PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aman Aman Dikkat ...

Bir Dost
14-10-2006, 23:37
Aman aman dikkat arkadaşlar ufak bir hata yada dikkatsizlik nelere yol açıyor bir bakın...

İngiltereli Makine Operatörü Darren Williams balık avlamak isterken yanlış bir hareket sonucu 100 gramlık kurşunu gözüne soktu.

aganta borina borinata
16-10-2006, 12:27
ya kardeş nerden buldun bunları...

..............

Oxdatity
16-10-2006, 16:56
ben benzer bi olayda takılan olatayı kurtarmak için misinayı gerdiğimde olta kurtuldu ve hızla gelip dişime çarpıp kırdı...

benimde gözüme falan gelebilirdi Allah korudu derim hep...

Arkadaşlarım gülerdi ama ben hep gözüme falan gelmedi diye sevinirim...

Ogün bugündür dikkat ediyorum en azında oltayı gererken arkamı dönüyorum :)

Bir Dost
16-10-2006, 19:41
ya kardeş nerden buldun bunları...

..............
Enteresan olaylara göz geçirirken gözüme takılan bir haberdi sizinle paylaşmak istedim

mufi
17-10-2006, 06:13
çok berbat durumlar...allah korusun diyelimde.. ama tedbir yine bizden..
arkadaşlar balık tutmayı hiç bir zaman hırs yapmamak lazım...ben yapmadım
sizlerde yapmayın..hırs ve ihtiras aşırı olunca tehlike ve mutsuzluk. getirir
araştırmacı ol ama ihtiraslı olma..

erhan
17-10-2006, 11:35
Dikkat edelim bizler bu İngiliz kadar şanslı olmayabiliriz.

kutluhan
30-03-2007, 07:27
abicim yapmayın böyle fotoları koymayın ya, zaten bi kaçkez kulağımıza iğne takılmışlığı var.

zaten uzun zamandır sağımda solumda çok yakında başka avcı olmamasına özen gösteriyorum. hele o bostanlı karsıyaka sahilinde yazın oltayı gören alıp sallıyor düşünmeden. aman dikkat diyim.

discus
30-03-2007, 19:30
ben bu tür olayın olmaması için genelde takılan olta suda çok açıkta değilse biraz yoklayıp kesiyorum.aman allah muhavaza ne gerek var 3 kuruşluk takım için.

MEHTERAN
31-03-2007, 21:39
Gülü seven dikenine katlanırmış. Tabiki çok dikkatli olmak lazım. Allah kimsenin başına böğle olaylar getirmesin. Ama şu gerçeği unutmamam lazım, dağa çıkan kurdu görecektir. Balık tutmak isteyende popoyu ıslatacaktır. ........ ıslanmadan balık tutulmaz. SAYGILARIMLA.

CaTSiLeNcE
02-04-2007, 12:14
ben ilkokuldayken Antalya devlet hastanesine dilinde balık iğnesi bir çocuk getirmişlerdi hiç unutmam.. ama bu resimdekiler de unutulmayacak cinsten.. dikkatli olmak lazım..

twennwolf
04-07-2007, 09:18
aman aman allah korusun yaaa. allah düsmanima vermesin cinsinden olaylar

pene
20-08-2007, 12:01
korkunç..
dikkatli olmalı..

ünalmusa
27-08-2007, 19:10
pendık sahılınde ıstavrıt tutarken elıme caparı gırdı gerı gelmedı mısıneyı kestık kancayı karsıya gecırıp oyle cıkarttık bu goruntulerın yanında bızımmkı hıc bırseymıs allah yardımcısı olsun

emre97
27-08-2007, 19:48
valla can abı doğru herşey de dikkatli olmamız gerekir:helal: :helal: :helal: :helal:

aliemmi
23-09-2007, 05:38
Allah hepimizi koruısun böyle durumlardan. gerçi benden kurşundan bi defa nasibimi aldım ama çok şükür ufak bi olaydı kurşunu sallarken nasıl ettiysen elime dolaşmış misina fırlatıyı m derken çat göğsüme bi çarptı domdom kurşunu gibiydi:D garip olansa kurşun göğsüme çarptıkatn sonra koptu göğsümden bi 10 metre ileriye sekti.

xnode
24-06-2008, 11:57
Çocukluğumdan bir anım var..
Tekirdağ'da kaşıkla at-çek yapıyordum. Yanımda da veledin biri yüzmeye çalışıyor. Çocuğa git diyorum gitmiyor, öteki tarafa geçiyorum o da geliyor. Neyse ya sabır ya sabır..
Arkam dönük kaşığı fırlattım birden Anaaaaa diye bir ses geldi. Çocuğun sırtına üçlünün ikisi girmiş. Haydaa. Çeksen çekilmez, bıraksan bırakılmaz.
Sinir olmuştum. Annesi de gelip bana fırça atmaz mı..
Hiç unutmam :D

Anıl ÜNALAN
24-06-2008, 18:22
Çocukluğumdan bir anım var..
Tekirdağ'da kaşıkla at-çek yapıyordum. Yanımda da veledin biri yüzmeye çalışıyor. Çocuğa git diyorum gitmiyor, öteki tarafa geçiyorum o da geliyor. Neyse ya sabır ya sabır..
Arkam dönük kaşığı fırlattım birden Anaaaaa diye bir ses geldi. Çocuğun sırtına üçlünün ikisi girmiş. Haydaa. Çeksen çekilmez, bıraksan bırakılmaz.
Sinir olmuştum. Annesi de gelip bana fırça atmaz mı..
Hiç unutmam :D

Aman tanrımm ! Geçmiş oLsun umarım fazLa yırtmamışsındır çocuğun sırtını abi yaa. Aman iyi sırtına geLmiş başka biyerine geLse. Dikkat etmek Lazım böyLe şeyLere abi ;)