PDA

Tüm Versiyonu Göster : rastgelsin ekibi çeşmede

Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 09:18
Güven ve Mert abimle birlikte çeşme yapalım dedik. Fırtınaya rağmen Mert abi daldı ve 3-4 parça balıkla sudan çıktı. Ben ise midem bulandığı için sudan erken çıkmak zorunda kaldım netice 0 oldu. Oltayla öğlenden sonra biraz lidaki avladık. Bir ara güven abi at çek sinarit yaptı ama resimlemek aklımıza gelmedi. Birde pisi yakaladı onun resmini çektik.
Bu fırtınalı havada bu kadar balığı yakalamamız bile büyük şans.
Tüm balıkların resimleri yok ayıklarken onlarıda resimleyip koyarım :)
Mert abime teşekkürler inşallah daha güzel avlar yapıcaz birlikte ;)

Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 09:23
resimlere devam ediyoruz

Güven ÖZYELDAN
11-09-2006, 09:25
:) teşekürler tago bu yapacaklarımız başlangıçı :) sıra palazlarda ....

Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 09:28
Buda dönüşte hep birlikte çekildiğimiz resim. (arabanın kapısını açık unuttuğum için kendimi tebrik ediyorum.)

Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 09:28
:) teşekürler tago bu yapacaklarımız başlangıçı :) sıra palazlarda ....
Levrek palazı, lidaki palazı, sinarit palazı :deli:

erhan
11-09-2006, 10:13
Arkadaşlar çok keyifli vakit geçirdiğiniz yüzünüzden belli valla. Avınız güzel geçmişe benziyor.Tebrikler. Ama diğer fotoları da çok merak ettim ettim doğrusu.

Selamlar

levrek
11-09-2006, 11:19
Bravo arkadaşlar,umarım bundan böyle daha da irilerine rastgelirsiniz,sevgilerimle

HALDUN YALIMLI
11-09-2006, 12:28
Tebrikler arkadaşlar umarım keyifli bir gün geçirmişsinizdir. Umarım hepbirlikte güzel avlar yapacağımız günlerde gelecek. RASTGELSİN.

Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 19:40
hasılat aşağıdadır...

aserkansatı
11-09-2006, 20:01
Ekip sıkı çalışmış...Tebrikler...

rüzgar2
11-09-2006, 20:12
Gelemedim şu İzmir e bu yaz...Neyse arkadaşlar eminimki çok eğlenmişinizdir..Amasya dan selamlar

sbasaran
12-09-2006, 07:17
tebrik ederim arkadaşlar. SATIŞtan elde edilen hasılat böyleyse... afiyet olsun. güzel av olmuş. onları bile bulamayanlar var.

mozdil
12-09-2006, 07:45
Tebrik ediyorum. Güzel bir av olmuş.

Uzm.Dr.Rastgele
12-09-2006, 20:52
Avınız çok kötü geçmiş.İnşallah bol bol takımlarınız takılıp takılıp kopmuştur.Keşke fırtına olsaydı da bunları dahi tutamasaydınız ve boş gelseydiniz.:deli:

Şaka şaka,ben yaklaşık 3 haftadır balığa gidemiyorum,ondan kafayı kırmak üzereyim.Geçen sene şu an oturduğum evi aldım.Evi alırken arabamı da satmışdım.Araba olmadan da evde çakılıp kalıyorum.Neyse allah büyük elbet bir gün ayağımı yerden kesecek bir şey alacağım.O zamana kadar dostlar sağolsun.

Sevgili arkadaşlarım havanın olumsuzluğuna rağmen maşallah yine bir şeyler çıkarmışsınız.Bereketli olsun ve daha iyisi ve irisinin denkgelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum.

Taygun KOCABIYIK
12-09-2006, 21:10
İshak abicim senin öğrencin olarak sparus aurata sülalesine göz açtırmadım :D
en az 10-12 tane lidaki geri saldım çok ufak olmalarından dolayı ama onları bile çekmesi büyük keyifti sülalenin kanı asil gelirken ufağıda büyüğüde aynı şekil geliyor :)

Uzm.Dr.Rastgele
12-09-2006, 21:19
Taygun, abisi işi kapmışsın.Gerçekten de dediğin gibi avuç içi kadar piç lidaki diye tabir edilen bu asil ırkın her bireyi kalıbına bakmadan yeme adam gibi basıyor.Sadece dilini anlıyacaksın.Lidakinin veya çupranın yeme asılmasında veyahut yeme dudağının ucuyla dokunmasında dahi bir asalet var.Bu balığa gerçekten büyük saygı duyuyorum.küçük lidakileri zarar vermeden geri doğasına salıvermen çok asil bir davranış.:D :D :D

katiti
13-09-2006, 12:08
Avınız çok kötü geçmiş.İnşallah bol bol takımlarınız takılıp takılıp kopmuştur.Keşke fırtına olsaydı da bunları dahi tutamasaydınız ve boş gelseydiniz.:deli:

Valla boş dönmek hariç diğerlerinin hepsi oldu:D :D :D ...