PDA

Tüm Versiyonu Göster : herkese candan merhaba

tekneci
12-12-2006, 19:14
Değerli arkadaşlar

Eskiden böyle şeyler yoktu,gerçekten yeni nesil çok şanslı..
Cümle aleme rastgele.

yilmaz
12-12-2006, 19:21
irfan bey hoşgeldiniz aramıza. katılımlarınızı bekliyoruz.

Taygun KOCABIYIK
12-12-2006, 19:44
İrfan abi hoşgeldin tekrardan :)

tekneci
12-12-2006, 19:48
canlarım
sağolun varolun
Bu arada gemlik körfezinde balık azaldı..

kturkol
12-12-2006, 20:19
hoş geldiniz irfan bey. umarım siteden hoşnut kalır aradığınızı bulursunuz.

Uzm.Dr.Rastgele
12-12-2006, 20:20
İrfan hocam dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.Her zaman irisi ve iyisinin denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum.....

katiti
12-12-2006, 20:26
Aramıza hoşgeldiniz, eskiden bu kadar olanak yoktu belki ama yine de eski tecrübelerden yeni neslin öğreneceği çok şey var. Katkı ve katılımlarınızı bekliyoruz...

igmsva
12-12-2006, 21:18
irfan bey aramıza hoş geldiniz. katılımcı olmanız dileği ile. rastgele

tekneci
12-12-2006, 21:41
Değerli dostlar
Dalan haliçi marmaraya boşaltmadan önce ,bir günde 230 adet mercan almıştım.Fakat ondan sonra marmara hergün biraz daha öldü,emin olun o günleri çok özlüyorum.Bazen karagöze 40 kulaç suya zoka indirirdik çalı mercanlarına takılırdı,ondaki renkler hiç aklımdan çıkmaz neyse sonra yine yazarım sağlıcakla kalın.

Uzm.Dr.Rastgele
13-12-2006, 07:59
Sevgili hocam,sende ne tecrübeler ne deneyimler vardır.Eski anılarını ve tecrübelerini okumak bize feyz verecektir.Senin ağzından çıkacak her kelime benim için değerli olacaktır.Bizi boş bırakma....

levrek
13-12-2006, 08:01
İrfan Bey hoşgeldiniz,malesef tüm denizlerimizde durumlar aynı,daha da kötüleşmemesi için bilinçli bir toplum olma yolunda inşallah adımlar atmaya başlarız...

giritli
13-12-2006, 08:04
İrfan abi aramıza hoşgeldiniz...Abi bizim sitede eskiye herzaman rağbet vardır...Yaşadık galiba sitemize nur yağıcak:D ...Bizi bilgilerinden mahrum bırakmaman dileğiyle...Saygılar

ramazanuçar
13-12-2006, 09:21
hoş geldiniz irfan abi.arkadaşlarında söylediği gibi tecrübelerinizden azemi faydalanmak isteriz.(bu arada göreceksiniz muhabbetin tadına da doyamıyacaksınız)katılımlarınızı bekliyoruz.
rastgelsin...

aganta borina borinata
13-12-2006, 09:36
hoşgeldiniz...

rastgelsin...

tekneci
13-12-2006, 09:57
Sevgili dostlar
Birgün bozburun'u dönünce,ileride zeytindere kerterezindeyiz zannedersem onuncu ay sonlarıydı o tarihlerde taş balıkları yedi veya oniki kulaç sularda olur.
Çapamızı bayağı ileri atıp taraklamayla taşın eteklerine geldik,mercana canlı teke kullanırız,algarnayla tutulmasını sonra yazarım.Biz teknede üç kişiyiz diger arkadaşlarda iki tekneyle yanlarımızdalar,oltaları attık ben atçek yapıyorum bizim tekne dahil diğer arkadaşlar tutamıyorlar,tabiki çıdırdılar.Diğer arkadaşlar çapa kaldırdılar kürekle yanımızda olta atıyorlar ama nafile.Bende enaz elli adet onlarda iki veya üç adetti,işin sırrı bende on gıram kurşun ileri atıp takımı yatay halde sarkıtma,onlarda atmış gıram kurşun dibine salmaktı.İşte takım ve yöntem farkı
,neyse sonra görmüyormusunuz takımı dedikten sonra balık tuttular.
sevgiyle kalın

kırımlı
13-12-2006, 10:26
aramıza hoş geldiniz

igmsva
13-12-2006, 12:18
Sevgili dostlar
Birgün bozburun'u dönünce,ileride zeytindere kerterezindeyiz zannedersem onuncu ay sonlarıydı o tarihlerde taş balıkları yedi veya oniki kulaç sularda olur.
Çapamızı bayağı ileri atıp taraklamayla taşın eteklerine geldik,mercana canlı teke kullanırız,algarnayla tutulmasını sonra yazarım.Biz teknede üç kişiyiz diger arkadaşlarda iki tekneyle yanlarımızdalar,oltaları attık ben atçek yapıyorum bizim tekne dahil diğer arkadaşlar tutamıyorlar,tabiki çıdırdılar.Diğer arkadaşlar çapa kaldırdılar kürekle yanımızda olta atıyorlar ama nafile.Bende enaz elli adet onlarda iki veya üç adetti,işin sırrı bende on gıram kurşun ileri atıp takımı yatay halde sarkıtma,onlarda atmış gıram kurşun dibine salmaktı.İşte takım ve yöntem
farkı,neyse sonra görmüyormusunuz takımı dedikten sonra balık tuttular.
sevgiyle kalın
:) irfan bey maceralarınızı ve tecrübelerinizin aktarımlarını bekliyoruz. rastgele..

balıkcı
13-12-2006, 12:43
Aramıza hoşgeldiniz irfan abi,değerli tecrübelerinizi ileriki günlerde katılımlarınızla bizlere aktaracağınıza eminim.

tekneci
13-12-2006, 22:10
Değerli dostlar hepinize teşekkürler ediyorum,sağolun,varolun.
Sizleri temin ederim bende çok mutlu oldum..

sevgiyle kalın

mozdil
14-12-2006, 07:10
İrfan Bey

Hoş geldiniz. Sefa getirdiniz?