Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin Ailesi / 2
Uzm.Dr.Rastgele
22-11-2006, 21:47
[Only Registered Users Can See Links]
Rastgelsin ailesi üyelerinin acısıyla tatlısıyla bitmekte olan ''2006 yılı icraatlarından'' 80'li yılların hit şarkısı olan bir müzik eşliğinde slayt sunumları.1 nci bölümden daha kapsamlı ve yine ''bizlere'' ait ve azıcık dahi olsa yüzümüzde gülümseme yaratacak ,yaşadıklarınızdan küçük küçük kesitler.İndirilmesi biraz zaman alıyor ama emin olun değecektir.(İnşallah 1 nci bölümden daha çok güzel olmuştur.)Herzaman daha iyisi ve irilerinin sizlere denk gelmesi dileğiyle tüm dostlara rastgelsin diyorum.
Uzm.Dr.Rastgele
23-11-2006, 14:40
[Only Registered Users Can See Links] bu formatta sitenin paylaşımına sunulan sunumları, bazı site arkadaşlarımızın açamadığını Msn'den ve sitenin özelinden bana gönderdiği mesajlardan anladım.Ve yardımcı olmak için şu yolu izlemelerini öneriyorum.Aslında çok basit ve ne yalan söylüyeyeim bende daha yakın tarihe kadar bilmiyordum.:)
Uzm.Dr.Rastgele
23-11-2006, 14:41
ikinci aşamada bu yapılacak...
Uzm.Dr.Rastgele
23-11-2006, 14:42
3 ncü aşamada bu yapılacak ve görüntü bilgisayarınıza inecek......
gokseldbuga
23-11-2006, 15:45
.rar uzantili arşiv dosyalarını açabilmek için winrar, powerzip vb bir araca ihtiyaç vardır. Benim gene bir önerim var :D,
izarc, hem bedava hem digerlerinden daha hızlı, hemde birçok uzantıyı açabiliyor
[Only Registered Users Can See Links]
Güven ÖZYELDAN
23-11-2006, 16:15
:) ellerinize sağlık valla harika olmuş her iki slayt gösteriside ishak abi ....tesekkürler
aserkansatı
23-11-2006, 16:43
İshak ellerine sağlık.Büyük aile fotoğrafı çok daha güzel oluyor elbette...
Taygun KOCABIYIK
23-11-2006, 17:41
İshak abi 1. harikaydı 2. daha iyidir hemen indiricem :D teşekkürler
ramazanuçar
23-11-2006, 17:54
ben bu rapidshare den hiçbir görüntüyü açamıyorum herhalde bilfisayarımda bir problem var.hep alternatiflink uyarısı veriyor.
gokseldbuga
23-11-2006, 20:20
Ramazan Bey sorunu tam anlayamadim ama, eger bilgisayarinizda herhangi bir indirme araci var ise premium uyelik olmadikca gercek dosyayi degil bir html sayfasi indirir. Bu program icinden kullandiginiz browseri iptal ediniz, yada bu programi kapatiniz, gerçi bazilari kapatsanizda otomatik çalışır, örnek downlaod manager.
sorunu tam olarak anlatırsanız yardımcı olabiliriz
Alparsbeğ
24-11-2006, 08:16
Abi, slaytlar cok guzel olmuş ellerine kollarına yüreğine sağlık
Selamlar
Sevgi ve Işıkla kalın
aganta borina borinata
24-11-2006, 09:04
ishak abi ellerine sağlık...rapidshire den dosya indirmeyi de açmışsın...rapidshire den bütün dosya indirimlerinde bu yöntem kullanılır...eğer netten büyük dosyalar indirmiyorsanız download programları kullanmayınız...
rastgelsin...
ramazanuçar
24-11-2006, 10:09
aşağıdaki gibi bir problem oluyor bende.
eklentiyide yapamadım herhalde kusura bakmayın.
aganta borina borinata
24-11-2006, 11:53
ramazan bey...görünyü mesaj modunda eklentiler klasörünü kullanarak ekleyiniz..elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
rastgelsin...
İshak dostum, sana daha çok övgü yapmaktan korkuyorum adeta,birincisine güzel dedik,ahanda ikincisi super olmuş,üçüncüsü için ise daha neler olacak diye merak içinde bekliyorum,ellerine sağlık
Uzm.Dr.Rastgele
25-11-2006, 12:35
Sevgili kardeşim,o sizlerin kendi güzelliğiniz....
ishak bey tavsiyenize uyup slaytlarınızı inceledim. ellerinize sağlık çok güzel olmuş. mesajınızda da dediğiniz gibi benim de aranızda olacağım günleri iple çekiyorum. dostlukların kalıcı olması dileğimle.
Arkadaşlar selam,ben bu işi beceremedim bir türlü...İzarc ıda indirdim ama bana sormuyorki winzip ile açmayı deniyor onuda yapamadım...Deliricem çok merak ediyorum yaw...Yardııııııım
gokseldbuga
27-11-2006, 11:34
Onur, oncelikli winzipi kaldirabilirsin, izarc cok daha basarili. Kaldirmak istemezsen dosyanin ustune sag tikladigin zaman izarc geliyormu menude? geliyor ise izarca tikla extract to ...\folder ismi olana tikla, bir klasor olusturup icine acar. Beni msn den ekle birlikte yapariz, gokseldbuga@hotmail.com
Göksel selamlar.msn den yazıştığım doğan dostumuz yardımcı olmaya çalıştı ama nafile sorun benim bilgisayarımda power point olmayışından kaynaklanıyormuş.İlgine çok teşekkür ederim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.