Tüm Versiyonu Göster : Herkese merhaba
Herkese merhaba
Forumu keşfedeli henüz 5 saat kadar oldu ve okumaya doyamadım. şu an saat 01:58 ve daha okunacak çok şey var.
Forumu yaratanlara, değerli zamanlarını ayırıp tecrübe ve bilgilerini paylaşanlara teşekkürler.
kıvanç merhaba hoşgeldin....deneyim ve maceralarını bekliyoruz...
Taygun KOCABIYIK
30-09-2006, 08:13
Kıvanç abi aramıza hoşgeldin...
Hoşgeldiniz, paylaşımlarınız ile sitemiz daha da büyüyecektir...
aganta borina borinata
02-10-2006, 06:55
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Hepinize Teşekkür ederim.
Sizlerin yanında ben oldukça acemi kalıyorum. Lise döneminde avlanmalarım dışında tekrar başlamam epey zaman aldı. bu durumda epey paslandığımı rahatlıkla farkettim. henüz kayda değer bir avım olmamakla birlikte fırsatları değerlendirmek istiyorum.
Bu arada İzmir'li oltacıların bir araya geldiği bir av düşüncesi konulardan birinde geçiyordu. Ama devamında hiç kimseden tepki gelmediğini gördüm. Eğer böyle bir organizasyon olursa en katılmaya talibim.
Bu hafta hava mükemmel. Hafta sonu dolunay var!!!
hepinize rastgelsin.
Hoşgeldin balıkcı dostum,organizasyonu izmirli arkadaşlarla birlikte düzenleyebilirsiniz tahminimce.
Uzm.Dr.Rastgele
17-10-2006, 20:33
Sevgili Kıvanç, dost meclisine hoşgeldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle rastgelsin diyorum.:D
Forumun saatimi hatalı, yoksa yayın noktasından mı kaynaklanıyor?
Gönderim saatlerini yerel saatle bir türlü uyuşturamadım.
Teşekkürler İshak bey.
Sizlerin hoş muhabbetini izlemek ve ara sıra katılmak açıkçası zevk veriyor. Hele sizin raporlarınız oldukça muhteşem. tecrüblerinizi bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
kıvanç bey aramıza hoş geldiniz.paylaşımlarınızı bekliyoruz.
hoşgeldiniz kıvanç bey.olası bir izmir organizasyonuna katılmaktan mutluluk duyarım.şimdiden söyleyim dedim.:)
Hoşbulduk arkadaşlar.
Herkesin kadir gecesi mubarek olsun.
Uzm.Dr.Rastgele
19-10-2006, 20:32
Sağolasın Kıvanç kardeşim.Hepimizin kadir gecemiz mubarek olsun.Cenab ı allahım bu büyük milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.