Tüm Versiyonu Göster : Çanakkale'den selamlar
KOFANACI
27-09-2006, 19:16
Biz lüfer/kofana sezonunu açtık. Darısı sizin başınıza. Bu sezondan oldukça ümitliyim, umarım yanılmam. Tek avda yakalanan lüfer/kofana resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Selamlar. RASTGELE.
[Only Registered Users Can See Links]
1749
Taygun KOCABIYIK
27-09-2006, 20:51
Hey maşşallah adeta balıkçı tezgahı olmuş orası :)
tebrikler
Aman da aman kuzu gibiler maşallah,böyle haberlerin gelmesi sevindirici gerçekten,umarım herkes için bereketli bir sezon olur,sevgilerimle
sbasaran
28-09-2006, 07:51
hey maşallah beee. bunlar ne böyle. ellerine sağlık. bir tezgahı dolduracak kadar balık tutmuşsunuz. bu resmi görünce en çok ben sevindim. hava da lodos olduğuna göre en kısa sürede buraya da gelirler. gözümüz yollarda kaldı zaten. tekrar tebrik ederim.
bir de bu resmini gördüğümüz balıkları nasıl avladığını, ne tür avlandığını anlatırsan bilgiler tüm üyelerimize ulaşır.
şimdiden teşekkürler.
Süleyman Abi boşa bekleme bu tarafa gelecek pek birşey kalmamış valla :P :D.
Tebrikler, çok bereketli olmuş...
HALDUN YALIMLI
28-09-2006, 09:14
Hey maşallah be DERYA KUZUSU bunlar, insanın içini gıdıklıyorlar ya, umarım bizede denk gelir. RASTGELSİN
Maşallah Allah bereketinizi artırsın. Süleyman abi seninde kemiklerin titriyordur şimdi lüferleri görünce:)
sbasaran
28-09-2006, 12:15
ne demezsiniz. o kadar çok özledim ki... bir buluşsak hiç ayrılmaya niyetim yok ama... beklemekten başka çerem de yok... ben sabırla onları bekliyorum.
KOFANACI
29-09-2006, 17:50
Tebrik mesajınız için teşekkür ediyorum. Sizlere daha fazlası rastgelsin. Sezonu yeni açmamıza rağmen çok başarılı bir av oldu. Resimdeki lüfer/kofanalar 2 saat içerisinde avlandı. Adeta istavrit çaparisi gibi at-çek yaptım. YO-ZURİ marka ARC MINNOW EX(F) model sahte kullanıyorum. Lüfer için kesinlikle tavsiye ediyorum. Rastgelsin.
:'( :'( abi mükenmel av olmuş ya kızmazsanız ya biraz katliyam olmamışmı?:'( :'( kızmayın bana
Uzm.Dr.Rastgele
06-10-2006, 13:31
Güzel bir av olmuş.:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.