ay yaz gerisi kuru ayaz bilen bilir benim kötünahiyemi. Gelen herkeze açıktır kapılar sonuna kadar. Hatta birde porselen paketleriz giderken. Saygılarımla.
Serkan tebrik ederim,bulunduğunuz ortamın doğal güzelliğine gerçekten hayran kaldım,balıklar da harika belli ki çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
freediver
28-05-2007, 23:52
serkan abi tebrikler...
keske birde fotograf koysaydin
fotoğraf yoksa bende asla inanmam..kanıt lazım kanıt...yazmakla olmuyor...:deli:
aserkansatı
29-05-2007, 12:49
Eklentilerimi kaybettim.Yenilerini tutacağımdan eskilerinin hükmü yoktur...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.