PDA

Tüm Versiyonu Göster : Karaburun A Devam Ettİk !

ADNAN
12-12-2006, 00:05
TARİH :10 ARALIK 2006 Karaburuna ava 2 tekne ile gittik, tabiki iyi ne hava, doğa ve karaburun harikaydı. tago,mert,onur ve benim iş çevremden 2 arkadaş toplamda 8 kişi idik özel sebeplerden dolayı 2 arkadaşımız gelemediler, ama gelen arkadaşlarla kaynaşma mükemmeldi, balık olmasa bile...:dans: . Av nasıldı diye soracak olursanız toplamda 4 fangri, irice 1 adabeyi, 7-8 karagöz ve beygir gibi hanozlar vardı. bence avın adı bu hafta iyice belli oldu. DOSTLUK,EĞLENCE, PAYLAŞIM harikaydı herşeye rağmen bu hafta sonu için beraber olduğum kardeşlerime teşşekkür ediyorum...not:beygir gibi hanoz 5-6 adet 1 kg gelir....

katiti
12-12-2006, 00:08
Adnan Abicim aynı anda başlık açmışız valla, ben de fotoğraf koydum. Yalnız Tago size kayış attı, benden duymuş olma :P. Karşı tekneyi çek demiştim, çekmememiş :D...

Organizasyona ön ayak olup güzel bir gün geçirmemize yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim abi, daha beraber nice avlara...

Taygun KOCABIYIK
12-12-2006, 08:47
Abicim önümüzdeki hafta bende fangri tutucam ve haftaya kameramanlık görevini tam yerine getiricem :D
Birlikte balığa gittiğim tüm abilerime teşekkürler
İTİNA İLE ÇAPA ÇEKİLİR :D:D:D:D:D

aganta borina borinata
12-12-2006, 09:06
Abicim önümüzdeki hafta bende fangri tutucam ve haftaya kameramanlık görevini tam yerine getiricem :D
Birlikte balığa gittiğim tüm abilerime teşekkürler
İTİNA İLE ÇAPA ÇEKİLİR :D:D:D:D:D

helal vallahi taygun...sorumluluklarını bilen adamsın vesselam...:D

rastgelsin...

giritli
12-12-2006, 09:16
Beni de bu güzel organizasyona dahil eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için bunun ayrı bir önemi vardı;benim ilk tekne tecrübemdi.:D veee ilk tecrübe için hiçde fena değildi...2 tane fangri,1 tane karagöz ve epeyce hanoz...ama ne hanozlar...hanoz tarlasına düştük diyebilirim...indir-bindir hanoz,hem de üçerli dörderli...Bir de çupi denk gelseydi tam süper olucaktı ama neyse artık onuda birdahaki sefere tutarız inşallah...Sanırım hava bu kadar yatık olmasaydı o da olucaktı...Adnan abiye,mert ve tagoya tekrar tekrar teşekkürler...Tagoya minder için ayrıca teşekkür ederim;)

igmsva
12-12-2006, 10:42
ne güzel yaaaa.... ben burada sıkıntıdan çatlıyorum.... keşke aranızda olabilseydim...sevgiler.

katiti
12-12-2006, 11:10
ne güzel yaaaa.... ben burada sıkıntıdan çatlıyorum.... keşke aranızda olabilseydim...sevgiler.

İlker Abi az kaldı sık dişini, sonra buradasın nasılsa...

Uzm.Dr.Rastgele
12-12-2006, 14:31
Sevgili arkadaşlarım allah muhabbetinizi arttırsın.Anladığım kadarı ile pek balık olmamış ama muhabbet yerinde imiş.Mert ve Taygun, acele bu güzel ortamın fotoğraflarını bekliyoruz...........:D :D :D

ADNAN
13-12-2006, 22:11
ishak bey sizin gibi usta avcıları da armızda görmek istiyoruz .....