Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : çok özledim be arkadaşlar

mufi
08-12-2006, 10:53
Çok özledim be..
uzun zamandır yapamadım..
bir gün batımında sahilde dostlarla bir ateşin başında.
Nicos'un secret love ve nihavend ini dinlerken.
bir yudum alıp uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara...
taaa..güneşin battıgı yere....
denizin ve sahilin o büyülü ortamında..
sessiz ve sakin sohbetleri...
yaşadıgıma tekrar şükretmeyi...özledim.
iyi ki varım ve iyi ki varsınız arkadaşlar demeyi....
çok özledim....ama çok özledim..
muvaffak işmen

HALDUN YALIMLI
08-12-2006, 12:07
Muvaffak abim seni böyle içlendiren şey nedir? Öyle dokunaklı yazmışsın ki etkilenmemek elde değil.

yalcinicli
08-12-2006, 12:58
uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara...

Muvaffak oyle dalip gideceksen biz gelmeyelim yani ;)

Güven ÖZYELDAN
08-12-2006, 15:31
bune içtenlik, bune güzellik abicim ne mutlu yaşayabilmek ve bunları özleyebilmek....

katiti
08-12-2006, 17:43
Abi sen nihavendi hazır tut, illa ki yaparız bu işi :)...

igmsva
08-12-2006, 18:24
canım abim benim.... bekle inşallah izmire dönünce bulucam seni (mayıs). bu özlemleri inan bende yaşıyorum. toplarız be abi arkadaşları gelenler yeter bize yok olmadı biz yeteriz be abi. sana diyarbakıdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum abiciğim. canım duygulu abim benim......

Taygun KOCABIYIK
08-12-2006, 18:53
Muvaffak abicim içten yazın için teşekkürler herkes hisseder ama herkes hissettiğini böyle dile getiremez :)
Bu arada İlker abicim inan izmirden uzak oluşun beni çok üzüyor hani öyle yakın hissediyorum ki seni sanki az sonra kapının önünde bir araba durucak korna çalıcak, balkondan bakınca hadi tago yürü balığa gidiyoruz diyeceksin izmir il sınırları içerisine girdiğinde seni harmandalı ve kılıç kalkan ekibiyle karşılayacam abi (Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)

igmsva
08-12-2006, 18:57
Muvaffak abicim içten yazın için teşekkürler herkes hisseder ama herkes hissettiğini böyle dile getiremez :)
Bu arada İlker abicim inan izmirden uzak oluşun beni çok üzüyor hani öyle yakın hissediyorum ki seni sanki az sonra kapının önünde bir araba durucak korna çalıcak, balkondan bakınca hadi tago yürü balığa gidiyoruz diyeceksin izmir il sınırları içerisine girdiğinde seni harmandalı ve kılıç kalkan ekibiyle karşılayacam abi (Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)
:artist: canım taygunum çok çok teşekkür ediyorum. sana bi şey söyliyeyimmi; hep sanal alemde dostluk arkadaşlık olmaz diyordum. yalancı çıktım sanırım. iyiki beni aranıza kabul ettiniz. sizleri tanımak için on dört gözle bekliyorum. dayarım be kardeşim arabayı kapına belki başka sürprizlerde olur kimbilir...

Taygun KOCABIYIK
08-12-2006, 19:00
:artist: canım taygunum çok çok teşekkür ediyorum. sana bi şey söyliyeyimmi; hep sanal alemde dostluk arkadaşlık olmaz diyordum. yalancı çıktım sanırım. iyiki beni aranıza kabul ettiniz. sizleri tanımak için on dört gözle bekliyorum. dayarım be kardeşim arabayı kapına belki başka sürprizlerde olur kimbilir...
Diyarbakır karpuzu getirirsen çok güzel süpriz olur abi beyaz peynirde aldık mı yanında tamam :D

igmsva
08-12-2006, 19:02
Diyarbakır karpuzu getirirsen çok güzel süpriz olur abi beyaz peynirde aldık mı yanında tamam :D
sana feda olsun... kendi ellerimle hazırlarım mezelerideeeeeee

katiti
08-12-2006, 19:16
(Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)

Tago emekli olduk ya bu sene, ekip yok ama ben tek başıma oynarım merak etme sen, ne de olsa zeybek esasen tek kişilik oyundur :P :D...

igmsva
08-12-2006, 19:22
ekip yok ama ben tek başıma oynarım merak etme sen, :P :D...
mertim eğer kabul edersen beraber bi çökertme yaparız. iyide oynarım haaaa nede olsa damarlar ege kanı

Güven ÖZYELDAN
09-12-2006, 08:08
rakı nerde kardeşim rakısız karpuz peynirmi olur :P :D

katiti
09-12-2006, 08:27
mertim eğer kabul edersen beraber bi çökertme yaparız. iyide oynarım haaaa nede olsa damarlar ege kanı

Abi kabul etmek ne demek, ne zaman istersen :)...

Taygun KOCABIYIK
09-12-2006, 09:07
rakı nerde kardeşim rakısız karpuz peynirmi olur :P :D
Abicim kötü örnek olmayalım diye o kısmı es geçtim ama İlker abim anladı ve mezeleri kendi elimle hazırlarım dedi eh bu güzelim şeyleri ayranla yiyecek halimiz yok :D

Rauf
09-12-2006, 09:46
Çok özledim be..
uzun zamandır yapamadım..
bir gün batımında sahilde dostlarla bir ateşin başında.
Nicos'un secret love ve nihavend ini dinlerken.
bir yudum alıp uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara...
denizin ve sahilin o büyülü ortamında..
sessiz ve sakin sohbetleri...
yaşadıgıma tekrar şükretmeyi...özledim.
iyi ki varım ve iyi ki varsınız arkadaşlar demeyi....
çok özledim....ama çok özledim..
muvaffak işmen--Muvaffak bey siz izmirde değilmisiniz?bana yakın olsaydınız bir nebze hasretinizi dindirir ikimizinde eskilerinden bahsederdik ortak noktalar mutlaka vardır selam eder vuslatın bir an evvel sona ermesi dileğiyle iyi günler dilerim.

aganta borina borinata
11-12-2006, 11:53
çok damardan muhabbetler vallahi...

rastgelsin...

igmsva
11-12-2006, 14:55
çok damardan muhabbetler vallahi...

rastgelsin...
:artist: :D doğan kardeşim seni de ağırlarız kardeşim gelirsin. mutlu oluruz.:D

aganta borina borinata
11-12-2006, 14:57
diliyorum umuyorum ve hatta temenni ediyorum...inşallah...

rastgelsin...

yalcinicli
11-12-2006, 15:59
Haydaaaa, ne o karpuz ve peynir olaylari. Yakistiramadim yani.
Tenekenin ustunde sardalyeden boklu kebap yapmak varken.
Karpuzcu arkadaslar, titreyin ve kendinize gelin. Biz balik tutkunuyuz yahu.
Ne balik aglasin ne de yanindaki. ;)

igmsva
11-12-2006, 17:51
abi napalım işler kesat ortada balık avlayan yok. varsada hepimize yetmez. taygunda gelirken benden diyarbakır karpuzu istiyo. napalım balık yoksa idare edicez artık. gerçi merte güveniyorum. zıpkınla bulur bişiler......

Taygun KOCABIYIK
11-12-2006, 18:17
Yalçın abi vallahi şöyle teknede mangal yakmayalı çok oldu en son geçen yıl eylül ayında Haldun abimle gittiğimiz bir avda mangal yakmıştık ondan sonra helva ekmeğe talim ediyoruz böyle bir güzellik yaparsan kardeşin eğer koşarak gelirim :D

katiti
11-12-2006, 21:36
Yalçın abi vallahi şöyle teknede mangal yakmayalı çok oldu en son geçen yıl eylül ayında Haldun abimle gittiğimiz bir avda mangal yakmıştık ondan sonra helva ekmeğe talim ediyoruz böyle bir güzellik yaparsan kardeşin eğer koşarak gelirim :D

Tago sana bir daha helva ekmek yok, şikayet ha :D :D :D...

İlker Abi çok sağol, inşallah güvenini boşa çıkarmam ;) :P :D...

Taygun KOCABIYIK
11-12-2006, 21:38
Tago sana bir daha helva ekmek yok, şikayet ha :D :D :D...

İlker Abi çok sağol, inşallah güvenini boşa çıkarmam ;) :P :D...
Abi asıl sana yok hatırlarsan helva ekmeği ben yaptım bu hafta :D Ayrıca ben gayet memnunum helva ekmekle sabah bakkal açıldığında helva helva diye kıvranan bendim hatırlarsan :D
Ama sana yapmazsam durum kötü dümen senin elinde :D:D

yalcinicli
12-12-2006, 07:59
Sevgili Ilker, anladigim kadariyla Izmir' in disinda buluyorsun. Izmirli icin oldukca zor bir durum oldugunu cok iyi bilirim. Insallah geldiginde, Muvaffak' in onderliginde minik bir organizasyona imza atariz.
Bence de Mert' e guven. Mertteki gozlere bakarmisiniz lutfen? ;) sudan bos cikacak gibi mi?
Boklu kebap asciliginizi ve sakiliginizi ben yaparim.
Sabah, sabah canim cekmediyse ne olayim? :P

Saygim ve sevgimle...

katiti
12-12-2006, 09:49
Yalçın Abi teşekkür ederim ya, keşke o kadar iyi bir avcı olsam. Daha öğreniyorum işte:) ...

igmsva
12-12-2006, 10:26
yalcin hocam emeklilik niyetim var mayısta kısmetse doğru şimdilik izmirden epey uzakta diyarbakırdayım. forumdaki arkadaşlarımın sayesinde mayısa hazırlık yapıyorum. inşallah çok organizasyonlara imza atacağız.