Tüm Versiyonu Göster : gokova körfezi
eski cd leri karıştırıken buldum..
marmaristeki yıllarımda çekmiştim sakar dan inerken tepeden akşam üstü gökova:)
gokseldbuga
08-12-2006, 15:23
Ekim ayı, aynı yer, eşim Lilia, Oylmpostan arkadaşlarımız, ben
gokselcim aynı duyguları paylaşıyoruz.. ne güzel..
Ne güzel yerler ya. Buralara en son çocukken gitmiştim, sonra bir daha fırsatım olmadı. Teşekkürler...
çok güzel ( muvaffak abi,göksel) ben ve eşim aşağıda akyakada kaldık nefis bir yer biraz ileride ormanın kampingi var çok iyi balık yeri okadar enterasan ki saat 18-20 arası sivri sinek saldırısına uğruyorsunuz. sonra birden kesiliyor.
Taygun KOCABIYIK
08-12-2006, 18:45
Resimler çok güzel Göksel ve Muvaffak abilerim teşekkürler.
İlker abi sivri sineklerin mesai saatleri yaz tatili olduğundan dolayı o bölgede sadece 2 saat :D o ara korudun mu kendini tamam rahatsın :D
Resimler çok güzel Göksel ve Muvaffak abilerim teşekkürler.
İlker abi sivri sineklerin mesai saatleri yaz tatili olduğundan dolayı o bölgede sadece 2 saat :D o ara korudun mu kendini tamam rahatsın :D
:'( taygun valla çok ciddiyim. böyle enteresan bir şey yaşadık kaldığımız sürede:P ha... ilaçlama falanda yoktuuuuuu
Muvaffak ve Göksel abi.KArtpostallık resimler çekmişsiniz valla.İnsan orada balık tutsa ki tutabilir mi bilmem(MAnzarayı izlemekten) kendinden geçer.Fotolar için çok teşekkürler.
Muvaffak ve Göksel beyler ekran koruyucu gibi manzaralar harika bende biri memleketim geliboludan diğeri yaşadığım şehir alanyadan iki resimle sizlere katılmak istedim.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])---burası gelibolu kömür limanı denen mevki.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])---alanya kalesinden limana kuş bakışı.
Güven ÖZYELDAN
09-12-2006, 10:24
çkkkkkkkkkkkkkkk güzel resimler teşekkürler....
Taygun KOCABIYIK
09-12-2006, 11:29
Rauf abi harika resimler teşekkür ederim
arkadaşlar çok teşekkürler. resimler mükemmel içimiz açıldı.
Rauf Abi özellikle kömür limanına bayıldım, teşekkürler...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.