Tüm Versiyonu Göster : Karaburun AŞkim.....
12 Kasim Organİsyonunda Olmaktan Çok Mutlu Oldum, Yunuslar Olasaydi Mercanlar Duble Olacakti(42munara PabuÇ Gİbİ), Tabİ YeĞenİmde Olsaydi MuhteŞem Olacakti. Ayrica ButÜr Organİzelere Katilacaklarin Dİkkatİne 1-muhtardan İkametgah 2-nÜfus Suretİ(resİmlİ)fotokopİ 3-adlİyeden Temİz KaĞidi..4-mercani Tekneye Çekerken ÖpÜcÜk DaĞimalari Gerkecek 5-av DÖnÜŞÜ Arabada Uyumiyacak Olmalari Gerekmektedİr... Tabİkİ Şakaaa Ama 4 Ve 5 Madde GerÇekkkk.....:d
Uzm.Dr.Rastgele
14-11-2006, 07:56
Sevgili kaptanım,avınız güzel geçmiş,ekip ise bir harika.Bir defa Cem Abi ile çıkmıştım mordoğandan hakikaten güzel mekan.
Taygun KOCABIYIK
14-11-2006, 09:05
Adnan abicim birdaha Güven abiyi almıyoruz o zaman dönüş yolunda o virajlarda arka tarafta sağa sola savrula savrula horul horul uyudu hehehe :D
Güven ÖZYELDAN
14-11-2006, 11:31
ben zaten bir daha gelmem abicim kumaşların acısını hala hisseediyorum ....:)
Abi öpücük konusunu fazla deşmeyelim valla adımız çıkar :D. Hem biliyorsun ben uyumadım da ;)...
Adnan abi,
Ben istenen evrakları çıkardım. İmza sirküleri,noter onaylı diploma fotokopisi vs gerekiyorsa onları da halledeyim :)
can incili
14-11-2006, 14:11
Adnan bey
bu organizasyonlar için tarafımıda kabul ederseniz sevinirim
Taygun KOCABIYIK
14-11-2006, 17:37
Adnan abi karşıyaka-konak seferi yapan bir vapur kiralamayı düşünüyorum ben anca yeter :)
Sİte Sakİnİ ArkadaŞlar, Dostlar, Avdan Anlayan, Denİze DÜŞÜnce Yilana Sarilmiyacak, Dostuna Sarilacak, Herkezİn BaŞimizin Üzerİnde Yerİ Vardir Bİlgİlerİnİzee.....
aganta borina borinata
15-11-2006, 07:32
arkadaşlar izmirde muhtar tanıdığı olan var mı?
rastgelsin...
HALDUN YALIMLI
15-11-2006, 08:01
Adooooooooo sen ne güzel şeyler yamışsın öyle be abi. Malum sebeplerden katılamadım, önümüzdeki avlara bakacaz artık diyelim. Senin canın sağolsun elbette beraber gidecez. 5. maddeyi açıkladınmı dönüş yolunda arkadaşlara?
arkadaşlar tutğunuz yediğiniz sizin olsunda muhabbetlerinizede doyum olmuyor ama resimler nerde şu pabuc gibi olanlardan görmek isteriz agedeşle.hepize selamlar.;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.