PDA

Tüm Versiyonu Göster : 03.09.06 sasi ile levrekler.

ykmk
04-09-2006, 09:17
HErkese merhaba.Dün gittiğimiz avdan(Kırklareli barajı) sasi ile çok güzel balıklar aldık.7 tane levrek aldık ki bir tanesi bayağı bi iri.Derinlik 8-9 metre idi.7-8 tanesini falan kaçırdık.ZAten balıkların çoğunu HAkan eniştem tuttu benim oltayla.Ben 3 tane kaçırdım birisinin büyüklüğüne hayran kaldık.En az 1.5-2 kilo vardı.Sasiyi almış oynuyo bizi görünce tükürdü.TAbi sasi paramparça.Çok zevkli bir av oldu.Tek iğne olduğuna balık çabuk kurtuluyor.İri sazanların ve levreklerin gün batımında yaptıkları dansla balık tuttuğumuz yeri terkettik.YAnlız giderken çok güzel bir koy keşfettim.HAftaya kısmetse oradayım.Neyse resimleri ekliyorum.Toplam 800 gr kadar balık yakaladık.

Taygun KOCABIYIK
04-09-2006, 09:22
Yunuscan tebrikler çok iyi balıklar
2. resim sanatsal değer taşıyor çok hoş gerçekten :)
Kaçanlarında o barajdan kaçma şansları olmadığına göre er geç senin oltana tekrar takılıcaklar :)

ykmk
04-09-2006, 09:51
Sağol TAygun abi.Bir de bu sefer balıkları bir poşede koyup ölmelereni beklemedim.Almanyada yaşayan bir Türk arkadaşla tanışmıştım Enez de.Orada balığın tam omuriliğine hızlıca bir taş veya birşeyle vuruyormuşsun direk ölüm gerçekleşiyormuş.Bende öle yaptım.BAlık çıktığı gibi omuriliğine hızlı bir şekilde vurdum ve balık birdaha hareket edemedi.Direk beyin felci oluyor herhalde.Bence çok iyi bir yönten artık her zaman bu yöntemi uygulayacağım çünkü hayvanın boğularak ölmesi ona daha acı veriyor olsa gerek.Hatta bunun için daha güzel ve iri bir taş bulacağım.Kaçarı yok kesin ölüm gerçekleşiyor.Hele hele levrek gibi uzun süre yaşayan bir balık için bunu yapmak şart.

katiti
04-09-2006, 09:52
Yunuscan tebrik ederim, inşallah en kısa zamanda o kaçan "ufaklığın" da resmini eklersin buraya;) :D .

HALDUN YALIMLI
04-09-2006, 09:58
Yunuscan tebrik ederim kardeşim tatlısu deniz farketmiyor senin için tekrar tebrikler. RASTGELSİN.

Uzm.Dr.Rastgele
05-09-2006, 20:08
Hadi yine nafakayı doğrultmuşsunuz abisi.Bereketli olsun.