Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : satranç mesela?

Lethe
14-12-2006, 12:08
herkese merhaba :)
ağırlıklı olarak hepimizin ortak tutkusu olan balık&balık avcılığı hakkında paylaşım yapıyoruz.konuyu biraz değiştirip oldukça yararlı&zevkli bir beyin sporu olan satranç hakkında; oynamayı seven ya da öğrenmek,kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar ile paylaşımlar yapabiliriz diye düşündüm.ben şahsen oynamayı çok severim(fena da sayılmam:P )benim gibi düşünen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. belki minik organizasyonlar da yapılabilir?hem daha da kaynaşırız.
sevgiler...

katiti
14-12-2006, 13:40
Bir zamanlar oynardım ama en azından 4-5 senedir elimi taşlara sürmüşlüğüm yok :(...

gizer
14-12-2006, 14:11
Ben ilgileniyorum. Ama organizasyon işi zor. Arada 500 km. var. :)
Belki internetten oynayabiliriz. Bazı satranç siteleri var.

Lethe
14-12-2006, 15:08
Ben ilgileniyorum. Ama organizasyon işi zor. Arada 500 km. var. :)
Belki internetten oynayabiliriz. Bazı satranç siteleri var.
organizasyon konusunda haklısınız,zaten izmir civarını kastetmiştim bu konuda.ben de çoğunlukla net üzerinden oynuyorum.favori sitem (reklam yapmak gibi olmasın) [Only Registered Users Can See Links] .burada birçok online oyunu oynamak mümkün.özellikle satranç revaçta ve dünyanın her yerinden insana raslamak mümkün.gerçek grandmaster lar bile var!onların maçlarını izlemek bile heyecan verici.bir de blitz yani hızlı oynamak daha zevkli gelio bana.burada denk gelebilirsek şahane olur aslında.(gerçi şuan çalışıyorum,oynamam imkansız gibi ama akşam eve dönünce olabilir.) sevgiler..

Taygun KOCABIYIK
14-12-2006, 16:58
ben çok az biliyorum ama geliştirmek isterim uygun zamanlarda oynayabiliriz :)

gizer
14-12-2006, 18:37
Arada bir satranç sorularını foruma ekleyebiliriz. "3 hamlede mat, hadi bulun bakalım" ya da "siyah oynar, kazanır" gibi :) :) :)

Lethe
14-12-2006, 21:54
Arada bir satranç sorularını foruma ekleyebiliriz. "3 hamlede mat, hadi bulun bakalım" ya da "siyah oynar, kazanır" gibi :) :) :)
güzel fikir bence :D bazı süreli yayınlarda bu tip bulmacalar oluyor.onları buraya taşımak,neden olmasın ki?