Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : sazana bakın hele

sssuvari
30-08-2006, 13:02
arkadaşlar gördüğünüz sazanı tabir caizse dağın başında tutuyorum 5 6 sene önce göletten tuttuğum balıkları tarla sulamak için açtığımız kuyuya atmıştık şimdi çok güzel keyifle tutuyoruz

[Only Registered Users Can See Links]

serkan arslan
30-08-2006, 21:33
Hocam Vİdeo İÇİn Saol Ama Herkez Mov Formrtindakİ Vİdeolari AÇamaz Herkezİn AÇacaĞi Formatta Olursa Avİ Falan İyİ Olurdu TeŞekÜr Ederİm

sssuvari
31-08-2006, 16:49
avi si buyrun

serkan arslan
01-09-2006, 19:09
avi si buyrun

saol arkadaşım çok tşk. ederim

SERKAN ARSLAN 1978

ADAPAZARI SAKARYA

serkan arslan
01-09-2006, 19:19
HoÇam HoŞ GÜzelde 5 6 Sene Öncekİ Atilan Balik Bİraz Daha BÜyÜk Olmazmi Yazik O Baliklar Ufak Avlamada 1-2 Kg Olunca Avlarsin Bence

sssuvari
02-09-2006, 09:54
evet haklısın o balıklar küçük çünkü onlar bıraktığım balıkların yavruları bende tekrar suya bıraktım. nasıl olsa onları tekrar avlarım :)

Taygun KOCABIYIK
02-09-2006, 10:14
Çok güzel video tebrikler inanın büyük keyifle izledim :)

Uzm.Dr.Rastgele
02-09-2006, 15:02
Arkadaşlar cahillik zor iş.Bilgisayar hakkında çok cahil olduğumu daha öncede belirtmişdim.Verilen link e tıklıyorum.Hemen paylaş diye bir site çıkıyor.Dosya adı:Sazan balığı yazıyor. ve aşağıda lütfen bekleyin yazıyor.O yazı kaybolunca da dowbland diye bir şey çıkıyor.Tıkladım sonra aç dedim.Bir süre sonra açıldığında media player müzik çalarken ekranda çeşitli motifler ve şekiller var ya onun gibi bir ekran açılıyor.0,47 sn süre.Vallahi ben beceremedim galiba.Ama balıklarıda merak ediyorum.Ne yapmalıyım...:)

sssuvari
02-09-2006, 16:09
Arkadaşlar cahillik zor iş.Bilgisayar hakkında çok cahil olduğumu daha öncede belirtmişdim.Verilen link e tıklıyorum.Hemen paylaş diye bir site çıkıyor.Dosya adı:Sazan balığı yazıyor. ve aşağıda lütfen bekleyin yazıyor.O yazı kaybolunca da dowbland diye bir şey çıkıyor.Tıkladım sonra aç dedim.Bir süre sonra açıldığında media player müzik çalarken ekranda çeşitli motifler ve şekiller var ya onun gibi bir ekran açılıyor.0,47 sn süre.Vallahi ben beceremedim galiba.Ama balıklarıda merak ediyorum.Ne yapmalıyım...:)

estağfirullah senin sorun kodek ten kaynaklanıyor arkadaşımı bunu yüklersen problemin hallonur inşallah

h.barutcu
02-09-2006, 20:27
Tebrik ederim belgesel filmi gibi olmuş.Su kuyusunda yemleme yapıyormusunuz yoksa balıklar kendi çabalarıyla mı yaşıyorlar:D

sssuvari
03-09-2006, 09:54
yemleme falan yapmıyoruz tamamen doğal ortamında yaşıyor. söğüt ağacı onlar için çok güzel bir besin kaynağı oluyor. ağaca konan sinek kelebek ve kurtlarla besleniyorlar. istisna olarak tabi gittiğimde yanımda ekmek götürüyorum