PDA

Tüm Versiyonu Göster : kıyı haritaları

mufi
28-11-2006, 10:16
Arkadaşlar buradan yayınlayıp ta ortak fayda saglıyacagımız kıyı derinlik haritaları (internet kaynaklı) yada program bilgisi olan varmı.?:)
teşekkürler

gokseldbuga
28-11-2006, 10:32
ben gecenlerde Magellan direct route europe indirdim bir yerlerden, Adnan veya Erol abi ihtiyac duyarlarsa gonderirim.

levrek
28-11-2006, 19:47
Gökselcim,teklifin için teşekkür ederim,mevcut haritalar GPS imde yüklü zaten,sevgilerimle

katiti
28-11-2006, 22:49
ben gecenlerde Magellan direct route europe indirdim bir yerlerden, Adnan veya Erol abi ihtiyac duyarlarsa gonderirim.

Yanlış bilmiyorsam direct route europe yol haritaları olması lazım. ben size magellan mapsend bluenav versiyonunu tavsiye ederim, nokta nokta derinlikleri veren deniz haritalarını kapsıyor...

giritli
30-11-2006, 09:58
Arkadaşlar bugün biraz araştırdım.İzmir de Yatmar Yatçılık firması (tlf:0.232.4217088) Deniz Kv.Kmt.nın seyir haritalarını satıyor.Haritalar parça parça (örneğin izmir körfezi,çeşme tarafı,sığacık-dilek boğazı arası ve dilek boğazı-bodrum arası gibi).Bütün kıyı şeridi ve denizlerin nokta nokta derinlikleri varmış haritalarda.Adet fiyatı 44,00 ytl miş.Bugün fırsat bulursam yerleri bana çok yakın bakmaya çalışıcam.İlgilenenlere bilgilerini iletirim.Çok büyük değilse ya da parçalar halinde tarattırabilirsem siteye eklerim.Tabi bu yapıcağım yasalmı değilmi bilemiyorum.Yasal değilse başımız ağrımasın sonra.Napalım artık nepiniz adına yatarım içerde.

aganta borina borinata
30-11-2006, 13:28
sevgili onur...1 adet harita için o parayı vermeye bence değmez...bi gps alsan ve ona haritaları yüklesen senin için daha kullanışlı ve ekonomik olabilir sanırım...

rastgelsin...

gül-bodrum
14-12-2008, 22:30
Arkadaşlar bugün biraz araştırdım.İzmir de Yatmar Yatçılık firması (tlf:0.232.4217088) Deniz Kv.Kmt.nın seyir haritalarını satıyor.Haritalar parça parça (örneğin izmir körfezi,çeşme tarafı,sığacık-dilek boğazı arası ve dilek boğazı-bodrum arası gibi).Bütün kıyı şeridi ve denizlerin nokta nokta derinlikleri varmış haritalarda.Adet fiyatı 44,00 ytl miş.Bugün fırsat bulursam yerleri bana çok yakın bakmaya çalışıcam.İlgilenenlere bilgilerini iletirim.Çok büyük değilse ya da parçalar halinde tarattırabilirsem siteye eklerim.Tabi bu yapıcağım yasalmı değilmi bilemiyorum.Yasal değilse başımız ağrımasın sonra.Napalım artık nepiniz adına yatarım içerde.

evet evet bay giritli ben istiyorum.Eğer mümkünse dilek boğazı-bodrum arası olan derinlik haritasına ihtiyacım var.Erol bey sağolsun yolladı ama maalesef yeterli olmadı.Gps olmadığı için almıyorum.Mail olarak yollayabilirsinizde.Şimdiden teşekkürler.

dilki
14-12-2008, 22:50
Onur hocam olayın yasal boyutunu gözardı etme derim eğer içeri düşersen merak etme sitede senin için kampanya yapar her tuttuğumuz balıklardan ortaya karışık güzel birşey yapar ziyaretine geliriz:D
İstersen iç çamaşırı ve içiyorsan sigarada getiririz:D
Ama sigarayı tavsiye etmem içilen her sigara tabuta çakılan bir çivi gibidir!!
DUMANSIZ HAVA SAHASINI DESTEKLEYELİM ARKADAŞLAR!!!!!